Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer oyunlarda nazaran hissiyati fazla oyun oynarkken bekli ondan oyle diyorlardır
  • arkadasım team death maca gırerken bılgısayar resetlenıyor dıger modlarsa sorun yok nedenını bılecek bırı varmı ?
  • oyunda her şekilde tek atan sniper veya sniper kombinasyonu hangisi? misal karşıdakinin zırhı full iken veya can 200 iken falan.

damage oranı en yüksek sniper Paladin, fakat bu silahla bile %50-60 civarında tek mermide alabiliyorum.

acaba silahı kasıp High Caliber ve FMJ'yi ikinci seviyeye getirirsem her durumda tekler mi rakibi?

bu arada mp kısmı için soruyorum blackout için değil.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    High Caliber ve FMJ'yi ikinci seviyeye getirdim ikisinide ekleyip kullandım fakat tek atmıyor özellikle armorlulara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

oyunu öğrenice aynısını sen yapıyorsun busefer ozaman da çok zevkli oluyor :D bugün helikopter üstüne helikopter çağırdım gülmekten karnıma ağrı girdi. oturduğum yerden kill yağıyor.
    Önemli olan mapi öğrenmek ve agresif oynamak. Kilit noktaları düşmana kaptrmamak lazım. Şu dikenli tel atan elemanı seçiyorum o kilit noktaları kapıyorum düşmanı belli yerden geçmeye zorluyorum. objektiflere ateş atan kalkandan koyuyorum adamlar objektif boş bile olsa giremiyor içine alamıyor vs.

Silahları da güçlendirmek gerekiyor tabi. Mesela mog12 pompalı normalde 2 vuruşta alıyor ama en son eklentileri takınca tek atmaya başlıyor. Adam sana şarjör boşaltırken dönüp 10 metreden adama tek atınca adam neye uğradığını şaşırıyor.

Bu arada oyunda bazı silahlarda headshot diye bir mekanik yok başta. Ancak silahta high caliber eklentisi takılıysa orası ayrı. high caliber 1 ile kafaya daha fazla vuruyorsunuz. high caliber 2 ile göğse de fazla vurmaya başlıyorsunuz. Sniperlar da ise hepsinin mekaniği farklı. üstünde yazar zaten. göğse ve kafaya tek atar diye. veya kafaya tek göğse 2 diye.

Alıntıları Göster
    Cod'a acemi olanlar için değerli bilgiler. Bu tür püf noktalar için bir rehber var mı bildiğiniz?

• Merhaba Arkadaşlar Call of duty BO 4 Discord sunucusu kurduk oyun için ortak buluşma noktası kafasında ne kadar çok olursa oynayacak 4 lü oluşturma şansı artık linki aşağıya bırakıyorum..
    Discord
    Discord - Free voice and text chat for gamers
    https://discord.gg/9djncrh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eotmn.9 -- 23 Ekim 2018; 3:38:58 >

• Black ops 4 pcde oynarken pingim 78-92 arası değişiyor, 40 pingle oynayanlarda var Wtfast ile ping düşürmeyi denedim ama bir türlü wtfast ile oyunu çalıştıramadım. Wtfastten destek almama rağmen. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
  • impiousgoat kullanıcısına yanıt

Şu videoda adamın tek atamadığı bir kişi çıkıyor 1:36 gibi, vuramayınca "I hate ...." diyor da anlayamadım neye nefret ettiğini.

Geri kalan herkesi tekte alıyor. Paladine High Caliber 1 ve 2 seviyeyi takıp FMJ'yi eklemiş. Bir çok video seyrettim bu kombinasyonla armorlular dahil genellikle tek atıyorlar.

Ben daha High Caliber ve FMJ'yi ikinci seviyeye getiremedim ama sen getirdiğim halde tekte alamıyorum demişsin.

Açıkçası çoğu COD serisini almış biriyim. Eski oyunlarda hep tek atardı Sniperlar. Zaten oyun hızlı mapler dar, sniperla tekte alamayınca bir anlamı kalmıyor.

Yok mu forumda sniper kasan taktik verecek birileri.

Sniper lar tek atıyor hocam 1-2 defa atamayana rastladım. Çok iyi bir sniper ve tek atan silah olunca oyunun...... ediliyor. Keyif kalmıyor adam oynamana izin vermiyor. Sniper ları sevmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Evet TDM de alıyor adam sniplen takılıyor. Agrasif oynayacağı yerde.
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Geçen üst üste 4 defa vurdu ölüyorum diriliyorum vuruyor. Oyunun eksi taraflarından biri yeniden doğma noktaları az ve seni adamların ortasında başlatıyor. Sen daha etrafına bakamadan adamlarda çat diye vuruyor.

• sniperlarda sadece default dürbün olmalı ve dürbünü ilk açtığında mermide acayip bir sapma olmalı anca bu şekilde dengeli olur bence ama tabi böyle bir şey yapmıcaklar akimboyu bile nerflemez bunlar gider AR leri nerflerler snipercı bebeler ağlıyor diye
    olması gereken bu aslında. tek atamadığın zaman geri dönüp öldürüyorlar %90.

rakipte iyi bir sniper varsa sende sniper çekeceksin iyi olan kazanacak, ağlamaya gerek yok oyun bu.

ben geçen seneki COD WW2'de full sniper takıldım misal kullanımı acayip zevkli ve seriydi. hatta BO4'den daha seri olabilir sözde WW2. BO4'de kendimi bulamadım daha sniper konusunda biraz silahların lvlını geliştirelim bakalım...
    Ağlamak değil hocam sniper sevmem oynamam ama arkadaşın dediği gibi en azından sniper biraz gerçekçi olsun hafif sapsın adam haritanın diğer tarafından sniper tüfeği ile bu kadar rahat vuramamalı nişan alınca en azından sabitleme tuşu olsun basmazsa tüfek hafiften sallansın eşitlik olmuyor bu şekilde.

yıllardır COD'da sniper kullanımı çok çok değişmiyor.
    ayrıca benim düşüncem, gerçekçilik ve Cod tamamen zıt kavramlar.
    gerçekçi bir silah tepme veya sniper mekaniği hiçbir cod oyununda olmadı, olmayacak.
    çünkü oyunun olayı hız ve arcade oynanışında zaten. sevini bu sebeple alıyor.

EDIT:

biraz araştırınca gördüm ki Sniper olayı BO 4 ile biraz değişmiş.
    belden üstüne sıktığında tek atıyor. aksi durumda ciddi anlamda can gidiyor ama öldürmüyor.
    hem iyi hemde kötü tarafı var bu işin. artık daha dikkatli nişan almak gerekiyor ve sniper oynayanlara ayrı bir challenge katıyor.

Bu olayı tam kavrayabilmek için akşam botlarlara karşı bi deneme maçı yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 23 Ekim 2018; 15:32:12 >

• Ateş ederken şarjör değiştirince otomatik ateş etmeye devam ediyor. Bu sorunu nerden çözebilirim çok sinir bozucu olmaya başladı
  • Arkadaşlar oyunu VPN ile almadan önce Kredi Kartımı siteye kaydetmek istiyorum. Kaydederken bende adres falan istiyor. Bu bölümde siz adresi lokasyonu falan ne seçtiniz? Adrese posta koduna falan Rusya'da bir yer mi yazmam gerek, yoksa Türkiye yapsam sorun çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neobaba

Arkadaşlar oyunu VPN ile almadan önce Kredi Kartımı siteye kaydetmek istiyorum. Kaydederken bende adres falan istiyor. Bu bölümde siz adresi lokasyonu falan ne seçtiniz? Adrese posta koduna falan Rusya'da bir yer mi yazmam gerek, yoksa Türkiye yapsam sorun çıkar mı?
    google mapsden moskova yazdim müzenin adresini ve posta kodunu yazdim. Türkiye yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizMellin -- 23 Ekim 2018; 21:51:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neobaba

Arkadaşlar oyunu VPN ile almadan önce Kredi Kartımı siteye kaydetmek istiyorum. Kaydederken bende adres falan istiyor. Bu bölümde siz adresi lokasyonu falan ne seçtiniz? Adrese posta koduna falan Rusya'da bir yer mi yazmam gerek, yoksa Türkiye yapsam sorun çıkar mı?
    ben Türkiye adresimi yazdım. Çoğu kişi de o şekilde yaptı. Bu şekilde defalarca Rusyadan alışveriş yaptım farklı kartlarla.

Rusyayı kullandığım tek yer hesap açarken sorduğu ülke oldu. Başka hiçbiryerde gerçeğinden farklı bilgi girmedim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.