Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazınızı buldum ve ayarladım teşekkür ederim hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunu ininal kart ile alacağım ancak hiç alan var mı hata veren ?
    çünkü hata verirse para kartta kalıyor maalesef başka bir yere aktaramıyoruz. bugün almayı düşünüyorum cevaplayabilecek varsa çok mesut olurum
    ayrıca r5 1600 + gtx 750ti + 8gb 2400mhz ram ile oyunu rahat oynayabilir miyim ?
  • Magnifiquee23 M kullanıcısına yanıt
    rusya üzerinden alıcam ruble ile onu eklemeyi unutmuşum.
  • oyun çıktığından beri hala kendi modemimle oyunu oynayamıyorum şaka gibi 10 yıllık modemi takıyorum çatır çatır oyun buluyor 1-2 sene önce aldığım airties modemle oyun bulamıyorum kırk yılda bir bulursam onda da tdm ise herkes 300 ping hardpoint ise benim 90 diğerlerinin 30 ping oluyor ne kafalar ne kafalar 10 yıllık modemi de sürekli kullanamıyorum çünkü 1 metre karelik alanda çekiyor sadece
  • arkadaşlar amerikadan aldığım enchanhed edition lvl 54 hesabi satmakdayim cod pointsler harcanmadi duruyor, season pass vs ver sey vardır enchanhed edition olmasindan dolayi 130 dolara almistim alan arkadasa 350 tl ye birakicam pm atabilirsiniz, zakanim. olmadığı icin oynuyamiyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    rica ederim :)
  • oynamak isteyen ekleyebilir.
    Chimera1905#2478
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Ekle biz oynuyoruz kardeşim...

Panikatak#21277
    ekledim
  • yok mu cevap vericek ?
    ininal kart ile alsam bi sıkıntı çıkar mı RUBLE ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnifiquee23

yok mu cevap vericek ?
    ininal kart ile alsam bi sıkıntı çıkar mı RUBLE ile ?
    daha önce alan biri vardı burada. ama ininal fazla para kesiyormuş galiba.
  • satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche55 -- 12 Kasım 2018; 15:42:10 >
  • Öncelikle merhabalar. Blackout modunda oyun bulmama sorunu yaşıyorum. çok uzun sürüyor ve 30-35 kişi oluyor bulduğunda en fazla. Konuyla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar bir çözüm üretebildi mi? Cevaplarsanı sevinirim.
  • PCde oyuncu sayısının çok az olduğuna emin oldum. Oyunu aldığımdan beri multiplayerda aynı adamları görüp duruyorum. Resmen knight serverı gibi herkesi tanıyorum artık. Reelde tanıdığım arkadaşımla aynı oyuna defalarca denk gelmemi mi dersiniz mithrainle aynı oyuna denk gelmemi mi. Kim olduğunu bilmediğim herifleri tekrar tekrar göre göre artık selam vermeye başladık. Genelde hardcore oynadığımdan dolayı hc oynayan oyunu sayısının anlık 300ü geçmediğini düşünüyorum. Blackoutta çok daha fazladır ama oyuncu sayısı.
  • VolkanPak V kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyordum. Modemimi değiştirdim düzeldi. İsterseniz sizde bir öyle deneyin.
  • VolkanPak V kullanıcısına yanıt
    ben her türlü yolu denedim tek çözümü modemi değiştirmek
  • VPN yontemi ile satin aldim, 5 saat sonra iptal edilmis para iade edilmis. Simdi yeni hesap actim bir daha ayni sekilde deniyorum. Bu sefer indirirken uzun sure VPN ile bagli kalip oyuna da bir sure VPN'le baglandim, Rusya uzerinden bi aktivite gorunsun diye.

Baska bu sorunu yasayan oldu mu? Cozum tavsiyesi olan?
  • COD serisinden en son BO2 Multiplayer oynamıştım. Arkadaşların gazına gelip forumdan key olarak oyunu aldım. Yüklemesi zaten 2 gün falan sürdü kota çoktan dolduğu için. Neyse dün akşam bir kaç map atayım dedim. Menü tasarımı bayağı değişmiş. Sürekli S&D serverlarına girip durdum. CS GO'dan kaçtığım için baygınlık getirdi bu. Neyse şansa TDM aratabileceğim şekilde aramayı düzenleyebildim. Şansa diyorum çünkü menü tasarımı cidden kötü. Birde anladım ki COD serisi iyice paragöz olmuş. Oyuncuyu microtransaction'lara yönlendiriyor. Sürekli karşına çıkan Black Market nedir arkadaş. Oynanış her zamanki gibi güzel ama daha 3 level olduğum için çok yorumlamayacağım. Birde 1-2 map sonunda sürekli bağlantı hatası verip lobiden attı. :/
  • Oyuncu bulmak zor bulsan hemen ölüyorsun kardaş aldığıma alacağıma pişman oldum pin 70-90 aradı benim bilmediğim birşeymi var Allah’ını seven yasın şuraya Herkeşlere hayırlı işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihan85 kullanıcısına yanıt
    Herkes te böyle sinir bozucu bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.