Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psn: MeLiH-MeTiN ekleyen olursa Tdm oynuyorum yurt disinda yasiyorum Turk oyuncu arkadasa hasret kaldim eklerseniz sevinirim super oyuncu degilim kendi capimda bir gun iyi bir gun kotu otralarda bir oyuncuyum selamlar Saygilar.
  • Türk arkadaşlarla oynamak istiyorum bende sıkıldım tek oynamaktan yaşım 27 yetenekliyimdir ismim çağlar oyunlar cogu zaman 1 ci yada ilk 3 te oluyorum mic kullanan takılmak isteyen ekleyebilir caglarari bide nuketown map Code ariyorum elinde olan paylaşabilirse sevinirim iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu alma arefesindeyim. Deluxe versiyonunu mu tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaş ne güzel rainbow six oynuyorduk, gittin cod oynuyorsun artık dedi. Ben de evet seçmek durumunda kaldım, şu an codu seçtim oynuyorum dedim.
  • Selam arkadaşlar ses kasanlar ayarlarını söyleyebilir mi? Simdiden tesekkürler

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Eyv, bende gelen update ile ilgili konusuyosunuz zannetmistim :)) pardon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a. arkadaşlar call of duty i kutulu almakmı psn den almakmı iyidir ve avantajı varmıdır kutulu olarak almamın ps4 konsol

• Aranızda ps4 wireless headset kullanıp ses kasmasına yardimci olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cobanemree

Aranızda ps4 wireless headset kullanıp ses kasmasına yardimci olan varmı?

Aynen arkadaşlar. Bende ses kasmak için kulaklık almayı planlıyorum ama bir kaç tane araştırdım Sony wireless headset isminde buldum 300₺ fazla bir fiyat yazıyordu. 100₺ civarı bulabileceğimiz kaliteli ses kasmamız için alabileceğimiz kulaklıklar var mı bildiğiniz? Kullanan ve deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar olursa sevinirim. İyi oyunlar.

• Kardeslik konusu kapandimi yine ?

• arkadaşlar bi yardımcı olun normal kutulu almakla delux sürümü arasında ne fark var ? bide ps4 ün kendi kulaklığı oyun için ideal midir oyunu alıcam nasipse tafsiyelerinizi bekliyom
  • TNAoguz T kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda stereo telefon kulakligiylada ses kasabilirsiniz. ben bu oyun icin TB 500p aldim surroundda hic bisey anlayamiyorum ve stereo modda kullaniyorum BO3 oynarken. Hiç para vermenize gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşım

• Arkadaşlar, tüm harita eklentilerini edinmek için Season Pass mi satın almak gerekir?

Ben Hong Kong PSN'den oyunu Full game olarak geldim ama şimdi her çıkan haritayı tek tek alırsam daha maliyetli olacak.
  • Turtlebeach 500p oneririn muzikde de guzel ses var bayarya suresi sarj ettirmeyi unutturabilir

• Double weapon xp haftası haftasonu pompalı şov olur artık

• Zombi modu oynayacak arkadaş arıyorum. Easter egg ve yüksek raund kasabiliriz.

• Darkxking35 kullanıcısına yanıt
    Size kalmış koleksiyon vs. yapıyorsanız kutulu alırsınız. Öyle bir derdim yok diyorsanız digital almak daha mantıklı. Cd alsanız da HDD de kaplayacağı alan yine aynı olacak. Birde başka cd oyun oynayacaksanız değiştirme derdi filan oluyor. Oyunu oynamanız açısından bir avantajı yok.
  • Millette nasıl yeşil çizgi var arkadaş benim sarıdan öteye gidemedi ping 100 den aşağı inmedi

• Prestij 1 yaptım costum 6 açılmadı yada şöyle diyeyim hiç birşey vermedi bana ne silah, ne perk, ne başka bir şey.
    Ne yapıcam şimdi :( tekrardan kasıcam hopla zıpla hee Allah sabrını vermez be satıyorum oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.