Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kutudan açabilirsiniz sadece classifields yazanları
  • Beyaz yada mavi olan kutu ikisininden de cıkıyomu peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZaibatsuTURK kullanıcısına yanıt
    Beyazdan ihtimal yok gibi birşey sanırım maviden çıkar çıkarsa

• İki kişi split screen oynamak istediğimde ekranın sol ve sağında siyah bar cıkıyo ve çözünürlük düşüyo.çözümü nedir bunun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • strikeer kullanıcısına yanıt
    split screen olayında bi makinede iki kişi mi oynuyor?

• strikeer kullanıcısına yanıt
    Çözüm yok oyun böyle

• Ucret karsılıgında oyunu kiralayabilecek olan var mı arkadaslar bir iki gunlugune

• İyi akşamlar arkadaşlar. Benim aklıma bir soru takıldı sormak istiyorum. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Benim oyun kutusunun içerisindeki kağıtta "Season Pass" yazıyor. Bu DLC ismi mi oluyor? Yani bende nuketown veya zombi modunun diğer mapi var mı? Bende hiç nuketown gibi mapler gelmedi. İndirme seçeneğine tıkladım. Oradan da para çeker diye korktum. Çünkü otomatik kayıt yenileme olduğu için PSN kredi kartıma ulaşım sağlıyor. Şimdiden teşekkürler. İyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNAoguz

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim aklıma bir soru takıldı sormak istiyorum. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Benim oyun kutusunun içerisindeki kağıtta "Season Pass" yazıyor. Bu DLC ismi mi oluyor? Yani bende nuketown veya zombi modunun diğer mapi var mı? Bende hiç nuketown gibi mapler gelmedi. İndirme seçeneğine tıkladım. Oradan da para çeker diye korktum. Çünkü otomatik kayıt yenileme olduğu için PSN kredi kartıma ulaşım sağlıyor. Şimdiden teşekkürler. İyi oyunlar...

Kağıtta yazan reklam.season pass bütün dlcleri içeren bir paket ve bunu da storedan satın alabiliyorsun ayrıca nuketown için sadece dijital sürümünü alırsan oynayabiliyorsun.Diğer bonus giant zombi map ise season pass satın alırsan oynarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

Orijinalden alıntı: TNAoguz

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim aklıma bir soru takıldı sormak istiyorum. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Benim oyun kutusunun içerisindeki kağıtta "Season Pass" yazıyor. Bu DLC ismi mi oluyor? Yani bende nuketown veya zombi modunun diğer mapi var mı? Bende hiç nuketown gibi mapler gelmedi. İndirme seçeneğine tıkladım. Oradan da para çeker diye korktum. Çünkü otomatik kayıt yenileme olduğu için PSN kredi kartıma ulaşım sağlıyor. Şimdiden teşekkürler. İyi oyunlar...

Kağıtta yazan reklam.season pass bütün dlcleri içeren bir paket ve bunu da storedan satın alabiliyorsun ayrıca nuketown için sadece dijital sürümünü alırsan oynayabiliyorsun.Diğer bonus giant zombi map ise season pass satın alırsan oynarsın.

Teşekkür ederim arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: yazkan

split screen olayında bi makinede iki kişi mi oynuyor?

Evet hocam coop yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TNAoguz T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum iyi oyunlar

• Daha yeni yeni basladim oynamaya bo3'u. Dun biraz sniper deniyim dedim 3.ölüşümde tobe ettim. Joyistikle bo3 gibi hizli bir oyunda sniperle adam vurana helal olsun gercekten bana imkansiz geldi. İllaki alisilir ama joyistikte hele boyle hizli bir oyunda kdye zarardan baska birsey degil bf4te sniper kullanmak daha iyi bo3e gore.

Shoutgun olayinda kesinlikle katiliyorum. Artik bu tarz fps oyunlarda bu silahlara bir ayar cekmeleri gerekiyor diye dusunuyorum.

• Oyunda prestij master yapan var mı ben daha gelemedim oralara anca prestij 8 olacağım bir de bu black market kazı kazan olayına döndü bir tane epic gelmez mi yahu ya da bu ekstra kılıç falan.30 puanlık mavi kutu da nafile.

• quote:

Oyunda prestij master yapan var mı ben daha gelemedim oralara anca prestij 8 olacağım bir de bu black market kazı kazan olayına döndü bir tane epic gelmez mi yahu ya da bu ekstra kılıç falan.30 puanlık mavi kutu da nafile.

black marketten hep 30 luk açardım arada sıra çıkardı epic ama genelde legend ile rare çıkıyorı dlc den sonra 30 luk tam batırdı 1tane mavi renk çıksa dua eder oldum paso 10 luk açıyorum artık kısmetime 3/2 mavi de geliyor hiç de gelmediği oluyor millete hattori hanzo çıkar bize common ondan pek dert etmemek lazım
  • Blackmarket olayi tamamen şans bana geçen de 2 tane epic geldi kutudan biri yeni silahlardan biri camo

• quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Oyunda prestij master yapan var mı ben daha gelemedim oralara anca prestij 8 olacağım bir de bu black market kazı kazan olayına döndü bir tane epic gelmez mi yahu ya da bu ekstra kılıç falan.30 puanlık mavi kutu da nafile.

black marketten hep 30 luk açardım arada sıra çıkardı epic ama genelde legend ile rare çıkıyorı dlc den sonra 30 luk tam batırdı 1tane mavi renk çıksa dua eder oldum paso 10 luk açıyorum artık kısmetime 3/2 mavi de geliyor hiç de gelmediği oluyor millete hattori hanzo çıkar bize common ondan pek dert etmemek lazım

Ben de bundan sonra 10 luk açacağım şu kılıçla saldıran vakalara inat :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Ben de bundan sonra 10 luk açacağım şu kılıçla saldıran vakalara inat :)

bıçakla ripper ile saldır onlara yumruk falan at

Psn: LuFFY_1907 isteyen herkes ekleyebilir

ort her akşam oynuyorum prof değilim ama çömezde değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 25 Şubat 2016; 14:23:46 >

• Bana 10 luk kutudan levye geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Bana 10 luk kutudan levye geldi

kısmetlisin yani hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.