Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guneyayhan

girsede olup olacağı bu seneye yazın belki biraz daha yüksek indirim görür ihtiyaç olursa o zaman da ek paket alırız
    Rus VPN üzerinden hesap oluşturup Rusya'dan alınca eski battlenet hesabımıza noluyor? Bizim nickimiz, diğer oyunlarımız falan öteki battlenet hesabımızda? Multi hesap mı kullanacağız yani bir oyun için?
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    Şahsen öyle oldu benimki gift olarak alamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Şahsen öyle oldu benimki gift olarak alamadım
    O zaman alınmaz.
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    O zaman 260 tl ( indirimli fiyatı) verip alacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

O zaman 260 tl ( indirimli fiyatı) verip alacaksın
    Almam vazgeçtim almaktan. Single playerı olmayan CoD almaya zaten önyargılıydım, artık tamamen vazgeçtim. Adamlar Rusya'ya bile özel fiyatlama yapıyor, bize gelince hala eurodan satıyorlar. Blizzard'ı zengin etmeye gerek yok.
  • Pingden şikayet var br modunda çokmu sıkıntı çıkarıyor acaba doktorun streamini izliyorum onunda ping 90 100 arası oynuyor adam.
    Acaba ilerde sadece br modunu satarlarmı.
  • Amerika'yı komple farklı değerlendirmek lazım. Onlarda başka sorun var galiba çünkü hani oyuncu bulması için vs yapılan bir şey de değil bu. CoD her zaman en çok Amerika'da satar. Oyuncu bulmaması çok zor. Algoritmada belki bir sıkıntı vardır, eşleştirme algoritmasında. Biz Rusya'yla aynı oyuna girdiğimiz için 90-100'ü görüyoruz ama NA tarafında öyle bir şey olmamalı aslında.

Ek olarak hayır satmazlar. Yıllardır süre gelen bir sistem var onu bozamazlar. Her sene 3 firmadan biri yapımcılığını üstleniyor ve bunlar birbirine bağlı hareket etmek zorunda. Yani Treyarch şimdi öyle satarsa seneye ki oyunda diğer firma da öyle satmak zorunda kalır, haliyle oyuncular bunu beklerler yine.

Bir başka fikir olarak ayrı bir BR oyunu yapabilirlerdi. Ama yine aynı hesaba çıkıyor. Her sene biraz aklayıp paklayıp benzer şeyleri sunan bir firmadan bahsediyoruz. Ama yine satıyor yine oynanıyor. Neden her sene BR'ın ekmeğini yemek varken bir oyunla işi sınırlandırsınlar..

• Yine aklımdayken yazayım, Face Paint'leri (yüz boyamaları) PC tarafında bazı karakterlerde silinemiyor, normalde R ile silinebilmesi lazım. Maalesef bug var, çözümü için eğer kontrolcü varsa (XBOX veya PS) onu takıp hemen silebiliyorsunuz. Not olarak kalsın.
  • Avusturya dan bir arkadaşım BO4 keyi satın aldı benim için. Türkiye adresli Battle Net hesabıma keyi girmeye çalıştığımda bu kod ülkenizde geçerli değil dedi. Hali hazırda bu hesabımda Overwatch'da duruyor ne yapmam lazım acaba ?
  • oyunla ilgili ping sorunu için oynadığınız her oyunda ping olur TR sv si yok ise olanda çok az oyun var lol gibi misal onun dışında şikayetçi olduğum iki şey var 1 ses ben mi ayarlayamadım anlamadım adam dibime girince anca ayak sesi duyuyorum silahların ne mesafeden ateş edilddiği filan anlaşılmıyor 2 de adam görünmüyor haritada 100 m deki adamı görmek bile çok zor göz alışkanlığımı bilmem onun dışında olmuş bir oyun birde sorum olucak multiplayer kısmında silahlar nasıl açılıyor bo3 te silahlara bakabiliyorduk bunda göremedim.
  • Zombiede ilk prestige master olan türk benmiyim acaba :D

Oynamak isteyenler eklesin: TOTKA#21923

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipihr

Avusturya dan bir arkadaşım BO4 keyi satın aldı benim için. Türkiye adresli Battle Net hesabıma keyi girmeye çalıştığımda bu kod ülkenizde geçerli değil dedi. Hali hazırda bu hesabımda Overwatch'da duruyor ne yapmam lazım acaba ?
    Yeni hesap aç avusturya seç ülkeni ve kodu gir. Muhtemelen bunun dışında aktif olmaz gibi geliyor. Ya da ticket at arkadaşım hediye etti aktif etmek istiyorum de belki yardımcı olurlar.
  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt
    ne alaka fortnite'da 40-50 pingle oynuyorum, tr serveri yok. bo4 70-80-90 dolanıyor
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    O zaman fortnite oyna sen o şanslı azınlıktansın demekki yada ben şansız çoğunluktanım bilmiyorum

• Her yerde baktım bugün en ucuz humble da satılıyor 254 tl ye
  • 3/4 gün oldu Rusya dan 135 tl ye alalı

• Yûiji kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Avusturyadan benim adıma Avusturya adresli hesap açtı anca öyle oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipihr

Arkadaşım Avusturyadan benim adıma Avusturya adresli hesap açtı anca öyle oldu
    Ben de onu demiştim zaten. Ülkeni avusturya seç diye. Bunu kendin de yapabilirdin. Neyse hayırlı olsun.
  • 2X bitti mi?
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Sabah devam ediyordu

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.