Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bo3 3.bölge dlcyi 3.bölge psnlerden almak zorundamıyım ? bölge kilidi var mıdır
  • 67-80 ping arasinda oynadigim oyunu 80-110 arasinda oynamaya basladim 2 haftadir boyle sari oluyor cubuk sebebi ne olabilir ayni sorunu yasayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HüseyinCANDIR

67-80 ping arasinda oynadigim oyunu 80-110 arasinda oynamaya basladim 2 haftadir boyle sari oluyor cubuk sebebi ne olabilir ayni sorunu yasayan var mi?

başka oyunlarda sorun yaşamıyorsan activision kaynaklıdır. Mesela bakınız resmi forumda aylardır bu tip mesajlar tonla kaynıyor. Aw ile başlayan lag sorunları, amerika'da yaşayıp 300 mbit internet kullananların bile lag başlıkları var. Activision'ın elinde ki mevcut stüdyoların hiç biri bu işi yapamıyor. 1 mbit netle gram lag olmadan oynanan eski mw oyunları ve 50-300 mbit ile 2 saniye gecikmeli oynanan yeni oyunlar.

https://community.callofduty.com/t5/Black-Ops-3-PlayStation-4/lag-lag-compensation-ruin-these-games/m-p/9928222#U9928222
    https://community.callofduty.com/t5/Black-Ops-3-PlayStation-4/Lag-Matchmaking-Hitdetection-problems/m-p/9926795#U9926795

• dlcler aynı bölge mi olmak zorunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerea

dlcler aynı bölge mi olmak zorunda ?

Evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazilarinin leveli 200 kusur ve sari gozukuyor. Prestij yapmazsak eskisi gibi bi yerde sabitlenmiyor mu level.

• hurricane_oz H kullanıcısına yanıt
    Prestige Master olduktan sonra, 1000 level son seviye arkadaşım. Ama alt prestige'lerde istersen prestige olmadan kalabilirsin.
  • Aylardır oynamıyodum bi girim dedim neden oynamadığımı tekrar fark ettim. Oyunda iyi olmak gerekenler; alman interneti, scuf controller. Anlamadığım overwatch betasını oynadım 1 kere bile lagdır donmadır kasmadır herhangi bi sorun olmadı beta olmasına rağmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nostra07

Aylardır oynamıyodum bi girim dedim neden oynamadığımı tekrar fark ettim. Oyunda iyi olmak gerekenler; alman interneti, scuf controller. Anlamadığım overwatch betasını oynadım 1 kere bile lagdır donmadır kasmadır herhangi bi sorun olmadı beta olmasına rağmen.

Oyunu hazırlayan stüdyo farkı bu. Kafa yorup daha kapsamlı ve temiz kodlama yazanlar var yazmayanlar var, esasında olay Activision'ın puştluğu çünkü demeli ki "ya bu insanlar herşeye rağmen oyunu almaya devam ediyor bununlada yetinmeyip gerçek olmayan içeriklere maaşını döküyor en azından bağlantı sorunu yaşatmadan oynattıralım" ama nerde. Forumda paylaşılmıştı Titanfall'un online altyapısını hazırlayan kişinin brifing videosu var. Ben onu 1 saat kadar izledim adamlar oyun kadar internet hızlarına ve online altyapıya kafa yormuş ve ne kadar kötü bir internete sahip olsanda lagsız ve eşit oynayacağın bir matchmaking sistemi yaratmışlar aynen eski mw oyunlarında olduğu gibi. Biz o oyunları 1 mbit hızlarla oynadık o dönem yine avrupa bizim 10 katımızdı ama gram lag yoktu. "Lag sorunu yaşıyorum" dediğinde Activision'ın support'u gibi sana upload hızın kaç demiyorlardı. Her neyse fazlada uzamasın kendi adıma söylemek gerekirse remasterd'ı bile gözümden sildim, aynı sorunları yaşayan herkese de bir daha call of duty satın almamalarını öneriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Aylardır oynamıyodum bi girim dedim neden oynamadığımı tekrar fark ettim. Oyunda iyi olmak gerekenler; alman interneti, scuf controller. Anlamadığım overwatch betasını oynadım 1 kere bile lagdır donmadır kasmadır herhangi bi sorun olmadı beta olmasına rağmen.

Oyunu hazırlayan stüdyo farkı bu. Kafa yorup daha kapsamlı ve temiz kodlama yazanlar var yazmayanlar var, esasında olay Activision'ın puştluğu çünkü demeli ki "ya bu insanlar herşeye rağmen oyunu almaya devam ediyor bununlada yetinmeyip gerçek olmayan içeriklere maaşını döküyor en azından bağlantı sorunu yaşatmadan oynattıralım" ama nerde. Forumda paylaşılmıştı Titanfall'un online altyapısını hazırlayan kişinin brifing videosu var. Ben onu 1 saat kadar izledim adamlar oyun kadar internet hızlarına ve online altyapıya kafa yormuş ve ne kadar kötü bir internete sahip olsanda lagsız ve eşit oynayacağın bir matchmaking sistemi yaratmışlar aynen eski mw oyunlarında olduğu gibi. Biz o oyunları 1 mbit hızlarla oynadık o dönem yine avrupa bizim 10 katımızdı ama gram lag yoktu. "Lag sorunu yaşıyorum" dediğinde Activision'ın support'u gibi sana upload hızın kaç demiyorlardı. Her neyse fazlada uzamasın kendi adıma söylemek gerekirse remasterd'ı bile gözümden sildim, aynı sorunları yaşayan herkese de bir daha call of duty satın almamalarını öneriyorum

Remastered sürümünde de dedicated server olacakmış eko o yüzden bende ayrı satılsa dahi almayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Remasteredında aynı olacağını dün gördüm. Titanfall'u ilk çıktığı zaman oynamıştım arkadaşımın xbox oneında gerçekten çok güzeldi. Titanfall 2 sene sonuna çıkabilir diyolar inş gelirde keyifle oynarız.

• slm yenı ps4 aldım call of duty blackops 3 oynuyorum ama cok zorlanıyorum adam wurmakta yardımcı olabılırmısınız
  • erensenol87 E kullanıcısına yanıt
    Yeni alan herkes zorlanır zamanla alışırsın

• arkadaşlar benim bi sorum olcak bu ruin de bütün kostumleri ve kaskları açtım fakat altta classfield gibi bişey geldi kırmızı onu nasıl açıcagım yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunkesen

arkadaşlar benim bi sorum olcak bu ruin de bütün kostumleri ve kaskları açtım fakat altta classfield gibi bişey geldi kırmızı onu nasıl açıcagım yardımcı olurmusunuz

Butun karakterlerin esyalarini actigin da aciliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 24 Mayıs 2016; 13:52:35 >
  • Merhaba bir sorum olacak, daimi kardeşlik ile tr psn den aldık oyunu.
    Kardeş us hesapta ben tr ama birbirimiz ile oynayamıyoruz oyunu.
    Ona katılmak istediğim Zaman Lobby katılabilir değil diyor. Çözümünü bilen varmı.
    Teşekkürler.

• çok teşekkür ederim daha yolun başındayım o zaman çok zormuş yahu
  • Bu aralar çok evdeyim, psn: Onur_Ergen gece- gündüz oynuyorum. Headset de var, oynayanlar varsa lütfen psn den eklesinler. prestige 9 level 30 şu an. Teşekkürler beyler.

• Lobby de herkes 400 500 lvl ben daha bugun basladim 3 lvlim. :)

Ya bu nedir birader herkes mi pro oyunda. En iyi başlangıç silahi nedir acaba. Unlocklari hemen harcamak istemiyorum

• Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    Başlangıç için kn-44 iyi daha ilerki seviyelerde pharo tavsiye ederim çok seri bir silah
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.