Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prestij atlarken, assault silahlardan level 55 te açılan M8A7 silahını bi sonraki prestije açık şekilde nasıl taşırım? soru bu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

prestij atlarken, assault silahlardan level 55 te açılan M8A7 silahını bi sonraki prestije açık şekilde nasıl taşırım? soru bu arkadaşlar

O silahı açarkan "Permanently Unlock" seçeneği ile açmanız gerekiyor.
  • teşekkür ederim :)

• 3. Prestije gelmiştim prestij atlamak isterken yanlışlıkla başka seçeneği seçmişim en başa level 1 e döndüm kabus gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cloud35 kullanıcısına yanıt
    saol dostum cd almak daha mantıklı gibi takasa girebilirim ilerde o yüzden bu arada izmir denmi kardeş
  • Reisler diamond camo nasıl açılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

Reisler diamond camo nasıl açılıyor?

Yapmadım ama mesela smg açacaksan tüm smgleri gold yapman lazım ondan sonra açılıyor bi yerde gördüm ama hatırlamıyorum diamond camonun üstüne gelince yazıyordu iyi şanslar

• Zombi modunda sadece arap oyuncular çıkıyor bölge değiştirmenin bir yolu yok mu? Avrupa bölgesinden oyuncularla oynamak istiyorum.

• Arkadaşlar black ops3 teki yüksek pingimi ve lagımı bi nebze olsun azalttim.İsteyene yardimci olabilirim izledigim yolları.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobanemree

Arkadaşlar black ops3 teki yüksek pingimi ve lagımı bi nebze olsun azalttim.İsteyene yardimci olabilirim izledigim yolları.

Son güncelleştirmeden sonra biraz bana azalma oldu gibi ama emin değilim. Anlatır mısın acaba nasıl yaptığını?

• TNAoguz T kullanıcısına yanıt
    Dostum selamlar aynen biraz azalmıştı ama hala vardı bende 1 olarak ip mi sabitleyip dmz ve port forward yaptim.(portforwarding.com dan bakabilirsin detaylı)2. Olarak mtu ayarımı kendi modemimin sitesinden bakarak 1492 ye çevirdim.sonra dns benchmark programını indirerek çevremdeki en hızlı dnsyi buldum (google dns cıktı ne hikmetss ) son olarak wireless bağlantı mı ethernete çevirdim ve oyunu oynarken hic bir cihazi evin modemine bağlamıyorum.Bu pingimi baya düşürdü cok kasiyordu oyun suan iyi cok sükür.

• cobanemree C kullanıcısına yanıt
    Dediklerin hepsini yaptım bende arkadaşım Portun açık olup olmadığını kontrol ettin mi? Ben bazı port kontrol etme sitelerinden açtığım portları açık mı diye kontrol etmek için kontrol ettirdim fakat kapalı gözüküyordu. En sonunda müşteri hizmetlerini aradım ilki açamıyoruz dedi ikinci aradığım açtı sözde ama kontrol ettiğim zaman yine de kapalı olduğu yazıyordu. Ping ortalama kaç dostum?

• Arkadaslar black marketten bir sürü silah cikti bunlar nasil aktif olyo üzerındr kilit olmayanlar var bunları nasıl sılah menume tasıyacam

Dostum 200 ü geçiyordu şuan çok şükür 80-120 arasi oynuyor bazen 80 den bile asagi düstügü oluor ama artik rahat oynayabiliyorum oyunu kill sayim artti.Portlari kontrol etmedim dostum ama port actıgımdam beri oyunun daha oynanabilir oldugunu gördüm.

• cevik001981 kullanıcısına yanıt
    Bir sürü silah değildir. Çünkü silah biraz zor çıkıyor umarım silahtır tabi ama genellikle silah eklentileri, camo, calling cart vs. şeyler çıkıyor. Onları da silahının özelleştirmelere gelerek mesela KN-44 silahın GRIP takıyorsan mesela GRIP eklentisinin üzerine gelerek üçgene basarak değiştirebilirsin. Silahların da eklenti bölümüne gelmeden yine silahın üzerine gelip üçgene basarak camolarını değiştirebilirsin. Calling cartlar ise özelleştirme menüsünden bulabilirsin.

• cobanemree C kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum. Çok sevindim o zaman. İyi oyunlar sana. O kadar para veriyor insanlar zevk almalarını isterim

Bende sana bişey soruyum dostum :) kişisel olarak en iyi gördügün sikah ve karakter medir

Tamam hocam saol kamoflajlı silah seklinde cikyorda milletin elindeki kamoflajlı nasil kamoflajlı olyo diye merak ettim çunku bendede var markette demek dedigin gibi aktif etmek gerek tesekkurler

• http://www.twitch.tv/hakkan0344

Sd oynuyoruz arkadaslar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler takasla aldım oyunu. Tüm serilerini oynamış biri olarak sürekli araplarla oynadığımı farkjettim özellikle online zombi modda. Daha sonra oyun cd kutusunda ''Game localized by Arabic'' yazısı olduğunu farkettim. Yorumlar nedir ? Ayrıca 1 tane arkadaşım yok oynayacak. Eklerseniz ortalamanın üstünde bir oyuncuyumdur pişmanlık olmaz :)

PSN: canberkege
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.