Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun cidden ilk ciktigindaki haliyle simdiki hali arasinda epey fark var, arkadaslar da deginmis zaten. Gercek parayla oyun ici transaction olmayacak diyip, keriz yerine koydular bizleri resmen. Elinde melee weaponlarla kuduz gibi kosanlar oyunun icine ediyor. (Bu kisiler genelde abuk subuk Kd ile oynuyorlar, zaten yakin mesafede bana cok kolay hedef oluyorlar Ripper ile oynadigim icin.)

Bundan onceki 2 oyunu almamistim, bunu Treyarch diye aldik bu da caciga bagladi. Demek ki CoD serilerine burada nokta koymak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

Oyunun cidden ilk ciktigindaki haliyle simdiki hali arasinda epey fark var, arkadaslar da deginmis zaten. Gercek parayla oyun ici transaction olmayacak diyip, keriz yerine koydular bizleri resmen. Elinde melee weaponlarla kuduz gibi kosanlar oyunun icine ediyor. (Bu kisiler genelde abuk subuk Kd ile oynuyorlar, zaten yakin mesafede bana cok kolay hedef oluyorlar Ripper ile oynadigim icin.)

Bundan onceki 2 oyunu almamistim, bunu Treyarch diye aldik bu da caciga bagladi. Demek ki CoD serilerine burada nokta koymak gerekiyor.

Bu da treyarch ın kazığı.Herifler bo3 ile tavan yaptılar ve önceki oyunları bu kadar abartmamışlardı.Resmen saçmalık sen al deadly silence ve beysbol sopasını milletin arkasından vur olacak iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 2 Nisan 2016; 12:16:40 >
  • Dün başladım oyuna. Konsolda fps ye mw2 le başlamış bir oyuncu olarak : evet mw2 efsanesinin yerini tutmaz ancak yinede gayet oynananilirliği olan bir cod bence. Yani en azından cod aw gibi tamammen havalarda geçen saçma bir yapımdan daha iyi bu cod. Fps sever olarak bf5 çıkana kadar oynacağımı tahmin ediyorum.
    Buarada bf deki battlelog gibi istatistiklerimizi arkadaslarin istatistiklerini takip edebileceğimiz bir uygulaması veya web sayfası var mı?

• Oyun yerden yere vurulacak bir oyun deil üstelik sevilen b.ops 2 haritalarından bazılarını koymaları güzel olmuş atlama zıplama da tam kıvamında olmuş cod bu k/d oranına bakıyım dersen yandın bir nevi kaos sadece bazı maçlarda bunu dün gece çok yaşadım felaket takılmalar oluyor zaten bu oldugunda ekranda simge çıkıyor. Oyun güzel tüm yaz oynanır.
  • Oyun şuan Cod'ların en kralı kimse çamur atmasın keyifle oynanıyor. İlk Cod'dan buyana oynuyoruz bu seriyi bırakında bişeyler bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 2 Nisan 2016; 13:10:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk ler ortam heleki en eleştirdigim sesler harika bencede son çıkan 2-3 seriden çok önde.
  • Bu hafta sonu Duble XP ve Duble Wepons XP var kasmak isteyenler değerlendirsin hafta sonunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Oyun şuan Cod'ların en kralı kimse çamur atmasın keyifle oynanıyor. İlk Cod'dan buyana oynuyoruz bu seriyi bırakında bişeyler bilelim.

Oyuna şu anda genel anlamda kötü demiyorum lakin saçmalıkları da gözardı edilemez ben de ilk oyunlarından beridir takip eden biriyim ama arkadaşın dediği gibi kaos ortamından kd bile kasamıyosun geleni geçeni vurmaya çalışıyorum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 2 Nisan 2016; 13:41:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

Renk ler ortam heleki en eleştirdigim sesler harika bencede son çıkan 2-3 seriden çok önde.

Silah ve bomba sesleri hariç sesler bence de iyi.

• Dun lag tan oynanmiyodu oyun umarim bugun sikinti yoktur ✌✌✌

• Biraz daha iyi beyler bu oyunda para ile satilan silah varmi. Birde tek tukde olsa oyle maca denk geliyorumki adamlar eziyor yani bu kadar baski imkansiz herkes heryerde ama bu 20 macta bir sefer oluyor olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 2 Nisan 2016; 18:15:30 >
  • Dostlar bu oyunda en iyi silahlar hangileri perkler ne kullaniyosunuz ??

• quote:

Oyun şuan Cod'ların en kralı kimse çamur atmasın keyifle oynanıyor. İlk Cod'dan buyana oynuyoruz bu seriyi bırakında bişeyler bilelim.

Hocam biz de ilk coddan beri oynuyoruz. Bu oyunu Cod demeden bağımsız olarak değerlendir iyi kötü tartışılır ama bu oyunun codla alakası yok aw gibi. Cod tarihine altın çağını yaşatan oyunlarda ilk sırada Mw3 ikinci sırada Black Ops 1 gelir bu oyunlardan hangisiyle bağdaştırıp cod oyunları arasında iyi olduğu kanısına vardınız merak ediyorum doğrusu. Eğer derseniz ben Mw3 ve Bo1i beğenmemiştim onlar bana hitap etmiyodu o zaman saygı duyarım ama eski cod oyunlarını beğenen kimse bu oyunu beğenmez.
  • Oyun en iyi codlardan biri, konuda acımasızca eleştiri alıyor. Lag problemleri olduğu konusunda hemfikirim ama hangi codda bağlantı sorunsuzdu ki ? HC modlarda en sorunsuz oyun deneyimini almak mümkün.
    Son yıllarda iyi bir cod görmedik, Ghost ve AW kötüydü, sene sonunda çıkacak uzay temalı cod da fiyasko olacak. Geçmiş temalı bir cod gelene kadar BO3 ile devam.
  • şu yeni dlc paketi bu hafta deneme sürecinde zombi haritasi efsane olmus gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nostra07

quote:

Hocam biz de ilk coddan beri oynuyoruz. Bu oyunu Cod demeden bağımsız olarak değerlendir iyi kötü tartışılır ama bu oyunun codla alakası yok aw gibi. Cod tarihine altın çağını yaşatan oyunlarda ilk sırada Mw3 ikinci sırada Black Ops 1 gelir bu oyunlardan hangisiyle bağdaştırıp cod oyunları arasında iyi olduğu kanısına vardınız merak ediyorum doğrusu. Eğer derseniz ben Mw3 ve Bo1i beğenmemiştim onlar bana hitap etmiyodu o zaman saygı duyarım ama eski cod oyunlarını beğenen kimse bu oyunu beğenmez.

Ben de bunu anlatmaya çalışmıştım sen sözü benden aldın dostum kesinlikle katılıyorum sadece şurada bir ayrıntı vereyim mw2 altın çağı yaşatmaya başlamıştı sonrasında dediğiniz gibi mw3 ve bo1 bana göre de efsaneydi.Sadece bu oyun hakkında değil bütün oyunlar için söylüyorum sevebilirsiniz ya da sevebiliriz ama oyunun eksik yanlarını görmemek polyanacılık yapmaya benziyor.

• Kd sıfırlama nerden yapılıyor? Bir de bu sıfırlamayı istediğimiz kadar yapabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Kd sıfırlama nerden yapılıyor? Bir de bu sıfırlamayı istediğimiz kadar yapabiliyor muyuz?

Arkadaşlar konuda oyunun iyi veya kötü olması dışındaki sorulara da cevap veriliyor mu? 😬😬😂

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Kd sıfırlama nerden yapılıyor? Bir de bu sıfırlamayı istediğimiz kadar yapabiliyor muyuz?

Prestij atlarken Fresh Start var ordan. Ama bütün presjtijlerinde sıfırlanıyor.
  • Çok sağol

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.