Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Bana 10 luk kutudan levye geldi

Bu şans bidaha olmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tekrardan arkadaşlar. Benim nat type moderate bunu open yapmaya çalışıyorum bir süredir fakat yapamadım. Kimi kaynaklar UPNP kapamamı kimi kaynaklar ethernet kablosu ile internete bağlanması gerektiğini yazmışlar fakat hiç biri işe yaramadı. Bir çok araştırdığım kaynaklara göre port açmam gerekiyormuş. Modemimin markası huwaii HG658 V2 Superonline kullanıyorum. Kaç kere denememe rağmen port açmayı beceremedim. Her şeyi doğru ve eksiksiz yaptığımı düşünüyorum. En son port checker sitelerinden kontrol ettiriyorum fakat sürekli kapalı çıkıyor. 3074 nolu portu açmaya çalışıyorum. Superonline müşteri hizmetlerini aradım onlarda biz buradan port açamıyoruz dediler. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bir çok kaynağa baktım en son buraya yazmakta buldum çareyi. Tekraradan teşekkürler. İyi oyunlar...
  • Zombi modunda easter egg ve high round için arkadaş arıyorum. Psn id Platinum38_

• delirium61 kullanıcısına yanıt
    Ps4 ayarlari erisebilirlikten kendinize gore bir ayar cekin o kayitli kaliyor zaten. Oyuna girerken acin ciktiginizda kapatin bukadar. :)) iyi oyunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

Orijinalden alıntı: ZaibatsuTURK

Arkadaşlar yorumlarda dikkatimi çekti bu baglantı sorunu benimde şuaan kadar oynadığım cod serilerinde baglantı 3 diş üstüne çıkmıyor buda oyunda baya etki ediyor port ayarlarından düzeltiliyormuş galiba ps4 için ayar yapabileceğim bi acıklama varsa link paylaşırsanız sevinirim şimdideden teşekkürler ;-)

Nostra nickli arkadaşıma teşekkür ediyorum bu bağlantı belasını düzeltirdiği için.Dostum portforward diye bir site var oradan ayarlama yapabilirsin biraz uğraştım ve sorunum düzeldi.Dmz yapmak falan hikayeymiş.

Site yabancı daha detaylı bi link verebilir misin acaba bende deneyeyim bi :)

• PS4'te oyunda belli bir seviyeye gelip bazı silahlarda özelleştirmeler yaptım vs. İnternet bağlantısı olmadığında tüm ilerlemelerim ve oyun kayıtlarım gidiyor, her şey baştan başlıyor (internet geri geldiğinde sorun yok kaldığım yerden devam). Bu durumda bende nette sorun olduğunda oyundan çıkmak zorunda kalıyorum. Single modda oyunumu offline şekilde de sorunsuz oynamak için nasıl bir yol izleyebilirim? Online kayıtlarımı offline mod içerisine aktaramıyor muym?
  • Arkadaslar dun geceden beri eror cod abc aliyorum multiplayer a bi turlu giremedim. Dmz acik port var kabloylamanuel baglanti yapiyorum yine olmuyor. iki gundur wireless la sorunsuz giriyorum onlada girmiyor suan napmam lazim. Yukardaki sayilarin degismesinide bekliyorum. İnternetim superonline modemimde airties.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chivalrous -- 26 Şubat 2016; 13:17:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Bana 10 luk kutudan levye geldi

Bu şans bidaha olmaz :)

Millete kilic cikiyo levye cikmis cokmu ama rakibin kafaya vurdugunda cikan ses harika

• Arkadaslar fpsde ideal ping kactir?

• quote:

Orijinalden alıntı: vitaalamode

PS4'te oyunda belli bir seviyeye gelip bazı silahlarda özelleştirmeler yaptım vs. İnternet bağlantısı olmadığında tüm ilerlemelerim ve oyun kayıtlarım gidiyor, her şey baştan başlıyor (internet geri geldiğinde sorun yok kaldığım yerden devam). Bu durumda bende nette sorun olduğunda oyundan çıkmak zorunda kalıyorum. Single modda oyunumu offline şekilde de sorunsuz oynamak için nasıl bir yol izleyebilirim? Online kayıtlarımı offline mod içerisine aktaramıyor muym?

Online ayri Offline ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Orijinalden alıntı: vitaalamode

PS4'te oyunda belli bir seviyeye gelip bazı silahlarda özelleştirmeler yaptım vs. İnternet bağlantısı olmadığında tüm ilerlemelerim ve oyun kayıtlarım gidiyor, her şey baştan başlıyor (internet geri geldiğinde sorun yok kaldığım yerden devam). Bu durumda bende nette sorun olduğunda oyundan çıkmak zorunda kalıyorum. Single modda oyunumu offline şekilde de sorunsuz oynamak için nasıl bir yol izleyebilirim? Online kayıtlarımı offline mod içerisine aktaramıyor muym?

Online ayri Offline ayri

Yani ben şimdi online ve offline kısımlarda iki ayrı ilerleme yapmak zorundayım single modda öyle mi?
    Madem böyle saçma bir durum söz konusu, o zaman online modda single oyun oynamanın farkı ya da avantajı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chivalrous

Arkadaslar dun geceden beri eror cod abc aliyorum multiplayer a bi turlu giremedim. Dmz acik port var kabloylamanuel baglanti yapiyorum yine olmuyor. iki gundur wireless la sorunsuz giriyorum onlada girmiyor suan napmam lazim. Yukardaki sayilarin degismesinide bekliyorum. İnternetim superonline modemimde airties.

Aynısını ben de yaşıyorum var mı bi çaresi bilen yok mu :D Benim de modem airties.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCankat

quote:

Arkadaslar dun geceden beri eror cod abc aliyorum multiplayer a bi turlu giremedim. Dmz acik port var kabloylamanuel baglanti yapiyorum yine olmuyor. iki gundur wireless la sorunsuz giriyorum onlada girmiyor suan napmam lazim. Yukardaki sayilarin degismesinide bekliyorum. İnternetim superonline modemimde airties.

Aynısını ben de yaşıyorum var mı bi çaresi bilen yok mu :D Benim de modem airties.

Arkadaslar iki gundur giremiyorum bende konu anlatimi falan varsa bu olayin birisi link verebilir veya anlatabilirmi hala girilmiyor oyuna .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iCankat

quote:

Arkadaslar iki gundur giremiyorum bende konu anlatimi falan varsa bu olayin birisi link verebilir veya anlatabilirmi hala girilmiyor oyuna .

UpnP kapatin

• tugaytutalay kullanıcısına yanıt
    1
  • Oyun iyi guzel hosta ben adam vuramiyorum yav :) biriyle karsilastigimda karsidaki beni 2 mermide indiriyor. 1-1lerin %90nini kaynediyorum. Pingden dicem ama herseferindede pingi bahane etmek istemiyorum. Cokta kotu bir oyuncuda degilim aimim falan ortalama iyidir bfde falan iyi oynuyorum ama bo3tw biturlu istedigimi yapamiyorum. Herkes iyide benmi cok kotuyum yada bilmedigim birseymi var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: excultesrose

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZaibatsuTURK

Arkadaşlar yorumlarda dikkatimi çekti bu baglantı sorunu benimde şuaan kadar oynadığım cod serilerinde baglantı 3 diş üstüne çıkmıyor buda oyunda baya etki ediyor port ayarlarından düzeltiliyormuş galiba ps4 için ayar yapabileceğim bi acıklama varsa link paylaşırsanız sevinirim şimdideden teşekkürler ;-)

Nostra nickli arkadaşıma teşekkür ediyorum bu bağlantı belasını düzeltirdiği için.Dostum portforward diye bir site var oradan ayarlama yapabilirsin biraz uğraştım ve sorunum düzeldi.Dmz yapmak falan hikayeymiş.

Site yabancı daha detaylı bi link verebilir misin acaba bende deneyeyim bi :)

Fazla yabancılık gerektiren birşey yok aslında sadece orada belirtilen portları tcp ve udp olarak kaydedilecek.Bildiğim site bu malesef.

• Double XP Weekend basladi

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

Double XP Weekend basladi

Çile yine başladı. Şu an girin görün, çok kötü gerçekten serverlar. Bazılarında adım bile atılamayacak seviyede kötü.
    Her double xp haftası aynı terane. Yazık gerçekten halen çözüm üretememeleri veya üretmemeleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun lag manyagi oldu gene her double xp geldiginde bu sorunu yasicazmi ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnArchyHuOz -- 26 Şubat 2016; 21:38:46 >
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.