Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurt dışında PS4 sürümü 60$'dan 40$'a düşecek. PC tarafında CoD oyunları asla indirim görmez. Bunun örneklerine Steam üzerinden bakabilirsiniz. Ama bu sene farklı, oyun Battlenet' te. Geçen sene bazı oyunlarda indirime gittiler dijital kısımda. O yüzden biraz umutluyum. Hep beraber görücez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barzo1905 kullanıcısına yanıt
    Eski driverlardan birini kurun. Bizde de oldu. RX580'e geçmeden önce güncellediğime pişman olmuştum. Yapımcılar aman ha kaçırmayın bu güncellemeyi falan demişti bir de..

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Semi anlıyorum hocam. Bunları görmezden gelmemek lazım kimsenin bir oyun firmasında hissesi vs yok. MP oynayan biri değilim pek ama yazdıklarının çoğunu okudum Reddit'te. Bakalım bazen bir anda birkaç şeyi düzeltip beni yine umutlandırıyorlar. Yavaş olması sorun değil, MP kolay kolay ölmez ama BR korkutuyor. O yüzden güncellemelerin seri gelmesi ve Black Fridayde indirim şart.

• Almayın arkadaşlar böyle sa.malık mı olur adamın pingi 30 benim ki 90 nasıl oynayacaksın ki sen adamı görmeden adam seni görüyor zaten saniyelik oyun bu ama saçmalığa bak ki oyun benim ülkemdeki internette oynanmıyor almayın sinir olur çıkarsınız kötü oyuncu değilim yıllardır call of duty multiplayer oynarım ama artık sıkıyor bu durum
  • Merhaba,

Hardcore ile core modları arasındaki farklar nelerdir?

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerhekimoglu

Merhaba,

Hardcore ile core modları arasındaki farklar nelerdir?

Saygılarımla
    Hardcoreda oyuncu canı 28. Arayüz yok. Takım arkadaşı öldürme açık.
    Coreda oyuncu canı 150. Arayüz var. Takım arkadaşı öldürme kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Oyunu 140 tl ye satıyorum almak isteyen pm atsın
    satıldı mı oyun ?
  • trifaly T kullanıcısına yanıt
    Hayır hala satışta

• Bir arkadaş soruyordu black friday indirimini.

• rusyadan alırsanız oyun 1600ruble/130 TL şuan. Şahsen bukadar erken indirim görmesi şaşırttı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

rusyadan alırsanız oyun 1600ruble/130 TL şuan. Şahsen bukadar erken indirim görmesi şaşırttı beni.
    Nasıl alınacağı hakkında yardım edebilecek varmı ?

veya komisyonla bu işi yapan arkadaş varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

Yurt dışında PS4 sürümü 60$'dan 40$'a düşecek. PC tarafında CoD oyunları asla indirim görmez. Bunun örneklerine Steam üzerinden bakabilirsiniz. Ama bu sene farklı, oyun Battlenet' te. Geçen sene bazı oyunlarda indirime gittiler dijital kısımda. O yüzden biraz umutluyum. Hep beraber görücez.
    rusya üzerinde %25 indirim gördü 130 tl ye geliyor bundan daha fazlasını beklemek çokta mantıklı değildi yeni çıkan oyun için çektim hemen.
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    hide man vpn ile rusya ya girip rus battlenet açman lazım öncelikle sonra ben en para kart ile alıyorum en sıkıntısız onu gördüm şuana kadar sonra vpn açıkken kartın ile battlenet üzerinden alış verişini yapıyorsun bu kadar takıldığın yer olursa yaz yardımcı olurum.
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Netinizde sorun var o zaman hocam. 60'ı görüyoruz biz arkadaşla. Evet CoD sv konusunda iyi değil yıllardır çok konuşuluyor hatta bu konu ama 90 sabit gibi de değil kesinlikle.
  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt
    iyi yapmışsınız hocam. Daha girmez zaten.
  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    o gün 90 dı hocam ama en az 80 oldu bende 35 gb limitsiz var nette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 21 Kasım 2018; 1:58:15 >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Yok doğrudur hocam. Ben de memnun değilim sv seçimlerimden 90 100 görmek istemiyorum ama sürekli 90 hiç olmuyor bizde, onu belirtmek istedim sadece.
    Haklısınızdır hocam ona lafım yok. ama bu oyunun ping sorununu çözememesi çok saçma geliyor sinirle yazdım
  • Rusya üzerinden alıp aranıza katılmış bulunmaktayım
    30/40 yaşlarında 2 arkadaşız ekleyin oynarız çoluk çocuktan vakit buldukça ☺️
    Battlenet: GÖKTÜRK#21318

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxx -- 21 Kasım 2018; 22:15:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    girsede olup olacağı bu seneye yazın belki biraz daha yüksek indirim görür ihtiyaç olursa o zaman da ek paket alırız
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.