Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir süre oynadığım GTA V'imi Black Ops III ile takas ettim. Yeni taşındıkbu yüzden evde internet yok hala gelmedi. Single zombie mod sarıyor mu eğlenceli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 GB Güncelleme gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyle neler gelmiş
  • Aygün şöyle söyliyim ne kadar yorum alırsan al zombideki o atmosferi aldıktan sonra tamamen senin düşüncene kalmış. kimine saçma geliyo benim gibi, kimine eğlenceli. Single hikaye açısından tavsiye edilir. Multiplayer'da son prestige olmak için çok fazla uğraştım camo vs. tamamen bitirdim bu sefer oynama isteğim gitti hedefim olmayınca :)
  • chakal131 kullanıcısına yanıt
    Zombie modu böyle kaçmalı cinsten ise güzel olur left 4 tarzı gibiyse

• Multiplayer'da oyuncu sayısında belirgin bir azalma var gibi geldi. Herkes denize mi gitti ne? :)
  • Serverlar ne durumda?

• arkadaşlar black ops 3 multiplayeri iyi oynamıyorum kendimi geliştirmek istiyorum. bu konuda bildiğiniz rehber vs. varmı. veya bana yardımda bulunup taktik verebilirmisiniz konu baya pasif gördüğüm kadarı ile. specalist lerden kinetic armor u kullanıyorum o baya basit ve kullanışlı olduğu için ama oda 5 sn filan sürüyor sanırım çatışmayta girmeden önce açmak mantıklı ama genelde bunu hissetmek epey zor. oyunda herhangi bir taktik uygulamıyorum başlangıçta baya kötü oynuyordum sonra hardcore da biraz alıştım ama hala kötü oynuyorum. şimdilerde core team deatmatch oynuyorum. silah olarak assault sınıfı kullanıyorum hardcore da man of war kullanıyordum ama core a geçince o silahın tepmesi fazla geldi bende nişan almakta zorlanıyorum o yüzden başlangıç silahı olan KN-44 e geçtim siz hangi silahları kullanıyorsunuz bana silah konusunda tavsiyeniz olurmu. şu supply drop olayını da anlamadım gitti açıyorum birşeyler çıkıyor kare equip diyor basıyorum ama almıyor altta sürekli yazı çıkmaya başlıyor tam hatırlamıyorum ama equped gibi birşey yazıyordu ama eklenmiyordu sanırım anlayamadım. bu supply drop da neler çıkıyor işe yara birşeyler çıkıyormu çıkan şeylerin süresi varmı yoksa tamamen bizim mi oluyor. başlarda süreliydi sonra değişti galiba. benim bağlantım 3. kalitede oluyor 4 hiç olmadı. oyunu gaming monitorumde oynuyorum tv ile arada hissedilir fark oluyor. son olarak nişancılığımı nasıl geliştiririm. karşımda adamı görünce biraz panikliyorum galiba. hele 2 kişiyse tamamen ne yapacapımı şaşırıyorum direk indiiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 10 Ağustos 2016; 10:02:43 >

• Zombie haritalarında Easteg Egg kovalamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir beni. PSN ID: Schevko

Multi iyice sıktı artık beni. Season Pass sahibiyim. Bütün zombie haritaları var kısaca.
  • Cod Black Ops 3 diğer hesabımda plus olduğu halde görmüyor. Sorun ne olabilir?

• Yani crysis in bi versiyonu gibi olmuş ama yinede güzel.
    Güzelim modern warfare 2 gibi bir oyun remastered çıkaralar satışı katlarlar bana göre.

• Çıkış tarihi 6 Eylül

Salvation DLC

https://youtu.be/WcSmkeR6jY4

• Beyler Ps4'te multide iki kisilik split screen ile oynayabilirken campagin modunda iki kisi oynayamıyorum sebebi nedir açılmıyor.

• demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Önce online bölümüne girip oradan campaign açmanız gerekiyor.

sonra ikinci dualshock'da ps tuşuna basıyorsunuz ve bir profilden giriş yapıyorsunuz.

Sonra da campaign bölümünde sanırım X e basmanız gerekiyordu ikinci dualshcok'un bağlanabilmesi için.
  • Hocam çok oldu ama dediginiz gibi yapmistim bende cok sagolun.

• Call of Duty videoları yaparak geçimini sağlayan,Activision tarafından her etkinliğe davet edilip uçak bileti alınan adam bile böyle bir video yapıyorsa Black Ops III'ün neden Treyarch'ın en kötü işi olduğu kanıtlanmış oldu.

Şu 75 sayfalık konuya attığım ilk zaman mesajlarında singleplayerı rezalet olsada oyunun multiplayerını beğendiğimi hatta kutulu Hardened Edition aldığımı düşünürsem o günlerin üzerine her geçen hafta oyun kötüye gitti oyun rengarenk item'lar ile doldu tam bir teenager-fest'e dönüştü koskoca Black Ops serisinin son oyunu,supple drop krizi,sürekli dengesi bozulan silah seçenekleri tryhard lobbylerden kaçılamıyor oluşu derken gerçekten oyunun ilk 2 ayı çok iyiyken kalan 9 ayda düzenli şekilde oyunu berbat ettiler.

Modern Warfare Remasterd'ı oynadıktan sonra Black Ops 3'ü açsam sanırım çarpılır 3 gün kendime gelemem.

Daha ağırı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 12 Ekim 2016; 20:41:05 >

• Oyun ps4 pro desteği alacaklar arasında.
  • Zombies modunda Easter Egg yapmak isteyen varsa birlikte yapabiliriz. PSN: headlessgnome610 (Season Pass var.)

• https://youtu.be/MCq1dPWOHbY
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.