Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusya'dan alan herkesin oyunu iade mi edildi? İptal edilenler site üye olurken Rus seçmedi mi acaba?
  • Safe mode hatası alıp GoodbyeDPI kullanan varsa msconfig/services den Goodbyedpi ve Dnscrypt'i deaktive etsinler.
  • neobaba N kullanıcısına yanıt
    Yeni alımlarda sorun var galiba ben oynuyorum sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av_ALejaNdRo

Selam Arkadaşlar, oyunu yükledim ama giremiyorum şu şekilde hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır ? Teşekkürler, ( oyunu ben de rusya üzerinden aldım ) rusya üzerinden alıp böyle bir hata ile karşılaşan var mıdır ? Yardımlarınzı bekliyorum.
    bu hata rusyayla alakalı değil. çok uyuz bir hata ama. birkaç gün önce şu şekilde yazmıştım aynı sorun bende olunca.

modem ayarlarından UPnP'yi kapattım oyuna girdi.
    Ama oyunda NAT type moderate oldu onu kapayınca. haliyle oyun bulamıyordu düzgün.
    UDP 3074 portunu yönlendirdim modem ayarlarından(zaten NAT type OPEN değilse oyun uyarıyor bu portu yönlendirin mutlaka diye).
    NAT type OPEN oldu hiçbir sıkıntı yok şuan.

NAT type'a bakmak için Player > info > network kısmına gideceksiniz.

Eğer bu çözmüyorsa modemde upnp ve port yönlendirme ayarlarını kurcalamak gerekiyor. veya modemden dmz açıp denemek gerekiyor.

Hiçbiri olmazsa modem değiştirince olur genelde. Aynı sorun rainbow sixte de oluyordu modem değiştirince veya telden bağlanınca düzeliyordu. aynı saçmalık bu oyunda da var şuan. neyseki ben çözdüm sorunu.

• Oyunu iade edilenler BattleNet'e üye olurken Rusya yerine başka bir ülke mi seçtiler acaba?
  • iade edilen falan yok 1 kişi yazmış sadece zaten onu da
  • Slm arkadaslar oyundayız ekleyin oynayalım :)

aqrum#21769
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum, sorunum çözüldü.Dediğiniz gibi Modem ayarlarından UPnP yi kapattım, oyuna girebildim. Tekrardan teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Av_ALejaNdRo -- 21 Ekim 2018; 2:11:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av_ALejaNdRo

Çok teşekkür ediyorum, sorunum çözüldü.Dediğiniz gibi Modem ayarlarından UPnP yi kapattım, oyuna girebildim. Tekrardan teşekkürler.
    rica ederim ancak devamını da kontrol edin. NAT type moderate ise port yönlendirme yapın. Muhtemelen daha kaliteli bağlantılı sağlarsınız oyuna.
  • ekleyin oynayalım. mrregya#2670
  • WizMellin kullanıcısına yanıt
    Ram 1x8 ise hiç bulaşma bir de ram masrafı çıkarır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dosta1 D kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı cıktımı tekrardan? bende düşünüyorum almayı
  • Arkadaslar oyunda hikaye modu yok mu oynayanlar bilgi verebilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Arkadaslar oyunda hikaye modu yok mu oynayanlar bilgi verebilir mi?
    hikaye modu yok sadece multiplayer modlar var.
  • Oyunun server tickrate'i 20Hz'e düşürüldü yapımcı tarafından. Sebebini açıklamadılar henüz. Şu haliyle piyasadaki en düşük tickrateli fps oyunu black ops 4 oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Ram 1x8 ise hiç bulaşma bir de ram masrafı çıkarır
    oyunu dün aldım medium ayarlarda 70-80 fps veriyor şuanlık bi sorun çıkarmadı. İnşallah yeni bi güncelleme ile berbat etmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

rica ederim ancak devamını da kontrol edin. NAT type moderate ise port yönlendirme yapın. Muhtemelen daha kaliteli bağlantılı sağlarsınız oyuna.

Alıntıları Göster
    3074 e portu yönlendiricemde port yönlendirmede wan arayüzü seç diyor yönetim,internet,iptv bide ses var hangisini seçmem gerekli
  • Texturelar bende gec yukleniyor. Sizde nasil?
  • Beyler bugune kadar sorunsuz oynuyordum server tipi opendi. Bugun girdim moderate olmus sonra modem filan resledim. Open yaziyor bandwirh 2618e dusmus ama girince yine bos servera atiyor. Karsilasan var mi?
    Garip olan multi modunde sorun yok ama brde oyuncu az oluyor 10-15 kisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.