Şimdi Ara

CALL OF DUTY BLACK OPS 3 HATA VERDİ VE OYUN BAŞA SARDI????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Call Of Duty Black Ops3 oynarken ps4 te silah değişimi yapacakken oyun durdu birden ve kapandı. Şimdi yine oyuna girmeye çalıştığımda tüm bölümleri silinmiş ve baştan başlıyor ? Yardımcı olursanız sevinirim . Geri gelir mi geçtiğim bölümler.

• Bendede durup dururken save dosyası uçmuştu. 6. Bölüme kadar gelmiştim hepsi gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ya 7 ya da 8 de idim. Şimdi gitti hepsi bi daha baştan oynamak büyük saçmalık olur.
  • Bendende bir keresinde bf4 makineden komple silindi.65gb tekrar yüklemiştim. benden başka makineyi elleyen yok.olay hala gizemini koruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CurryStephen

Ben ya 7 ya da 8 de idim. Şimdi gitti hepsi bi daha baştan oynamak büyük saçmalık olur.

Hocam sorma bende bıraktım öyle hikaye modunu oynamıyorum.Yalnız şöyle birşey var, bütün missionları unlock yapıp kaldığın bölümden başlatabilirsin ancak bu seferde bütün geliştirmeler, toplanabilir öğeler sıfırdan başlıyor oyuna yeni başlamış gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 12 Aralık 2015; 19:31:27 >
  • Abi bende oyun silinmedi çok şükür. Sadece oyunun kayıtları silindi. Valla tam olarak napacam bilmiyorum uzun bir süre oynamam herhalde artık
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Evet hepsini unlock yaptım ama silahlar falan olsun o özellikler gitti hepsi birde ne kadar oynayacam daha ki onlar tekrardan açılacak. Resmen saçmalık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.