Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Luffy1907

İlk extra silahım geldi hançer çok şükür

Hocam 10 luktan mı çıkardın yoksa 30 luktan mı? Gerçi 10 luktan çıkması çok zor ihtimal hep silah camoları çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

quote:

Ya bu oyunda koşmaya basarken neden duraksama yapıyor arada bir yapıyor ve bazen koşarken duruyor sinir bozucu ya

Sürekli l3 yapmıyorsunuz değil mi? Bir kere basıp bırakıcaksınız o koşmaya devam ediyor...

Hayır yapmıyorum dostum ama saçmalıyor işte.Herhalde kolda sıkıntı var.

Hocam benim iki koldada ayni sorun vardi. Yabanci forumlari falanda arastirdim malesef bi cözum bulamadim. Bende hizli kosmayi r1 yaptim artik cok rahatim. Ayarlar- erisilebilirlik- dugme atamaları...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla 30luk açıyorum ben sürekli şansıma bazen 3-7 kimi zaman 20 key bedava veriyor dün 3tane 30luk açtım sonunda çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: pierlupi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

quote:

Ya bu oyunda koşmaya basarken neden duraksama yapıyor arada bir yapıyor ve bazen koşarken duruyor sinir bozucu ya

Sürekli l3 yapmıyorsunuz değil mi? Bir kere basıp bırakıcaksınız o koşmaya devam ediyor...

Hayır yapmıyorum dostum ama saçmalıyor işte.Herhalde kolda sıkıntı var.

Hocam benim iki koldada ayni sorun vardi. Yabanci forumlari falanda arastirdim malesef bi cözum bulamadim. Bende hizli kosmayi r1 yaptim artik cok rahatim. Ayarlar- erisilebilirlik- dugme atamaları...

Ben de farklı kombinasyon deneyeceğim hocam hızımı alıyor oyun duraksayınca olmuyor.Geçici süre tuş ataması yapacağım çünkü kol garanti kapsamında değil artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

Valla 30luk açıyorum ben sürekli şansıma bazen 3-7 kimi zaman 20 key bedava veriyor dün 3tane 30luk açtım sonunda çıktı

Bana da dün 30 luktan sniperın yenisinden çıktı ama pek sarsıcı gelmedi.Sonunda bana da çıkmış oldu ama geri 5 krypto key verdi:)

• Parçalarını açarsan daha iyi olur ama bi locus edermi bilmem

• Şuna bakın,adam shevaya mod atmış,hile ile çatır çatır oynuyor.Adamlar üç kuruş paramız eksilecek diye hile ile oynayanlara, gelecek oyunları almazsa diye,ömür boyu ban bile atamıyor.Anca en fazla bir hafta ban atarlarsa atıyorlar o kadar.
    https://www.youtube.com/watch?v=32TJingurps&feature=youtu.be&a=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Poison -- 8 Nisan 2016; 12:59:33 >
  • Selamın aleyküm dostlar bu oyunda oyunları teahter modu otomatik kaydediyo bunu kapatmanin biyolu varmi aciklarsaniz sevinirim

• Double crypto key weekend varmış

• Beyler bu oyunu grupca oynayan varmı aranızda ben multiplayer public modunda tek takılıyorum sıkıcı oluyor

• 19 Nisanda yeni DLC mapler geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Poison

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO

Titanfall 2 !!!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=hJ1r2f1Jv0Y

hakikaten böyle eski cod yeni cod resimleri yanyana koyunca bo3 çok komik duruyor. Sanki biri savaş oyunu da öbürü mario gibi gerçekten bir savaş oyununu kıyafetlerle dans hareketleriyle bu kadar cıvıtmanın ne anlamı var?
    Titanfall u oynamadım 2 si için heveslendim ama bo3 ün titanfall a oynanış açısından çok benzediği eleştirileri yapilmisti bo3 çıktığında. Dolayısıyla acaba bo3 ten daha zevkli daha çatışma hissi verecek bir oyun olma ihtimali var mı titanfall 2 nin.

• kabune kullanıcısına yanıt
    Dimi. Nerden nereye....
    Bo3ü sirke çevirdiler üç kuruş daha fazla para yolalım, supply drop satalım diye. Kişiselleştirme olurda bu nedir ya, amaç karakterimizi sirk giriş sınavlarına felan mı hazırlamak anlamak güç.

Sana şöyle söyleyeyim, Titanfall içerik eksikliği hariç, sıfır lagli, sıfır hit detection sorunlu, harika netcodelu, ilk vurdum ilk öldüm saçmalığı olmayan bir oyundu. Harita tasarımları Bo3 gibi amaçsız değil, oynanış mekaniklerine göre tasarlanmıştı. Hareketlenme sistemi felan su gibi akıcı, Bo3 gibi alakasız, eğreti değildi. Eşleştirme sistemide muazzamdı. Çatışma hissi Mw2 tadındaydı.

• Arkadaşlar merhaba. Cod bo 3 satın aldım ve bugün elime geçti. İlanda pal yazıyodu fakat kutunun arkasında region kısmında all yazıyo . Sorum şu buna rağmen dlc leri yükleyebilirmiyim oyuna. Cevaplarınızı bekliyorum. Yüklenmezse geri gönderecem oyunu. Teşekkürler

• Dark Poison D kullanıcısına yanıt
    Valla daha çok heveslendim şimdi. Bir fps den daha ne beklenir ki? Mutlaka bir open betası çıkar heralde. Deneriz bakalım. Tam dediğin gibi bir oyun yaparlarsa kimse kalmaz cod da.

• Merhabalar geçenlerde ps4 multiplayer oyun tavsiye isimli bir konu açmıştım oradaki arkadaşlar destiny black ops 3 division gibi oyunlar önermişti benimde kafamda battlefront ve rainbow six siege var ama black ops'a daha yakınım. Hangisini tercih etmeliyim?
  • double xp weekend saat 8den itibaren

• Sanıyorum tüm zamanlarımın en iyi oyununu çıkardım bu sabah. Düşmanların benden de beceriksiz olmaları yardımcı oldu tabi. Sote filan ne ararsanız var.

10 dakika, hardcore-domination. 50/9 K/D oranı. :)

Not: youtube'a yükleme konusunda acemiyim.

• En ucuz dlc nerden aliriz tr psn disinda alirsak dlc calisir mi ?

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.