Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hesap almak isteyen varsa uygun fiyata satabilirim
  • Naims kullanıcısına yanıt
    Fiyatı yaz da ona göre düşünelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

Fiyatı yaz da ona göre düşünelim.
    120
  • Oyuncu bulma olarak PC Solo & Duo tarafında şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım gibi. Bir de 30 saniye olduğu için deploy süresi PUBG'den farklı olmuyor. Benim tek korkum Ocak - Şubat gibi oyuncu sayısının düşme ihtimali. Black Friday'de 40$'dan satılacak yurt dışında PS4 sürümü. Tam BFV çıkmışken güzel bir hamle olacak.

Aynı şeyi PC tarafında da yapmalılar. Çünkü BR oynayan ana kitle PUBG veya Fortnite'dan gelme. Bir anda 150-200₺ fazla geliyor. Ve yeni CoD oyununda da olacağı için BR modu, güven vermiyor oyunculara.

Tabii bir de büyük yayıncıların oynaması da önemli, diğer türlü çok çabuk bitiyor hype'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 15 Kasım 2018; 23:44:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme geldi baktım bir cacık yok
  • Online oyunlarda 'hatalı, eksik, optimizasyonsuz' dendi mi akla hep PUBG gelirdi. Geliştiriciye çok kızdık ettik ama bütün yapımcılar aynı b*k. Treyarch diyorsun, başında Activision var diyorsun ama yine sözler tutulmuyor.

CoD hep konsol oyunu olmuştur. Bu yüzden şuana kadar ki en iyi PC optimizasyonlu oyun olacak denmişti, PC'ye özel takım kurduk vs ama her şey gerçekten lafta kalıyor. Cidden tamamlanmadan çıkıyorlar. Hatalar giderilmiyor. Verilen Server sözleri (60hz) tutulmuyor. Hala birçok oyuncu disconnect ve crashler alıyor oyunları esnasında. 60$~€ base price'lı oyun olmasına rağmen hala ufacık şeylerden para kazanma çabası.

Hani mükemmel bir BR moduna sahip aslında, perk - equipmentlar, akıcı oyun çok keyifli. Ama hem parasından hem de giderilmeyen sorunlardan arkadaşıma 'al oynarız çok keyifli' diyemiyorum. Dün ki oyuncu sayısı korkum biraz da bundan.

Bluehole'a (PUBG yapımcısı) ölümüne yüklenmişti tüm basın. Aynı şeyi CoD için de bekliyorum ama olacağını sanmam. Ben yine günde 2 3 saat giriyorum, hata alan kesimde değilim ama bu demek değildir ki oyuncular bu sözleri unuttu veya eksik yanlarını söylemeyecekler.

https://www.reddit.com/r/Blackops4/comments/9xb2do/treyarch_you_have_straight_up_lied_and_ripped_off/

• oyun kodu satan var mi? pm atarsaniz sevinirim
  • Oyunu 140 tl ye satıyorum almak isteyen pm atsın

• Blackout modunda yeni olduğumdan zorlanıyorum. Benim gibi çok başarılı olamayan ama gelişmeye çalışan biri varsa ekleşelim. :)
  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    oyun bug çöplüğü gerçekten. Artık gına geldiği için patch bekliyorum. En son beni çileden çıkartan bug yakın atak vuruşlarının işlememesi oldu. Tam da dark matter için geriye bıçak kalmışken bi güncelleme getirdiler artık birini bıçaklamak için o kişinin sabit durması gerekiyor ve yaklaşık 3-4 kere o adama bıçak saplamanız gerekiyor. Patchten önce herşey düzgündü koşan adama bıçağı sağlayıp geçiyordum. İşin komik tarafı ayın 13ünde konsollara gelip oyunun içine eden patchi aynı şekilde 2 gün sonra PCye getirip PCnin de içine ettiler. Üstelik PCye ekstra yeni buglar getirdiler.
    Mesela multide class değiştirirken çok ileri classlara gidersen geri dönemiyorsun çünkü yanlışlıkla butonu silmişler.
    İmleç rengi değiştirme gelmiş ama basıp seçemiyorsun. Şaka gibi ya adam bunu eklerken hiç mi denememiş ya bi basim seçim bakim nolacak diye.
    Kilitli skinleri seçince kitli olduğu halde silaha ekliyor ve oyunda görünüyor.
    Custom skini silaha ekleyince geri kaldıramıyorsunuz yapışıp kalıyor.
    mouseu butonların üstünde gezdirdikçe siyah bi kutu havada asılı kalıyor.
    Bu saydıklarım benim kendi gördüklerim ve son patchle gelen buglar. Öncekileri ve daha keşfedemediklerimi saymıyorum bile. Çünkü daha bunun blackout ve zombi modu var kimbilir onlar ne alemde.

Ayrıca oyunda birini öldürünce iyi oynadığımdan değil, server hadi bu kazansın dediği için kazanmış gibi hissediyorum. Yani bazen ölüyorum bazen öldürüyorum ama hiçbir şekilde iyi veya kötü olmamla bir alakası yok. Diğer oyunlar böyle değil. mesela csde recoili dengeleyemezsem ölürüm veya iyi tutturursam adam kevgire çeviririm ama bunda zaten sekmeyen silahla adama dümdüz sıkıyorum bazen ben ölüyorum bazen o. Tamamen %50. Tamamen şans. Yetenek olayı yok. Yetenek olayı bir nebze hardcoreda var ilk sıkan kazandığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 16 Kasım 2018; 15:15:28 >

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    imleç renkleri Q E ile değişiyor, şu aralar benimde canımı sıkan bazen sıktığın merminin hiç bir işe yaramaması çatır çatır tarıyon adam dönüyor 2 mermide öldürüyor bazende ben o durumda oluyorum onlar beni bir türlü öldüremiyor ben onlara 2 sıkıyorum artık oyunun canı nasıl istiyorsa öyle oynuyoruz

birde artık zar zor hardpoint da oyun buluyorum üstüne de ui bugları eklenince biraz bende soğudum oyundan

auger ede buff gelmiş ne akla hizmetse oda op şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 16 Kasım 2018; 16:26:0 >
  • Beyler WW2'yi harici ekran kartı ile nasıl çalıştırabileceğimi bilen var mı?Call of Duty için ekstra ayar filan mı lazım?
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Call of duty yetenek işidir. Hızlı ve iyi aimi olan her zaman kazanır boş yapmışsın
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Hocam spitfire kullan. Recoil patterni öğren custom gamede. Yok edersin adamları. Bu oyunda assault kullanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bambusbonze

Call of duty yetenek işidir. Hızlı ve iyi aimi olan her zaman kazanır boş yapmışsın
    "boş yapmışsın" Bu ne?
  • en son gelen nvidianın yeni sürücüsünü kurduktan sonra muazzam derecede fps düşüşü var oyunda.
    hem bu oyunda bende BF V de.
    bu sorunu yaşayan oldu mu?
  • Barzo1905 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınız ne ?
  • Barzo1905 kullanıcısına yanıt
    Yaşadım öküz gibi fps drop yiyordum bir önceki driver'ı tekrar yükledim tüm sorunlar gitti. Son driver aynı şekilde arkadaşta da sıkıntı çıkarttı.
  • selamlar kara cuma da indirim olur mu oyunda ayın 23 galiba o zaman alamayı düşünüyorum da
  • Sokak ağzıyla konuşan saygısız insanlarla muhatap olmayın. Engelleyin geçin bırakın kendi çöplüğünde 'boş konuşsun'. Her oyunun kendine özgü yetenek kısmı var ama codda bu kesinlikle aim değil, daha oyunda spray - recoil bile yok. En kolsuz adam bile sizden önce sağ tık yaptığı için öldürebilir. Ama ne önemli burada? O tepkiyi erken verebilmek, eşyaları doğru ve yerinde kullanabilmek, envanter kontrolü, perk seçimi. Doğru taktikle yaklaşabilme. Oyunda bir sürü Utilty olarak görebileceğimiz eşya&perk var. Her silaha iş yaptırabiliyorsunuz. Önemli olan bunları kullanabilmek. Seri şekilde yapabilmek. Tabii ki aim de önemli ama kesinlikle ilk olarak bu değil. Söylediklerim Blackout için geçerli.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.