Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rerea

elimde kutulu 3.bölge bo3 var . the giant haritası trpsnde 17 küsür tl onu alsam çalışır mı yoksa sorun çıkar mı?

Oynayamazsın bölge sorunundan dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu çıktığından beri keyifle oynadım. Yeni Cod'dan da daha iyi olacağını düşünüyorum ama farklı multilere geçmenin zamanı geldiği için satışa koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 2 Temmuz 2016; 19:19:38 >
  • Yeni DLC 3 ne zaman geliyor? Uzattilar arayi iyice.

• arkadaşlar şu robotu bi türlü patlatamıyorum roketle ne kadar denediysem atışlarım hep havaya sekiyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

• engnavci kullanıcısına yanıt
    Ekranda da yazıyor ama yine de açıklayayım. Robotun gövdesinin altındaki işaretli bölüme silahla ateş edip Zırhını devre dışı bırakmanız gerekiyor.

Zırh kısa bir süreliğine devre dışı kalıyor. O yüzden de zırh devre dışı kaldığında hemen roketatara geçip bir iki roket fırlatın. Öldüremeden zırh devreye girerse de aynı işlemi tekrar yapın. Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schevko

Ekranda da yazıyor ama yine de açıklayayım. Robotun gövdesinin altındaki işaretli bölüme silahla ateş edip Zırhını devre dışı bırakmanız gerekiyor.

Zırh kısa bir süreliğine devre dışı kalıyor. O yüzden de zırh devre dışı kaldığında hemen roketatara geçip bir iki roket fırlatın. Öldüremeden zırh devreye girerse de aynı işlemi tekrar yapın. Kolay gelsin...

teşekkürler

• merhaba.Bende henüz edindim oyunu.Beni ekleyebilirsiniz.Hep beraber takım kurmak iyi olur.Oyunu daha zevkli hale getirir.

yalnz oyun bf4 gore cok hzlıymış.Biraz oynadım çok kötü sayılmam yeni birine göre
  • Beyler gece 12 civarı 3 kişi der eisendrache Easteregg yapıcaz 1 kişiye ihtiyacımız var gelebilecek olan eklesin bartuguney

• Dlc 3 temmuzun 2.haftası bizlerle store a koymuşlar.

• Call of Duty: Black Ops 3'ün üçüncü DLC'si Descent oldu.

4 multiplayer haritanın yanında yeni zombi modu deneyimi sunacak DLC; mekanik zombiler, ejderhalar ve daha çok mekanik zombiyi oyuna getiriyor. 1940 yılının alternatif dünyasında geçen Zombi bölümü Gorod Krovi'de Sovyet Birliğine gidiyoruz. Multiplayer haritaların en dikkat çekeni ise şüphesiz Empire ismiyle gelecek Black Ops 2'deki Raid'in remake versiyonu.

Descent, 12 Temmuz Tarihinde PlayStation 4 için çıkış yapacak. Xbox One ve PC sahiplerine ise Ağustos ayında sunulacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi yine iyisiniz ejderha veriyolar size
  • quote:

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

hadi yine iyisiniz ejderha veriyolar size

• Merhaba yeni basladim perk olsun bombalar silahlar class olsun dusuk seviyede hangilerini onerirsiniz?

• Zombies der eisandrachen pro oyuncular ariyoruz ekleyin psn:Ozlu_Nehir_TR33

• quote:

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

hadi yine iyisiniz ejderha veriyolar size

hocam istediğiniz kadar dalga geçsenizde oyunu sırf zombi haritaları için oynuyorum.
    world at war dan beri gelişmiş olan zombi haritaları gittikçe daha güzelleşiyor bence.oyunu mp olarak basit oynayanlar tabiki de pek beğenmiyor.
    baya bi emek sarfetmesi gerekiyor oyunu öğrenmesi ve içerisinde yol katetmesi için.
    kendi düşünceme göre dead island resident evil umbrella corps bütün zombi oyun türlerinin hepsine 10 basar.
  • btrlpksrgl kullanıcısına yanıt
    Hayır zombi haritaları için dedim.ejderhada yeni zombi haritasında var sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: rerea

Hayır zombi haritaları için dedim.ejderhada yeni zombi haritasında var sadece

yok hocam ben mw1 den sonra tiksindim bu seriden
  • Zombi oynayan ekleyebilir mi lutfennn adam lazim psn:Ozlu_Nehir_TR33

• Solo 42 round geldi ama bana artik teammate lazim 🙌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NoFear.. -- 2 Temmuz 2016; 3:58:59 >
  • Eski codculardan ve advanced warfare'in onlineını beğenenlerdenim. Bu oyunun da multisi sarıyor mu ? Ona göre alıp almama kararı vereceğim.
    Dipnot: oyunun sıfırı 90 tl gibi bir fiyata gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 5 Temmuz 2016; 1:06:40 >
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.