Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fresh start yaparak, prestij ekranında görürsünüz

• bunu yaparsam sadece kd oranı mı sıfırlanıyo bütün herşey mi? birde daha prestige seviyesinde değilim 5 lvl var beklemem lazım galiba.Cevap için teşekkür ederim şimdiden

• Her şeyi sıfırlar, oyuna yeni başlamış gibi olursunuz

• Oyunun popülaritesi mi düştü bana mı öyle geliyor? Şimdi buralarda kimse yazmaz oldu season passı alan bir tek ben miyim acaba:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Oyunun popülaritesi mi düştü bana mı öyle geliyor? Şimdi buralarda kimse yazmaz oldu season passı alan bir tek ben miyim acaba:)

Bende dijital olarak edition almıştım season passle birlikte ama 1-1,5 aydır hiç girmiyorum. Açıkçası herhangi bi cod oyununda levye,kılıç vb saçma sapan sözde silahları kullanmak beni pek sevindirmiyo he bide bunları supply droptan düşürmek hiç sevindirmiyo. Kaldı ki bağlantılarda cabası :) Mw tarzı cod gelmesse daha cod oynamam zaten.
  • aoyun hafif kasıyor çatışma sahnelerinde 2 gündür var bu lag mı var acaba oyunda?

• Arkadaşlar yokmu ps4 de hızlı koşma ve yerden silah almayı anlatacak birisi

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    Hızlı koşu sol analogun üstüne basarak yapılıyor
    Yerden silah alma ise silahın üstüne geldiğinde KARE tuşuna 2sn falan basman gerekiyor iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

Hızlı koşu sol analogun üstüne basarak yapılıyor
    Yerden silah alma ise silahın üstüne geldiğinde KARE tuşuna 2sn falan basman gerekiyor iyi oyunlar

Cvp için tşk ederım ama bende her iki durumda çalışmıyor kolda bi sorun var sanırım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: nostra07

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Oyunun popülaritesi mi düştü bana mı öyle geliyor? Şimdi buralarda kimse yazmaz oldu season passı alan bir tek ben miyim acaba:)

Bende dijital olarak edition almıştım season passle birlikte ama 1-1,5 aydır hiç girmiyorum. Açıkçası herhangi bi cod oyununda levye,kılıç vb saçma sapan sözde silahları kullanmak beni pek sevindirmiyo he bide bunları supply droptan düşürmek hiç sevindirmiyo. Kaldı ki bağlantılarda cabası :) Mw tarzı cod gelmesse daha cod oynamam zaten.

Kesinlikle katılıyorum season pass e verdiğim paraya acıyorum bu codda böyle geçti malesef. seneye acele etmeyeceğim çünkü mw tarzı bişey gelmezse almam.

• Az once oyuna 1.08 update geldi.Yaklasik 11 GB lik devasa bir update.Nete baktim fakat ne degisiklik olduguna dair bir bilgiye ulasamadim.Henuz kendi sitesinde bile 1.08 update icin bir bilgi bile yayinlamamislar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35
    Az once oyuna 1.08 update geldi.Yaklasik 11 GB lik devasa bir update.Nete baktim fakat ne degisiklik olduguna dair bir bilgiye ulasamadim.Henuz kendi sitesinde bile 1.08 update icin bir bilgi bile yayinlamamislar...

https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Latest-Updates-for-Call-of-Duty-Black-Ops-III-on-PlayStation-4/?l=en_US&c=Game_Title%3ACall_of_Duty_Black_Ops_III&fs=RelatedArticle

Ayrıntılar linktedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 21 Mart 2016; 20:52:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nuketown herkese açılmış hayırlı olsun arkadaşlar

• 2. Ek pakete hazırlık ve nuketown haritası bedava birkaç bug düzeltilmesi

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal oyunun Campaign modunu oynuyorsunuz. Safe House'da Perk'lerinizi geliştirmeniz gerekiyor.
    Kazandığınız Fabrication Kit'ler ile Perk istasyonuna gidin ve onları geliştirin. Sınıf oluştururken de (Create a Class) o perkleri kullanın.
    Duvarlarda yürümek, jettpack kullanmak, yerden düşmanların silahlarını alabilmek için ihtiyacınız olan perklerle sınıf oluşturmanız gerekiyor... Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Nuketown herkese açılmış hayırlı olsun arkadaşlar

dün gelen güncelleme ile mi oldu dün 1 saate yakın oynadım ama nuketown gelmedi hiç
  • Evet güncellemeyi yüklemen lazım
  • Ara ara kopmalar oluyo mu sizde ? anlık kopma oyun sırasında fiş işareti geliyo çıkıp giriyorum düzeliyo

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.