Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multi bu ara rahat oynayabilen var mı? Dns değiştirdim ama fayda etmedi fena takılmalar yaşıyorum. Bir iki maç düzeliyor sonra aşırı artıyor. İnternet hızım kontrol ettiğimde hızım normal görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbolat235

Multi bu ara rahat oynayabilen var mı? Dns değiştirdim ama fayda etmedi fena takılmalar yaşıyorum. Bir iki maç düzeliyor sonra aşırı artıyor. İnternet hızım kontrol ettiğimde hızım normal görünüyor.

Yeni oyun çıktığından beri bende de ping çok kötü gözüküyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu multiplayer ı için almayı düşünüyorum. Önerir misiniz kalabalık mı konu baya pasif hale gelmiş sanırım bulmakta zorlandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen arkadaslar multiplayer nasil kalabaliksa alacagim bir de infinitive warfare mi tavsiye edersiniz yoksa black ops 3 mu crvap verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: navolta

Aynen Multiplayer kalabalıksa ben de alabilirim.

Oyunu kutulu sekilde aldım bugün oyniycam bakalım nasil insallah umdugum gibidir :)

• Berkayra B kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirirsin hocam bizi merak ediyorum ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Bilgilendirirsin hocam bizi merak ediyorum ben de

Tabi ki ilk oynayınca yazarım akşama doğru alırsan şayet beraber oynarız.

• Berkayra B kullanıcısına yanıt
    Daha almadım ben Server durumuna göre alacağım oynanışı sevdim de ping ve oyuncu sayısı önemli benim için eğer iyiyse alacağım. Infinite warfare yerine bunu alırım bu oyunda karakter filan olduğu için daha detaylı gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Daha almadım ben Server durumuna göre alacağım oynanışı sevdim de ping ve oyuncu sayısı önemli benim için eğer iyiyse alacağım. Infinite warfare yerine bunu alırım bu oyunda karakter filan olduğu için daha detaylı gibi geldi bana

Aynen oyle hocam normalde yeni cikan varken almazdim fakat infinitive warfare fazla tutulmadı alanlar da modern warfare remastered oynamak icin alıyorlar o yuzden herkes black ops 3 u tavsoye etti kalabalik dediler aldim ben de bakalim oynayayim bilgilendiririm sizi

• Arkadaşlar sadece zombie modu açık multiplayer ve campaign i nasıl açacağım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Shaco

Arkadaşlar sadece zombie modu açık multiplayer ve campaign i nasıl açacağım ?

Inmmemistir daha tam olarak oyun.

• Bu oyunun yalnizca hardcore bolumunu oynuyorum.jetpack kullanimi hardcore modda ciddi handikap oldugundan beni fena sardi.core modda beklentisi karsilanmayanlar muhakkak hardcore mod densin.yaklasik 1 senedir oynuyorum gayet keyifli maclar cikiyo.forumda bu kadar az takipcisi olmasi beni cok sasirtti.zombie modu da gayet keyifli,oynatiyo kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strikeer -- 29 Ocak 2017; 4:35:50 >
  • Arkadaşlar dlclere sahip olan, zombi dinamiklerini bilen ve seven, zombide başarılı arkadaşlar mesaj ile ulaşırsa easter eggleri beraber yapalım. PSN: GOZ_35
  • Slm, hızım 618 kps ve surekli vurulmaKtan bıktım. Bende mi sorun net hızında mı t
    sk...

• Arkadaşlar herkese selam, yeni ps4 aldım ve COD Black OPS III oyununu da aldım. Arkadaşımla 2 kişi camping mod oynamak istiyoruz lakin multiplayerda 2 kişi ekranı ikiye bölerek oynayabilirken, campingde ve zombide 2. kolu görmüyor acaba sebebini bilen yardım edebilecek birileri var mı aranızda?
  • Benim oyunda campain yok normal mi bu birde hic bir yerde 2. Kolu ekleyemiyoruz

• CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO

• Or_By O kullanıcısına yanıt
    Ps3 de mi oynuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

Benim oyunda campain yok normal mi bu birde hic bir yerde 2. Kolu ekleyemiyoruz

ps3 te oyunun campaign modu yok
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.