Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Titanio

Evet güncellemeyi yüklemen lazım

güncelleme yapmadan online oynanmıyor diye biliyorum ben
  • Nuketown oynamak için bonus bölümünden secmeniz gerek.ama anlamaız bi şekilde normal team deathmatchte 84-100 arasi oynayan pingim nuketownda bi anda 400 oluyor anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schevko

Büyük ihtimal oyunun Campaign modunu oynuyorsunuz. Safe House'da Perk'lerinizi geliştirmeniz gerekiyor.
    Kazandığınız Fabrication Kit'ler ile Perk istasyonuna gidin ve onları geliştirin. Sınıf oluştururken de (Create a Class) o perkleri kullanın.
    Duvarlarda yürümek, jettpack kullanmak, yerden düşmanların silahlarını alabilmek için ihtiyacınız olan perklerle sınıf oluşturmanız gerekiyor... Kolay gelsin.

Çok tşk ederim

• Online modda karakterlerin armorlarini kasmak icin neler yapmamiz gerekiyor ? Suply den cikan silahlari nasil kullanabilirim ? Tesekkurler

• Arkadaslar cod 3 nerden bilmiyorum ama dlc yi tr den alma gafletini yaptim...cok moralim bozuk...cozum yok sanirim bi kod mod bisey verin bana yaziktir:)) cozum de olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Arkadaslar cod 3 nerden bilmiyorum ama dlc yi tr den alma gafletini yaptim...cok moralim bozuk...cozum yok sanirim bi kod mod bisey verin bana yaziktir:)) cozum de olur...

Git bi spotçuya değiştirir sana kimseye gebe kalma cvp vermezler bile para istemez istese bile 10₺ falan aldın en fazla

• Arkadaslar oyunu bugun satin aldim ancak online girmeye calisinca a.b.c.d. hatasi veriyor update etmem lazimmis main menudeykem sag ust tarafta latest update ediyor ama yinede ayni hatayi veriyor girmeye calisirken ne yapmaliyim bosuna aldim sanirim oyunu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirty Sprite -- 24 Mart 2016; 2:03:53 >
  • 59.4.10.7.0 yaziyor update kisminda sag ustte ama girmiyor hata veriyor

• Sp250 kullanıcısına yanıt
    Hocam son durum nedir ? Bende de aynı sıkıntı var Airties marka modem
  • Chivalrous kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durum bende de söz konusu maalesef.uPnP kapatılmıyor modemim airties air5650 online bağlanamıyorum a.b.c error
  • Oyunu bende yeni aldım ve hiçbir bağlantı problemi yaşamadım lag durumu gayet iyi ve akıcı
  • Oyunu aylardır oynamıyordum,bir kaç gündür oynuyorum,yani ne desek boş.Bu oyun ilk çıktığında,bu halinden daha iyiydi.Şimdi elinde muşta,balta,kılıç,sapan, abuk sabuk silah alan ne obj oynuyor ne birşey yapıyor ordan oraya anlamsız anlamsız,0.3 k/d ve takımına sıfır katkıyla birilerinin dibine girip öldürmeye çalışmaktan başka birşey bilmeden öylesine oynuyor.Sözde bu kutudan çıkan eşyalar sadece skin vb şeyler olacaktı,ama Activision paranın kokusunu alınca onuda katletmiş.Her türlü enteresan silah çıkıyor.Bu paketlere 100 dolar veren insanlar olduğunu okuyorum.Yani,adamlara kızamıyorum artık,dandik iki silah için 100 dolar veren olduktan sonra adamlar söğüşlemeye devam eder. Ayrıca,ne spawn sistemi düzelmiş,ne rastgele headshot verme saçmalığı.Nuketown'ı vermişler o daha da vahim.B noktasına headgliche yatmadan ya da diğer tarafta arabanın olduğu noktada aynı şekilde oynamadan hareket etmek çok zor.Ya sen yapacaksın headglichi,ya da yapan adama tahammül ederek oynamaya çalışacaksın.Ayrıca öyle kötü bir renk paleti varki nuketown da insan düşman seçmekte zorlanıyor.İlk defa bir cod oyununda bunu yaşadım.
    Bir maçta da hileci biriyle karşılaştım aimbot mu ne atmış arkadaş.Videosunu da koyacağım vakit bulunca.Gelecek cod oyunlarını zaten almayacağım için jübile niteliğinde bu oyunu almış,ilk aylarda çok da sevmiştim ama şu anki geldiği nokta gerçekten üzücü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Poison

Oyunu aylardır oynamıyordum,bir kaç gündür oynuyorum,yani ne desek boş.Bu oyun ilk çıktığında,bu halinden daha iyiydi.Şimdi elinde muşta,balta,kılıç,sapan, abuk sabuk silah alan ne obj oynuyor ne birşey yapıyor ordan oraya anlamsız anlamsız,0.3 k/d ve takımına sıfır katkıyla birilerinin dibine girip öldürmeye çalışmaktan başka birşey bilmeden öylesine oynuyor.Sözde bu kutudan çıkan eşyalar sadece skin vb şeyler olacaktı,ama Activision paranın kokusunu alınca onuda katletmiş.Her türlü enteresan silah çıkıyor.Bu paketlere 100 dolar veren insanlar olduğunu okuyorum.Yani,adamlara kızamıyorum artık,dandik iki silah için 100 dolar veren olduktan sonra adamlar söğüşlemeye devam eder. Ayrıca,ne spawn sistemi düzelmiş,ne rastgele headshot verme saçmalığı.Nuketown'ı vermişler o daha da vahim.B noktasına headgliche yatmadan ya da diğer tarafta arabanın olduğu noktada aynı şekilde oynamadan hareket etmek çok zor.Ya sen yapacaksın headglichi,ya da yapan adama tahammül ederek oynamaya çalışacaksın.Ayrıca öyle kötü bir renk paleti varki nuketown da insan düşman seçmekte zorlanıyor.İlk defa bir cod oyununda bunu yaşadım.
    Bir maçta da hileci biriyle karşılaştım aimbot mu ne atmış arkadaş.Videosunu da koyacağım vakit bulunca.Gelecek cod oyunlarını zaten almayacağım için jübile niteliğinde bu oyunu almış,ilk aylarda çok da sevmiştim ama şu anki geldiği nokta gerçekten üzücü.

Gerçektende iyi yerlere parmak basmışsın dostum kesinlikle katılıyorum.Benim de en büyük hatam season pass almak oldu ve gerçektende çok pişmanım.

• Boşver kardeşim üzülme hiç.Ben ne oyunlara ne paralar verdim.Oluyor böyle şeyler.Kafana takma ;)
    Dediğim olay
    https://www.youtube.com/watch?v=idBYQ6nMgNo
    Aimbot mu var adamda artık,ne varsa.Evin iki duvarını delip geçiyor kurşun,sonra ölüyorum.Mübarek gauss gunla ateş etse böylesi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Poison -- 26 Mart 2016; 21:59:14 >
  • quote:

Boşver kardeşim üzülme hiç.Ben ne oyunlara ne paralar verdim.Oluyor böyle şeyler.Kafana takma ;)
    Dediğim olay
    Aimbot mu var adamda artık,ne varsa.Evin iki duvarını delip geçiyor kurşun,sonra ölüyorum.Mübarek gauss gunla ateş etse böylesi olmaz.

:) vallahi öyle,biz oyuncuların kaderi bu cebimiz delik deşik oldu.Oyunda bazen çok enteresan şeyler oluyor mesela hunted haritasında adamın biri;oyun başlar başlamaz zıplayarak balta fırlatmasıyla derenin orda ölmem bir oldu.

• quote:

Boşver kardeşim üzülme hiç.Ben ne oyunlara ne paralar verdim.Oluyor böyle şeyler.Kafana takma ;)
    Dediğim olay

Hocam wall bang şu ana kadar tüm cod oyunlarında vardı olmayada devam edicek bende böyle çok adam vurdum. Tabi oraya sıkıpta birisinin denk gelmesi için şanslı olmanız lazım. Sonuç olarak allah bo3ün belasını versin :)

• Oyunu bugün oynamaya başladım 6 level oldum. akşam üstü tekrar oyuna girdigimde level 2 görünüyordum bu neden olur?
  • Bonustaki nuketowndakicamac ne sadece domination olayini cozebildim baska nasil takima faydali olabiliriz ?

• nostra07 N kullanıcısına yanıt
    Yok hocam wall bang değil olay adam %100 aimbot&wall hack atmış.Videoya 50 defa baktım.Binanın 2 duvarını kurşun nasıl delip geçebilir ve tek kurşunda indirebilir ? Adam özellikle beni görüp,atıyor atışı.Bende yıllardır oynuyorum bu seriyi,2. defa iki duvarı delip geçen kurşunla ölüyorum.İlk defa başıma geldiği ansa Bo2'deydi.

Oyunun ilk hali bundan iyiydi.Neyse,zaten jubileyi yaptım bo3 le cod oyunlarına:) Tfall2 gelecek bu yıl,onu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Yok hocam wall bang değil olay adam %100 aimbot&wall hack atmış.Videoya 50 defa baktım.Binanın 2 duvarını kurşun nasıl delip geçebilir ve tek kurşunda indirebilir ? Adam özellikle beni görüp,atıyor atışı.Bende yıllardır oynuyorum bu seriyi,2. defa iki duvarı delip geçen kurşunla ölüyorum.İlk defa başıma geldiği ansa Bo2'deydi.

Oyunun ilk hali bundan iyiydi.Neyse,zaten jubileyi yaptım bo3 le cod oyunlarına:) Tfall2 gelecek bu yıl,onu sabırsızlıkla bekliyorum.

Titanfall 2 ps4e geldiği an cdyi kucaklayıp koşarak eve gidicem 150 saat filan oynarım heralde sonrada zaten ölürüm
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.