Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Orijinalden alıntı: Chivalrous

quote:

Orijinalden alıntı: iCankat

quote:

Arkadaslar dun geceden beri eror cod abc aliyorum multiplayer a bi turlu giremedim. Dmz acik port var kabloylamanuel baglanti yapiyorum yine olmuyor. iki gundur wireless la sorunsuz giriyorum onlada girmiyor suan napmam lazim. Yukardaki sayilarin degismesinide bekliyorum. İnternetim superonline modemimde airties.

Aynısını ben de yaşıyorum var mı bi çaresi bilen yok mu :D Benim de modem airties.

Arkadaslar iki gundur giremiyorum bende konu anlatimi falan varsa bu olayin birisi link verebilir veya anlatabilirmi hala girilmiyor oyuna .

UpnP kapatin

kapattım düzelmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar dun geceden beri eror cod abc aliyorum multiplayer a bi turlu giremedim. Dmz acik port var kabloylamanuel baglanti yapiyorum yine olmuyor. iki gundur wireless la sorunsuz giriyorum onlada girmiyor suan napmam lazim. Yukardaki sayilarin degismesinide bekliyorum. İnternetim superonline modemimde airties.

Aynısını ben de yaşıyorum var mı bi çaresi bilen yok mu :D Benim de modem airties.

Arkadaslar iki gundur giremiyorum bende konu anlatimi falan varsa bu olayin birisi link verebilir veya anlatabilirmi hala girilmiyor oyuna .

UpnP kapatin

kapattım düzelmedi

Sadece portları açman lazım sorun düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir haber var arkadaşlar..
    Bu mesaja eklenen görseller:

• ___NeO kullanıcısına yanıt
    Hocam pingi okadar küçümsemeyin bu oyunda vede tvde oynuyorsaniz monitor deneyin çok farkediyor. Ayrica kullandığınız silahta çok önemli, genellikle oynadığınız bölgeler kısa mesafe ve kapalı alanlar ise submachineleri deneyin ve grip takmayı unutmayın. İyi oyunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap icin tesekkurler. Hocam monitor kullaniyorum. Silah olarakta herzaman SMGleri tercih ederim zaten. Kullandigim silahinda neredeyse butun eklentileri acik o konudada skinti yok ama bilemedim skinti nerde . Ping olayina bisey diyemem tabi :). Belkide boyle sıkışık hizli oyunlari beceremiyorumdur.

• ___NeO kullanıcısına yanıt
    Pinginiz kac

• Hocam pingi ara ara takip ediyorum 50-100 arasi surekli degisken ama 100+ hic cikmiyor. Baglantim iyi gibi gorunuyor ama biliyorum cokta anlamiyorum bu ping olaylarindan. Belki dikkatimi cekmeyen ince ayrintilar vardir.

• dün oyunu açar açmaz 30 luk sandık açtım levye düşürdüm
  • Arkadaşlar selamlar bo3 ü yeni aldım büyük umutlarla ama oyundaki herkes kral bi ben kötüyüm.bana birkaç ipucu nasıl daha iyi adam öldürüürm daha az ölürüm sensitivity kamera ayarları hamgi class iyidir detaylı bi anlatım yapabilecek yardimsever bir arkadaş varmı.İpuclarınıza cok ihtiyacim var hicbir oyunda bu kadar kötü oynadıgımı hatırlamıyorum.Nolur yardim edin :(

• Beyler 1 haftadır giremiyorum resmen, serverlar defcon 5 olmasına rağmen.
    Nasıl çözülür bu hata? NAT open olmasına rağmen serverlara bağlanamıyor (A.B.C... error) veriyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: cobanemree

Arkadaşlar selamlar bo3 ü yeni aldım büyük umutlarla ama oyundaki herkes kral bi ben kötüyüm.bana birkaç ipucu nasıl daha iyi adam öldürüürm daha az ölürüm sensitivity kamera ayarları hamgi class iyidir detaylı bi anlatım yapabilecek yardimsever bir arkadaş varmı.İpuclarınıza cok ihtiyacim var hicbir oyunda bu kadar kötü oynadıgımı hatırlamıyorum.Nolur yardim edin :(

Merhaba arkadaşım. Tabi ki bende ilk başta zorlanıyordum eski COD oyunları gibi değil. Hızlı olman gerekiyor ve sürekli yer değiştirmen gerekiyor. Eski MW2 de gibi pusup yer korumak burada pek işe yaramıyor ( tabi TDM, domaniton, vs. için söz ediyorum.) Bu tür modlarda tekrar doğmalı olduğu için spazm yerlerini kestirmek zor biraz. Biraz oyunu oynayınca ve mapi anlayınca az çok anlayabilirsiniz düşmanın nerede spazm olduğunu. Ayrıca boost özelliği olduğu için düşmanlar çok hareketli ve bu düşmanı vurmanızı zorlaştırıyor. Tabi ki doğru tuş kombinasyonları ile mesela ben melee atack ile boost tuşlarını değiştirerek çok büyük farklılık yaşadım oyunda. Bu sayede sizde düşman ilr çatışırken boost kullanarak kolayca kaçabilir veya düşmanın size nişan aşmasını zorlaştırabilirsiniz. Silah ve perk belirlenmesi için de oynadığınız mod ve map e göre değişiklik gösterir. İdeal silah ve perk seçimi için biraz oyunda vakit harcamamız gerekmektedir. Kısaca örnek vermem gerekirse küçük maplerde sub machine kullanmanızı tavsiye ederim. Fire rate oranları yüksek olduğu için kısa mesafelerde etkili. Artı olarak silahlarınıza yapacağınız eklentiler ile daha da etkili olabilirsiniz. Ona da örnek vermem gerekirse sub machine fire rate yüksek ama accuracy düşük olan silahlardır. Yani geri tepmesi fazladır bu yüzden biraz taramaya başlarsanız nişan göstergeniz hedefle alakasız yerleri bulacaktır. Bu yüzden bu tür silahlara grip vs. gibi eklentiler yaparsanız bu durum azalacaktır. Son olarak oyunda en çok kullanılan silah olan KN iyi bir silahtır hele ki eklentiler yapıldığı zaman. Benimde seçeneklerimin arasında bulunmaktadır. Umarım az bir şey yardımım dokunur. İyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TNAoguz

quote:

Orijinalden alıntı: cobanemree

Arkadaşlar selamlar bo3 ü yeni aldım büyük umutlarla ama oyundaki herkes kral bi ben kötüyüm.bana birkaç ipucu nasıl daha iyi adam öldürüürm daha az ölürüm sensitivity kamera ayarları hamgi class iyidir detaylı bi anlatım yapabilecek yardimsever bir arkadaş varmı.İpuclarınıza cok ihtiyacim var hicbir oyunda bu kadar kötü oynadıgımı hatırlamıyorum.Nolur yardim edin :(

Merhaba arkadaşım. Tabi ki bende ilk başta zorlanıyordum eski COD oyunları gibi değil. Hızlı olman gerekiyor ve sürekli yer değiştirmen gerekiyor. Eski MW2 de gibi pusup yer korumak burada pek işe yaramıyor ( tabi TDM, domaniton, vs. için söz ediyorum.) Bu tür modlarda tekrar doğmalı olduğu için spazm yerlerini kestirmek zor biraz. Biraz oyunu oynayınca ve mapi anlayınca az çok anlayabilirsiniz düşmanın nerede spazm olduğunu. Ayrıca boost özelliği olduğu için düşmanlar çok hareketli ve bu düşmanı vurmanızı zorlaştırıyor. Tabi ki doğru tuş kombinasyonları ile mesela ben melee atack ile boost tuşlarını değiştirerek çok büyük farklılık yaşadım oyunda. Bu sayede sizde düşman ilr çatışırken boost kullanarak kolayca kaçabilir veya düşmanın size nişan aşmasını zorlaştırabilirsiniz. Silah ve perk belirlenmesi için de oynadığınız mod ve map e göre değişiklik gösterir. İdeal silah ve perk seçimi için biraz oyunda vakit harcamamız gerekmektedir. Kısaca örnek vermem gerekirse küçük maplerde sub machine kullanmanızı tavsiye ederim. Fire rate oranları yüksek olduğu için kısa mesafelerde etkili. Artı olarak silahlarınıza yapacağınız eklentiler ile daha da etkili olabilirsiniz. Ona da örnek vermem gerekirse sub machine fire rate yüksek ama accuracy düşük olan silahlardır. Yani geri tepmesi fazladır bu yüzden biraz taramaya başlarsanız nişan göstergeniz hedefle alakasız yerleri bulacaktır. Bu yüzden bu tür silahlara grip vs. gibi eklentiler yaparsanız bu durum azalacaktır. Son olarak oyunda en çok kullanılan silah olan KN iyi bir silahtır hele ki eklentiler yapıldığı zaman. Benimde seçeneklerimin arasında bulunmaktadır. Umarım az bir şey yardımım dokunur. İyi oyunlar.

Dostum yardimlarin icin sana nasıl teşekkür etsem az bunları uygulayacağım fakat boost dedigin olayi anlayamadim bir tek.Bri de ruin açtim kendime gravity kıllanıyorum fakat tam ne işe yaradıgını anlamış degilim henüz.PSN:cobanemree eklersen birkac sey yazmak isterim.Bu arada o uzun ve güzel anlatomın icin tekrar tesekkürler

• cobanemree C kullanıcısına yanıt
    Boost dediğim zıplama arkadaşım. Boost ile duvarlardan yürüyebiliyor veya yüksek yerlere zıplayabiliyorsun. Ruin gravity spike cidden çok etkili bir şey. YouTube yazarsan inanılmaz kill alan insanları görürsün. L1 ve R2 aynanda bastığında karakterin elinden 2 tane sen çekiç de ben kılıç diyeyim çıkartıp yere sokuyor. O alanda bulunan herkesi istisnasız öldürüyor. Hele ki bu özelliği domination gibi modlar da veya demolation gibi modlarda kıllanırsan emin ol çok iyi kill alırsın. Yalnız şuna dikkat etmen gerekiyor ki bu özelliği kullanmaya karar verdiğinde çabuk uygulaman gerekiyor. Çünkü karakterin bu kılıçları yere sokması yarım saniye alabiliyor (zıplayıp yere vurması). Yarım saniye çok mu diyebilirsin ama oyunun konsepti hızlı olduğu için o yarım saniyede çok rahat ölebilirsin ve bu özelliği kullanmaya kalkıp kullanamadan ölürsen özelliğinin tekrar dolmasını beklemek zorunda kalırsın. O yüzden bayrak kapmaca veya bomba plant & defuse yapılan yerlerde kullanırsan çok memnun kalırsın. Ben şayet 3-4 kill alıyorum böyle modları tek yapışta. Silah olarak ICR ve Man-O-War silahını beğeniyorum ekstradan söylemek gerekirse. Bunlara eklenti yaptığın zaman daha da iyi oluyor. Tabi bu oyunda inanılmaz pro olmayı bekleme dostum çünkü Türkiye'de ki çoğu oyuncu gibi lag problemi var ve benim YouTube izlediğim çoğu profesyonel oyuncu iyi kulaklıklar ile ses kasarak oynuyorlar. Hatta oyun bunun için özel perkler bile var ( seslerin daha çok gelmedi veya ayak seslerinin duyulmaması gibi). Elimden geldiğince kendi bildiklerimi ve deneyimleri paylaşması isterim. İyi oyunlar.

• nostra07 N kullanıcısına yanıt
    S.a. dostum port açmayı nasıl yaparız yardımcı olurmusun

• goz_35 kullanıcısına yanıt
    S.a. dostum göztepelisin galiba oyunu almayı düşünüyom hemşeri olarak önerini alabilirmiyim

• TNAoguz T kullanıcısına yanıt
    Cok haklısın hocam bu pyunda king olma gibi bi şansım yok zaten öyle bi niyetimde yok sadece zevk almak istiyorum.1-19 oynadım gecen yani böyle oynatip takıma zarar ve rme yerine düzgün oynamak istiyorum biraz yardimi olur umarım dediklerini uygulıcam tesekkürler :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkxking35

S.a. dostum göztepelisin galiba oyunu almayı düşünüyom hemşeri olarak önerini alabilirmiyim

Kardeşim hikaye berbat ama multisi güzel diyeyim :)
  • goz_35 kullanıcısına yanıt
    eywallah dostum rainbow la call of un son vide o larını oynama durum larını inceliyom 2 si arasında kaldım ya call of duty yada rainbow clancy s i alıcam duruma göre call of u alırsam eklerim seni dostum
  • nostra07 N kullanıcısına yanıt
    s.a. dostum ps4 te port nasıl açıyoz bi yardımcı olursan sevinirim yada yönlendire biliceğin bi site video varsa port açma için
  • Black Ops 3 Nuketown key var isteyen varsa pm atsın ps4

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.