Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ediyormuş
  • Arkadaşlar server seçme ayarı yokmudur acayip lag oluyor oynanmıyor oyun ya
  • 30/40 yaşında 2 arkadaşız tamamen eğlence odaklı oyuncu arkadaşları bekleriz
    Battlenet: GÖKTÜRK#21318

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun full sürümünü aldım. Oynamak isteyen dostlarımı beklerim. TrankoBuskas#21552
  • Yûiji kullanıcısına yanıt
    Hayır bir arkadaşım o şekilde yaptı gene kabul etmedi keyi. Avusturya dan hesap alıp aktif edince aktif oldu
  • https://www.youtube.com/watch?v=y-c6jFigxVw => Nuketown haritasında Nuclear Medal. İyi seyirler
  • bu oyunu en ucuz nereden alabilirim? battle.net'te 48euro black friday indirimi en ucuz burada şuan. **** da hala pahalı 340tl black friday indirimi gelmedi buraya ve oyunfor a.
  • battle.net rusya vpn, 1600 rub olması lazım. 130 lira falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

battle.net rusya vpn, 1600 rub olması lazım. 130 lira falan
    peki rus vpn'si ile aldıktan sonra - vpn den bağlanmadan yani rus vpn sine bağlanmadan oyunu oynayabiliyormuyuz, bildiğiniz gibi bu oyunda türkiyeden oynuyorsanız avrupa serverlarıyla çalışıyor.
  • oynarken vpn gerekmiyor, vpn ile yeni hesap (evet şart) açıp onunla satın almanız lazım sadece. avrupa serverinda oynuyorsunuz yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Kasım 2018; 17:19:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

oynarken vpn gerekmiyor, vpn ile yeni hesap (evet şart) açıp onunla satın almanız lazım sadece. avrupa serverinda oynuyorsunuz yine
    teşekkürler, indiriyor ama vpn ile indiriyor düşük hızda! vpn siz indirsem bişey olurmu? banlanma gibi?
  • sadece satın alırken gerekiyor dediğim gibi, kapatabilirsiniz. konuda banlanan görmedim, 2 yıl önce overwatch'ı da aynı şekilde aldım bir sorun yaşamadım.
  • Elinde satilik key olan varsa benimle iletisime gecebilir key satin almak istiyorum. Rusya blizzard 4 ödememide iptal etti vpn kullandigim icin.
  • şu devamlı aynı oyuncularla eşleşme yada oyun bulmama sorunu için modemden ne işlem yapıyorduk beyler ?

• blackout moduna camolar geliyormuş.
  • sakın bu şekilde key almayın beyler hesabımı kapatıp oyunuda hesaptan silmişler battlenetten aldım vpn ile 1 haftadır uğraşıyorum parayı geri alamıyorum birde okadar kastığım şeyler boşa gitti bu iş yaş adamlarda aptal değil 1,5 ay civarı oynadım oyunu ve şimdi duman oldu param ve emeğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Port açman falan gerekiyorda. Ben düzeltememiştim. Yedek modemimi taktım öyle düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XoXoXoXoXoX

sakın bu şekilde key almayın beyler hesabımı kapatıp oyunuda hesaptan silmişler battlenetten aldım vpn ile 1 haftadır uğraşıyorum parayı geri alamıyorum birde okadar kastığım şeyler boşa gitti bu iş yaş adamlarda aptal değil 1,5 ay civarı oynadım oyunu ve şimdi duman oldu param ve emeğim.
    Ne tür bir mesaj yazmışlar peki. Muhtemelen mail atmışlardır. Hesabı kapattılar derken şuan hesaba girerken ne gibi bir şey çıkıyor karşınıza.
  • en uygun olarak nereden alabilirim ? vpn ile alıp banlanan vs oldu mu yukardaki arkadaş haricinde ?
  • Oyuna girilmiyor server error veriyor şuan galiba
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.