Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nostra07

quote:

Orijinalden alıntı: jaguar132

Hocam scuffada baktim o assagidaki iki -pedal sadece tutus icin kolaylikmi sagliyor yoksa ekstra tuş atayabiliyormuyuz?

-Hori fps plus turbo tuşu var benim bildiğim rapid fire ozelligi gormedim incelemelerde ve almak istememde en büyük sebep Left Right olarak toplamda 6 tuş bulunması ve ikisi dilediğiniz gibi programlanabilir.
    - Son olarak neden bilmiyorum ama gereksiz bi şekilde hırs yaptım şu an monitör falan bakıyordum ama yazdığınızı görünce sanki uykudan uyanmış gibi oldun :) tekrar düşünücem teşekkürler.

Scuflarda satın alırken arkadaki pedalları hangi tuşları isterseniz ayarlı şekilde geliyo. Güncel olan tüm modellerin hepsinde var mı bilmiyorum ama pedallarına istediğin tuş atayabildiğin modellerini gördüm. Ama scuf biraz pahalı tek sorunu o. Aslında hori plus fazla pahalı değil alıp denenebilir.

Edit: Hocam şimdi baktım sitesinde eğer sol pedal X sağ pedal O olan standart modeli alırsanız(120$) pedallara tuş ataması yapamıyosunuz. Onun yerine electro magnetic remapping seçerseniz(144$) pedallara dilediğiniz tuşu atayabilirsiniz. Fiyatlar standart ps4 controllerına sadece 2 pedal eklenmiş hali.

Tamam emeğe saygıda o fiyat nedir yahu?
    Hadi 70 dolar olsunda 120-144$ fazla geldi bana. Şimdilik önceliğim monitör almakta sonrasında artık karar vericem. Fiyat kabul edilebilir olsa scuff çok kullanışlı gözüküyor.
    İlgilenip yazdığınız için teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu classfields yazan silahları nasıl acıcaz black marketten kutu alarak mı açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yorumlarda dikkatimi çekti bu baglantı sorunu benimde şuaan kadar oynadığım cod serilerinde baglantı 3 diş üstüne çıkmıyor buda oyunda baya etki ediyor port ayarlarından düzeltiliyormuş galiba ps4 için ayar yapabileceğim bi acıklama varsa link paylaşırsanız sevinirim şimdideden teşekkürler ;-)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaibatsuTURK

Arkadaşlar yorumlarda dikkatimi çekti bu baglantı sorunu benimde şuaan kadar oynadığım cod serilerinde baglantı 3 diş üstüne çıkmıyor buda oyunda baya etki ediyor port ayarlarından düzeltiliyormuş galiba ps4 için ayar yapabileceğim bi acıklama varsa link paylaşırsanız sevinirim şimdideden teşekkürler ;-)

Nostra nickli arkadaşıma teşekkür ediyorum bu bağlantı belasını düzeltirdiği için.Dostum portforward diye bir site var oradan ayarlama yapabilirsin biraz uğraştım ve sorunum düzeldi.Dmz yapmak falan hikayeymiş.

• Oraya baktım fakat benim modem yok orda benimki airties air5341 sitede airties rt110-205-211 var sadece ne yapmalıyım

• ZaibatsuTURK kullanıcısına yanıt
    O kadar detaylı bilmiyorum dostum ama tcp ve udp port numaralarını alıp interneti kullandığın müşteri servisini arayıp port açtırtabilirsin.

• Sniper ve Shotgun kullanan hekes NOOBDUR !!
    Acik ve Net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Şubat 2016; 13:04:25 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.peki bu tuşları biz istediğimiz gibi belirleyemiyor muyuz?ben eğilmek için R2 tuşunu atamak istiyorum.Bunun gibi bir kaç değişiklik daha...

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

Sniper ve Shotgun kullanan hekes NOOBDUR !!
    Acik ve Net

Shotgun anladım da snipera nasıl noob diyosunuz anlam veremiyorum açıkçası

• quote:

Acik ve Net

Nedenini açıklar mısınız? Yalnızca meraktan soruyorum.
  • quote:

quote:

Acik ve Net

Çünkü bu oyunda Sniper kullanmak çok kolay. Hiç kullanmamış biri bile çok rahat oynayabilir..

Bu Allahın noobları AW ve Ghostta kullansalardıya Sniper? Neden kimse kullanmıyordu bu oyunlarda? Çünkü zordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Şubat 2016; 14:09:20 >
  • quote:

quote:

quote:

Acik ve Net

Çünkü bu oyunda Sniper kullanmak çok kolay. Hiç kullanmamış biri bile çok rahat oynayabilir..

Hala noobluk nedenini anlamadım. Sniper veya shotgunla camp yapanlardan bahsediyosanız haklısınız. Bende arada keyif için alıyorum ve normal silah gibi kullanıyorum sniperla quickscope yaparak. Bide oyunda yok denicek kadar az oto aim olan silah türü sniper riflelar.

• Snipera noob diyenler defalarca sniper almalarına rağmen kill alamayıp kill alanları kıskananlardır yada hiç denemeden basit olduğunu sananlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Snipera noob diyenler defalarca sniper almalarına rağmen kill alamayıp kill alanları kıskananlardır yada hiç denemeden basit olduğunu sananlardır.

5 yaşında çocuk bile Kill alır

• delirium61 kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz gibi değil ama oyunun belirlediği farklı tuş ayarları var bunlardan birini seçebilirsiniz
  • ZaibatsuTURK kullanıcısına yanıt
    Henüz açılmamış silahlarda öyle yazar bazıları black marketten kutu açılarak alınıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Snipera noob diyenler defalarca sniper almalarına rağmen kill alamayıp kill alanları kıskananlardır yada hiç denemeden basit olduğunu sananlardır.

5 yaşında çocuk bile Kill alır

Evet size karşı alabilir.

• Mavi olan kutudan mı cıkıyo peki sadece

• Beyler oyunu Rusya psnden alan var mı acaba ?
  • Arkadaşlar bu olayı anlamadım nasıl acıcaz şu kapalı olanları örnek vermek gerekirse bıcak acık mesela sadece diğerlerinde classifields yazıyor yardım lutfen.
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.