Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Daha önce de uyguladığım yöntemle satın aldım sizde öyle yapıyormuşsunuz.Hesabı VPN olmadan da Rusya bölgesi seçerek açabiliyorsunuz hesap açıldıktan sonra garanti sanal kartıma 190tl limit ayarladım ve kartı ekledim Softether'i sadece oyunu satın al bölümünde kullandım zaten kart kayıtlı olduğu için son 4 hanesi dışında görünmüyor VPN açısından kartı önce eklemek güvenli, bitiş tarihi ve güvenlik kodunu tekrar girerek Türk adresli kart ile oyununu 2bin rubleye satın aldım provizyonda 185tl olarak görünüyor.

Eğer 1-2 gün veya daha uzun bir süre sonra hesabı kapatmazlarsa şu anda çok iyi bir yöntem kapatırlarsa da para iade oluyor sanırım.

Alıntıları Göster
    su anda yapamadim bu islemi.rus vpn ile hesap acmama ragmen satin alma isleminde euro oluyor para birimi..hesap da para birimim ruple olarak gozukmesine ragmen..nerde yanlis yaptim anlayamadim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rus mus uğraşmayın 250 tl ye vereyim size düzgün kasılmış prestij 2 hesap diabloda var. özel mesaj atabilirsiniz. Oyunu oynayanların coğu tanıyor beni ref olurlar diye düşünüyorum discordda
  • 4.5gb güncelleme gelmiş tamda akn yenilemiştik
  • Uzun zaman sonra nihayet güzel bir CoD oyunu geldi.

Yapmış adamlar gerçekten.
  • her update de oyun bende daha kötü oluyor şimdi birde şey çıktı lag olmadığı halde adamlar böyle titreye titreye seke seke falan gidiyor ışınlanıyorlar habire
  • Oyunu aldık ama oynayacak zaman bulamadığım için ben de satışa koydum, arayan varsa bakabilir. Rus değil bu arada avrupa hesap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emclord00

rus mus uğraşmayın 250 tl ye vereyim size düzgün kasılmış prestij 2 hesap diabloda var. özel mesaj atabilirsiniz. Oyunu oynayanların coğu tanıyor beni ref olurlar diye düşünüyorum discordda
    200 tl baglayalim su isi..

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Ekle biz oynuyoruz kardeşim...

Panikatak#21277
  • 280 TL karşılığında ben sizin kendi hesabınıza hediye olarak gönderiyorum. Pazarlık payı vardır.

Beni battletag (truvafili#2998) ile ekleyin 3 gün arkadaş olma zorunluluğu var 3 gün sonra alışverişi yapabiliriz.
  • korsan067 K kullanıcısına yanıt
    tamam yarın alacaksan veririm o fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Truvafili

280 TL karşılığında ben sizin kendi hesabınıza hediye olarak gönderiyorum. Pazarlık payı vardır.

Beni battletag (truvafili#2998) ile ekleyin 3 gün arkadaş olma zorunluluğu var 3 gün sonra alışverişi yapabiliriz.
    siz ne istiyorsunuz? sifir oyun galiba??

• Oyunun piyasa fiyatından daha ucuza hesap almayı düşünen varsa benimkini satışa çıkardım. PM yollayabilirsiniz.
  • arkadaşlar rusya üzerinden satın almış biri olarak yazıyorum
    dün gece 2 civarında rusya üzerinden sorunsuz bir şekilde 170 lira gibi bir rakama satın almıştım oyunu indirmeye bıraktım sabah kalktığımda hesabıma blizzard tarafından paranın geri iade yapıldığını gördüm ve oyunuda haliyle hesabımdan silmişler.
    Bilginiz olsun adamlarda enayi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross1963

arkadaşlar rusya üzerinden satın almış biri olarak yazıyorum
    dün gece 2 civarında rusya üzerinden sorunsuz bir şekilde 170 lira gibi bir rakama satın almıştım oyunu indirmeye bıraktım sabah kalktığımda hesabıma blizzard tarafından paranın geri iade yapıldığını gördüm ve oyunuda haliyle hesabımdan silmişler.
    Ben de aldım, para hâla provizyonda görünüyor fakat oynayabiliyorum şu an
  • quote:

iade edilmesinin rusya ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü 2. denemede genelde sorunsuz alınıyor.
  • quote:

rusya değil, banka ile alakalı problem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Kasım 2018; 22:51:18 >
  • 200 tl euro ile alınmış, kasılmış hesap satışım devam etmekte. Diablo ful pakette var hesapta .

• arkadaşlar normal modda pıng ım 64 de gezerken blackout moduna gecınce 65 duruyor fakat 5 dk sonra 999 cıkıyor pıng ve ınmıyor yardım edebılecek varmı ınternetımde problemde yok sadece blackoutta oluyor bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rap1d

Ben de aldım, para hâla provizyonda görünüyor fakat oynayabiliyorum şu an

Alıntıları Göster
    Bankaya göre provizyon süresi değişebiliyor. Bende 1 hafta provizyonda kaldı sonra satış gerçekleşti. Provizyondayken de sorunsuz yükledim oynadım. Geri iadesi yapılan işlemler muhtemelen banka tarafını ilgilendiriyor. Yoksa adamların bizim vpn'le Rusya'dan oyun almamız umurlarında değil.
  • SATILIK

2 Adet rusya hesabinda black ops 4 oyunu.

Adet i 150 TL

Ozel mesaj ile ulasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafapusti -- 4 Kasım 2018; 20:25:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.