Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

en uygun olarak nereden alabilirim ? vpn ile alıp banlanan vs oldu mu yukardaki arkadaş haricinde ?
    Rusyadan. banlanan vs. olmadı. O kişi detaylı bilgi vermemiş hesabı neden kapatıldığına dair. Daha önce de kredi kartı kabul edilmedi diye adamlar olayı çakmış felan diyenler vardı. Başka kartla deneyince aldılar sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

3/4 gün oldu Rusya dan 135 tl ye alalı
    hocam hangi vpnyi kullanıp aldın rusyadan? checkout yaparken vpnyi kapattın mı? bazılarında hata vermiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hideman vpn kullandım
    Yeni hesap açtım , oyunu aldım ,vpn kapattım, hesaba girip oyunu indirdim
    2 kere aldım aynı kredi kartı vs aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de dün oyunu chrome eklentisi vpn kullanarak rusya üzerinden aldım. Direkt oyunu almak yerine balance ekleyerek almak istedim. Parayı kredi kartımdan direkt çekti ama balance yüklenmesi için 1-3 gün beklemem gerektiğini, onay sürecinin olduğunu yazıyordu. Sabah işe gitmeden pcyi açtığımda bakiye eklenmiş onay gelmişti vpn falan kapalı şekilde indirmeye başladım şu an problem yok gibi duruyor umarım bir sorun yaşamayız. Bu arada en para kredi kartı 158 tl tahsil etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Hideman vpn kullandım
    Yeni hesap açtım , oyunu aldım ,vpn kapattım, hesaba girip oyunu indirdim
    2 kere aldım aynı kredi kartı vs aynı
    eyv hocam pztesi ben de alayım bu sekilde sağolun

• İsteyen olursa normalden daha uygun fiyata CoD Points satısı yapıyorum. İlgilenen olursa özel mesaj atabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bana fazla hızlı geldi. yaştan mütevellit refleksler de artık kaldırmıyor olabilir :)
    haliyle satmayı düşünüyorum. rusya fln değil blizzard'dan almıştım 384 liraya. hesabı devretmeden nasıl satabilirim?
  • Vatan bilgisayardan monitör aldım cod 4 hediyesi var nasıl talep edebilirim? Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygzonair

oyun bana fazla hızlı geldi. yaştan mütevellit refleksler de artık kaldırmıyor olabilir :)
    haliyle satmayı düşünüyorum. rusya fln değil blizzard'dan almıştım 384 liraya. hesabı devretmeden nasıl satabilirim?
    mail vs değişiyor hocam anlaş bir kişiyle mailini şifresini değiştirsin kendi üzerine alır hesabı başka türlü satamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

İsteyen olursa normalden daha uygun fiyata CoD Points satısı yapıyorum. İlgilenen olursa özel mesaj atabilir.
    hocam selamlar bilirsin belki, oyunu yeni aldım çok fazla gölge mi desem böyle shadow tarzı şeyler var adamların yüzlerinde net değil bf5 betada da vardı kapatılıyordu bunda bulamadım bu adamların yüzü ve üstündeki gölgeyi kapatmak için ne yapmak lazım?
  • Motion Blur u mu diyorsunuz ?

• quote:

Motion Blur u mu diyorsunuz ?
    bilmiyorum ki hocam o motion blur mu acaba kapattım ama hala aynı böyle adamlar hologram gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

bilmiyorum ki hocam o motion blur mu acaba kapattım ama hala aynı böyle adamlar hologram gibi

Valla onu bilemiyorum, ekran görüntüsü falan varsa öyle bakmak gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Valla onu bilemiyorum, ekran görüntüsü falan varsa öyle bakmak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    sağolun hocam artık karıştıracam biraz bulana kadar, googleda vardır oradan da bakmak lazım.

Bu arada nickim avril58#21329 ilk mesaja yazılabilir arkadaş olarak isteyen ekleyebilir.

bf3 den beri bf oynarım bf5in fiyatı biraz düşene kadar ve buglardan arınana kadar bo4 ile zamanı doldurayım dedim.

• Bir kaç haftadır fırsat bulup oynayamıyordum.
    Dün girip bir kaç oyun atayım dedim performans düzeleceğine daha kötü olmuş.
    CPU kullanımı %90-100'lere falan dayanıyor hemde MP modlarda. Ne betada nede oyunun ilk zamanlarında bu kadar kötü değildi performansı. Benzer durumla karşılaşa var mı?
  • Şansıma atm enpara kartımı yuttu, 2 hafta kim beklesin kartın gelmesini ya, var mı başka bildiğiniz yurtdısı alısverisinde vpn ile satın almada sıkıntı cıkartmayan kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankaların sanal kartı olur içine yetecek parayı gönder sorunsuz kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bir kaç haftadır fırsat bulup oynayamıyordum.
    Dün girip bir kaç oyun atayım dedim performans düzeleceğine daha kötü olmuş.
    CPU kullanımı %90-100'lere falan dayanıyor hemde MP modlarda. Ne betada nede oyunun ilk zamanlarında bu kadar kötü değildi performansı. Benzer durumla karşılaşa var mı?
    bu son nvidia driverları da performans düşüşüne sebep oldu. CPU kullanımı dediğiniz gibi berbat durumda. genelde hep %90-100. oyüzden benim fps 140tan biranda 80e düşüyor tekrar çıkıyor. GPUda sorun yok %100ü zor görüyor. CPu kullanımının %70-80lerde olduğu 3-5 map var anca onları rahat oynuyorum. Mesela gridlock kabus benim için. fps bi 40 oluyor bi 120. direk çıkıyorum o map gelirse. Hala çözemediler. Çözeceklerini de sanmıyorum. Adamlar zaten 1 yıl idare etsin kafasında oyun yapıyor. Oyunda potansiyel var ama yapımcı içine ediyor. Heralde ilk ve son cod oyunum olacak bu. Oyun zevkli genede ona sözüm yok. Sadece zevki baltalıyor bu durum. Şuan girmek dahi istemiyorum o sebepten.

• isteyen varsa kardeşimle beraber oynarız die aldık o beğenmedi ben oynamaya devam ediyorum sevdim oyunu 100 tl den bırakırım hesabı mailile birlikte verilicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

isteyen varsa kardeşimle beraber oynarız die aldık o beğenmedi ben oynamaya devam ediyorum sevdim oyunu 100 tl den bırakırım hesabı mailile birlikte verilicek
    pc mi ps4 mü ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.