Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O ayak sesiyle nasıl oynanıyor bilmiyorum. Çok ölünmesinin başlıca sebebi o.
  • Akşamları düzenli olarak oynuyorum. Birlikte oynamak isteyenler ekleyebilir.

Güzel bir takım kuralım da biraz Arena maçlarına başlayalım.

PSN: Schevko

• Silahta mermi bitince ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar serverler nasil ozellikle zombie modda oyuncu bulmakta zorlaniyordum. Yeni dlcler oyun zevkini baltaliyor mu?

• kabune kullanıcısına yanıt
    Akşam akşam iyi güldüm
    Adamın kafaya cuk diye oturmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 18 Nisan 2016; 20:26:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonradan aklıma geldi acaba diyorum vurmasam da adamın kafada biraz durabilir miydim? Ama açıkçası daha öncesinde beni görmesine rağmen bu hareketi başarabilceğimi tahmin etmiyordum. Güzel denk geldi.

• Yeni update fix ler geldi..Bi de eclipse dlc 2(verge,rift..) yeni bi zombie map...baya iyi olucağa benzio bu dlc

• Şu oyunun Matchmaking sistemi gitgide canımı sıkmaya başladı. Yani Adwanced Warfare'ın SBMM ( Skill Based Match Making ) sistemini mumla arıyorum desem yeridir. Bu kadar mı dengesiz takım kurulabilir. Ama her oyun modunda neredeyse. Şöyle başa baş çekişmeli maç oynayamıyoruz.
  • Endonezyaya hala gelmedi şu dlc paketi, saat olarak ilerde olacaklar bir de.

• Arkadaslar benim oyunumun kodu CUSA - 02624 tr den dlc alsam bi sorun cikarmi.

İlk başta bilerek orada bekleyen lobby arkadaşın sandım. Sonradan bir daha izleyince vuramadığını fark ettim.
  • Oyun güncellemeden sonra daha akıcı ve hızlanmış gibime geldi.

• Aynen olayın başında ben ordaki tankın arkasına doğru kayarken rakip köşeye dogru hareket halindeyken dönüp bana ateş etmese ya arkadaşım yada belki o an oyunda olmayan biri gibi algılanabilirdi.

yuh mehmet :)
  • Arkadaslar endonezyadan dlc nasil alabilrim yardimlarnzi bekliyorm

• EmreKart2515 kullanıcısına yanıt
    Dostum offgamerden psn card alip ne kadar lazimsa komisyonla sataiyorlar alip hesaba atip alirsin baska yöntem bilmiyorum ben farkli bir oyyn dlcsini bu sekilde aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu alanlar oyunu tavsiye ediyor mu yakın zamanda multiplayer oyun almayı düşünüyorum oyun güzel mi?
    Oyunu amerika'dan alacağım ama rusya psn'den oynayacağım. DLC'lere erişebilmem için onları da us psnden almam gerek sanırım. Ama ben rus psn'yi ana hesap olarak seçtim trophyler felan hep rus psn'de trophyleri amerika psn'ye geçirmenin bir yolu var mı? Oyun dlc olmadan da güzel mi, oynanılabilirliği uzun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.M -- 21 Nisan 2016; 20:34:32 >
  • Dr.M D kullanıcısına yanıt
    Oyun kötü değil ancak beklenen düzeyde bir cod oyunu da değil. Dolayısıyla şuan oynarken eğlensemde uzun süreli oynanabilcek bir oyun değil. Bu türde çıkacak ilk oyuna satışa gelir malesef. Gecici olarak takılırım dersen alınmalı yoksa ben bunu en az 1 sene oynamak istiyorum diyorsan yanaşma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Oyun kötü değil ancak beklenen düzeyde bir cod oyunu da değil. Dolayısıyla şuan oynarken eğlensemde uzun süreli oynanabilcek bir oyun değil. Bu türde çıkacak ilk oyuna satışa gelir malesef. Gecici olarak takılırım dersen alınmalı yoksa ben bunu en az 1 sene oynamak istiyorum diyorsan yanaşma bence.

Peki 1-2 ay idare eder mi? DLC'leri almak şart mı oyundan zevk almak için?
  • Dr.M D kullanıcısına yanıt
    Tabii tabii 1-2 ay kesin gideri var. DLC ye hiç gerek yok. Ben şahsen dediğim gibi bir baska fps oyunu bf5 gibi veya titanfall 2 gibi bir oyun çıkana kadar oynarım tahminim. O da 5-6 ay sürer.
    Birde bence hardcore modları daha iyi. Frendly fire açık. Uav acmadan mini map gözükmüyor ama core moda göre daha hızlı kill alnabildiğinden daha uygun sanki. Alırsan denersin artık.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.