Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nostra07

Hocam cod pointle nasıl açıyolar?

Hayir

Tum silahlarin skinlerini acmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Arkadaşlar pinglerde pek düzelme olmadı 90 120 arası sarı çizgi de alıyorum sizde de öyle mi?

Arada girip oynuyorum ama bende 80 pingin üstüne çıkmıyo.

Ben de problem olabilir mi ya bide superonline fiber kullanıyorum.Sen port falan açtın mı?
    Bu arada cod pointsler storedan parayla satılıyor.

• tuş ayarlarıyla ilgili tavsiye edebileceğiz bir şey varmıdır.böyle yaparsan daha iyi oynarsın şeklinde
  • Bumper jumper yada melee atak hic kullanmiyorsanız bumper jumper tactical şiddetle öneririm. Yalnız ben sol tarafta sadece işaret parmağımı hem L1 hemde L2 için kullanırken bu tuş kombinasyonunda L1 için orta, L2 içinde işaret parmağımı kullanmaktayım. Alışınca çok pratik hamleler yapıp çokta rahat nişan alabiliyorsunuz.

Alışmak, kabiliyetinize göre bir süreç alıyor.Biraz sancılı olsada atlamalı zıplamalı oynamayı seviyorsanız kesinlikle hoşnut kalacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZaibatsuTURK kullanıcısına yanıt
    Uzaktan vurmaya deniliyor bu kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • delirium61 kullanıcısına yanıt
    Jumpshot kilo in daha kolay olmasını istiyorsan bumper jumper oyna
  • bayramtr B kullanıcısına yanıt
    Ping haricinde başka sorun yok oyunda
  • -Arkadaşlar bu hori fps plusı deniyen oldumu aranızda. Deneyen varsa yorum alabilirmiyim lütfen? Ona göre sipariş geçmeyi düşünüyorum.

-Bu arada normal ds4ün çok handikapı var diye düşünüyorum bu oyunda. Farklı tutuş şekilleri araştırdım ve "claw" denen bir tutuş sekli gördüm. Aramızda üst seviye oyuncular varsa bu konularda nacizane fikirlerini iletirlerse bizlerde bişeyler öğrenmiş oluruz. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Hocam cod pointle nasıl açıyolar?

Hayir

Tum silahlarin skinlerini acmalisin

Ben zaten açtım dark matterı sadece cod pointle nasıl açılıyo dark matter ya arkadaş yanlış yazdı yada ben yanlış anladım.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar pinglerde pek düzelme olmadı 90 120 arası sarı çizgi de alıyorum sizde de öyle mi?

Ben de problem olabilir mi ya bide superonline fiber kullanıyorum.Sen port falan açtın mı?

Evet port açtım port açmadan cod oynanmaz zaten kesinlikle açmanızı öneririm. Bide dark matter cod pointle açılıyo demişsiniz sadece oyundaki tüm camoları açınca açılıyo cod pointlerle bi ilgisi yok

• Dark matter'a cok benzeyen bir camo var oyunda.Onu acmislardir

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar132

-Arkadaşlar bu hori fps plusı deniyen oldumu aranızda. Deneyen varsa yorum alabilirmiyim lütfen? Ona göre sipariş geçmeyi düşünüyorum.

-Bu arada normal ds4ün çok handikapı var diye düşünüyorum bu oyunda. Farklı tutuş şekilleri araştırdım ve "claw" denen bir tutuş sekli gördüm. Aramızda üst seviye oyuncular varsa bu konularda nacizane fikirlerini iletirlerse bizlerde bişeyler öğrenmiş oluruz. Teşekkürler.

Bence hori fps plus gereksiz. Ps4te zaten istediğiniz tuşu istediğin tuşun yerine atama yapabiliyosunuz o yüzden kendinize göre bikaç tuşun yerini değiştirerek her oyunda rahat edebilirsiniz. Rapid fire modları oto aim olayları zaten hileye girer vede bu oyunlarla kafayı kırmadıysanız yıne almanız gerekmez diye düşünüyorum. Eğer illa almak isterseniz scuf controller pahalı olmasına karşın oynanış rahatlığı açısından en iyisi arkadaşımda var sık sık gidip onda oynuyorum scuf gerçekten çok kaliteli. Claw advanced warfare zamanında denemiştim oynamayı çok zor olduğu için fazla uğraşmamıştım ama oynayabilirseniz claw daha mantıklı. Bu arada youtuberların çoğu scuf controllera geçmeden önce claw oynuyolarmış zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet port açtım port açmadan cod oynanmaz zaten kesinlikle açmanızı öneririm. Bide dark matter cod pointle açılıyo demişsiniz sadece oyundaki tüm camoları açınca açılıyo cod pointlerle bi ilgisi yok

Bide öyle demeyeyim.Ya ben cod pointlerlede açılıyor biliyodum classifiedlar haric hepsi için para karşılığı alabiliyorsun ama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Port açma dediğiniz Dmz makinesi atama ile aynı şey olay mı ? Ben dmz açtım ps4 için ama port açmayı bilmiyorum

• Zombi modu oynamak isteyen varsa beni ekleyebilir season pass var id:Platinum38_

• Deneyen vardı forumda incelemesi var.Claw alışması zor birşey normal oyuncular yapamayabilir

• bayramtr B kullanıcısına yanıt
    Evet dmz ayarları

• nostra07 N kullanıcısına yanıt
    Hocam scuffada baktim o assagidaki iki -pedal sadece tutus icin kolaylikmi sagliyor yoksa ekstra tuş atayabiliyormuyuz?

-Hori fps plus turbo tuşu var benim bildiğim rapid fire ozelligi gormedim incelemelerde ve almak istememde en büyük sebep Left Right olarak toplamda 6 tuş bulunması ve ikisi dilediğiniz gibi programlanabilir.
    - Son olarak neden bilmiyorum ama gereksiz bi şekilde hırs yaptım şu an monitör falan bakıyordum ama yazdığınızı görünce sanki uykudan uyanmış gibi oldun :) tekrar düşünücem teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar132

Hocam scuffada baktim o assagidaki iki -pedal sadece tutus icin kolaylikmi sagliyor yoksa ekstra tuş atayabiliyormuyuz?

-Hori fps plus turbo tuşu var benim bildiğim rapid fire ozelligi gormedim incelemelerde ve almak istememde en büyük sebep Left Right olarak toplamda 6 tuş bulunması ve ikisi dilediğiniz gibi programlanabilir.
    - Son olarak neden bilmiyorum ama gereksiz bi şekilde hırs yaptım şu an monitör falan bakıyordum ama yazdığınızı görünce sanki uykudan uyanmış gibi oldun :) tekrar düşünücem teşekkürler.

Scuflarda satın alırken arkadaki pedalları hangi tuşları isterseniz ayarlı şekilde geliyo. Güncel olan tüm modellerin hepsinde var mı bilmiyorum ama pedallarına istediğin tuş atayabildiğin modellerini gördüm. Ama scuf biraz pahalı tek sorunu o. Aslında hori plus fazla pahalı değil alıp denenebilir.

Edit: Hocam şimdi baktım sitesinde eğer sol pedal X sağ pedal O olan standart modeli alırsanız(120$) pedallara tuş ataması yapamıyosunuz. Onun yerine electro magnetic remapping seçerseniz(144$) pedallara dilediğiniz tuşu atayabilirsiniz. Fiyatlar standart ps4 controllerına sadece 2 pedal eklenmiş hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostra07 -- 20 Şubat 2016; 1:39:07 >

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.