Bildirim
Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quickdraw ile stock arasında ne fark var? -
Siteden kaynaklanıyormuş düzeldi bugün.quote:
Orijinalden alıntı: Exnuc
Account oluştur dediğimde sayfa yeniliyor ve hiç bir şey olmamış gibi girdiğim bilgiler uçuyor hesap falan oluşturmuyor. Bunu yaşayan oldu mu?
Alıntıları Göster -
Ping e bereden bakıyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı hata var. Hiçbir şekilde oyuna giremiyorum. -
-
dün updateden sonra 5 dakikada oyun buldu 350 pingim vardı benide asyaya falan attı sanırım, kapattım açtım o maçtan sonra düzeldi. 80 pingle falan oynuyorum genelde -
Teşekkürler
arkadaşlar zoom a geçinceki mouse hassasiyetini nereden değiştircez ? bilgisi olan var mı ? -
-
80 ping ne düzenleme gelir mi acaba? -
sanırım alışveriş iptal olmuş o yüzden oyuna girmiyor mail gelmiş olması lazım oraya bakın
bendede iptal olmuş dün gece almıştım rusya üzerinden sabah iptal olmuş 10 level kasmıştım :D -
size tam olarak nasıl bir mail geldi ? -
Olabilir oyunu alalı 3-4 gün oldu bugun sabah bitti indirmesi :) , şimdi kredi kartına baktım hala provizyonda gözüküyor ödemem.
Selamlar,
Son satın alma işleminizi tamamlayamadık.
Ürün: Duty® Çağrı - Siyah Ops 4: Dijital Standart Sürüm
Sipariş Numarası: -------
Bu nedenle, ödeme talimatınız geri alındı. Bu satın alma işlemini tamamlayamadığımız için ürün hesabınızdan kaldırıldı.
İşlem yeniden işlenene kadar oyun hesabınız kilitlenebilir. Bu işlemi yeniden işlemeyle ilgili yardım için lütfen bir destek bileti gönderin:https://battle.net/help/
Saygılarımızla,
Müşteri servisi
Blizzard Eğlence
http://battle.net/
-
hmm. ben direk euro ile aldım ama rusyadan alan bayağı kişi var ins sıkıntı cıkmaz valla -
bankayı aradım alışveriş iptalini karşı taraf yapmış -
Siz de mi oyunu Rusya üzerinden almıştınız ?
aynen -
oyunu tekrar satın aldım rusyadan oynuyorum şuan yarın bakalım ne olucak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X