Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 4 (2018) [PC ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
11
Favori
38.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 gb güncelleme gelmiş ne olduğunu bilen var mı?
  • Bu peacekeeper silahını almak için ne yapmamız lazım?
  • İnsanları survival moduna çekmeye çalışıyor firma.En son büyük güncellemeden sonra tekrar girdiğimde domination modunu bulamadım.Bi tane var ama 3 tane mix oyun arasında denk gelirse oynarsın anca.Call of duty lerde olay domination dır.Çok hoşuma giderek 2 ay oynadım ama sonra yok oldu.
  • Gaza gelip ilk çıktığında verdiğim paraya acıyorum şu oyuna. Rus hesapla aldık ama yine de pahalıydı, ben parasını çıkaracak kadar oynayamadım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Gaza gelip ilk çıktığında verdiğim paraya acıyorum şu oyuna. Rus hesapla aldık ama yine de pahalıydı, ben parasını çıkaracak kadar oynayamadım oyunu.
    bana anakartla geldi sırf rgb leri için arada giriyorum ama sarmıyor.

• quote:

Gaza gelip ilk çıktığında verdiğim paraya acıyorum şu oyuna. Rus hesapla aldık ama yine de pahalıydı, ben parasını çıkaracak kadar oynayamadım oyunu.
    Call of Duty: Black Ops 4 - 141,50 TL

randomoyun.com
    Call of Duty: Black Ops 4
    https://randomoyun.com/oyun/call-of-duty-black-ops-4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLyWar -- 6 Ağustos 2019; 9:47:10 >

• Oyunu satın almak istiyorum bazı sitelerde 120 liraya dahi kod bulunuyor ancak çoğu kişi oyuncu sayısının az olmasından dertli sizce oyunu almalı mıyım
  • 12 levelim karşıma 800+ level adamları diziyor bu adamlara karşı nasıl oynayayım ne yapayım şimdi Adamlar ev adresi gibi ezberlemişler oyunun maplerini kim nereden çıkabilir ne çakallık edip nereye saklanabilir herşeyi biliyorlar eldeki silahları saymıyorum bile adamların elindekiler silahsa benimkiler su tabancası sonuç itibariyle sildim oyunu ve verdiğim paraya acıyorum gerçekten Rusya üzerinden uygun bir fiyata aldım ama keşke almasaymışım senaryo zaten yok multiyi ilk defa oynamak isteyen birisiydim merak ediyordum daha önce Cod'u multi olarak oynamadım hiç ama o kadar da beceriksiz ve kolsuz bir oyuncu da değilim, iyi değilim ama kötüde değilim. Zaten karşıma benim seviyemde bir adam verse maçlar eminim çok daha keyifli geçerdi ve adil olurdu ama inanın bana bilgisayar başında ter döküyor, kanser oluyorum yemin ederim. Ayrıca oyuncu bulması o kadar uzun sürüyorki Blackout ve Multiplayer neyse ama Zombide daha bir tane adam bulamadım bekle Allah bekle kimse gelmeyince bot basıp öyle girdim oyuna botlarında zaten bana hayrı yok birşey yaptıklarıda yok ne kapı pencere onarıyorlar ne birşey nede gelip beni revive ediyorlar yere yatan kendileri kaldıran benim ben yere yatınca dost kazığı atıyorlar bana kendisini bilgisayarımdan kaldırarak cevabımı verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghizules -- 12 Ağustos 2019; 23:10:58 >

• Ben de sildim şu market olayı oyunun içine etti parayı veren düdüğü çalara dönüştü oyun. Herkesin elinde yeni yeni silahlar biz hala oyunun ana silahları ile oynuyoruz. Yeni oyunu bekliyorum artık MW baya sağlam geliyor.
  • Arkadaşlar 100 tl ye oyunu satıyorum max 1 2 saat oynandı ilgilenenler dm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yeni silahlar nasıl nerden alınıyor ya bilgisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yorum tamamen yanlış günün 8 saati multi oynuyorum 2 saniye sürmüyor maç bulması.
  • quote:

call of duty modern warfare serisinden şaşma 2014e kadar 3500 saat oynamıştım sadece mw serisini. diğerleri fos yazık verdiğimiz paralara
  • Multiplayer için grup,ekip var mı? Discord vs? İlk gönderide belirtilen discord MW ye dönmüş, pek kimse de yok.Tek girince biraz bayıyor. Varsa takılan iletişime geçebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyptic -- 13 Ekim 2019; 0:45:31 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.