Evet ama kolay o 2. silah olarak al yanında rahatça yaparsın.
Sipihrz
kullanıcısına yanıt
eycallah dostum sagolasın sniper bittiya artık gerisi kolay diye düşünüyorum zaten bir sınıfı yapmıştım bazı silahlarda yarım yarım sagol dostum bilgiler için
manıacM
kullanıcısına yanıt
Önemli değil bazı challengeları normal modda yapabilirsin daha kolay oluyor.
Zaten bırakmıştım da meraktan soracağım. Apex Legends oynadıktan sonra blackouta dönebilen var mı?
hala oyuncu var mi oyunda ?
[__Zahid__]
kullanıcısına yanıt
Ben Black Ops'u Multiplayer için almıştım ama Black Out pek sarmadı ama Apex Legends epey hoşuma gitti her gün giriyoruz.
Arkadaşlar Prestige Master 69 Lv. Tier 190 da olan , epey üniforma ve başlık olan hesabımı satıyorum. Zombi modu olan versiyon. Eskişehir içi olursa daha iyi olur. Hesap içinde 500 CP duruyor harcamadım.
Black Ops 4 PC multiplayer videoları çekiyorum. Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. Eklemek isteyenler için BattuMan#2762
Pistolleride yapacakmıyız dark metter için pistolyoksa bıçak kaldı
Arkadaşlar Prestige Master 69 Lv. Tier 190 da olan , epey üniforma ve başlık olan hesabımı satıyorum. Zombi modu olan versiyon. ESKIŞEHIR içi olursa daha iyi olur. Hesap içinde 500 CP duruyor harcamadım.
Arkadaşlar black ops 4 hesabımı 70 tl den satıyorum. Almak isteyenler pm atsın yada telefonum : 0 534 525 42 96
manıacM
kullanıcısına yanıt
onlarda gerekiyor.ama pistollerde bıçakta kolay
İntel i7 işlemcili pc aldım yanında bunun kodunuda verdiler. Galiba online oynamak gerekiyo. Bende pek sevmiyorum online oynamayı. Satamam mı bu oyunu
son büyük güncellemeden sonra black out a girilmiyor bir türlü bağlanma aşamasında kalıyor sizde de öylemi
şimdi twitch den izledim de adamlar blackout u rezil etmişler TTK felaket düşük daha ateş nerden geldi demeden ölüyorsun oyunda ölmüş durumda server bulması başlaması 10 dk sürüyor oyuna girer girmez de öldüğün için 1 saatin 50 dksı lobbyde geçiyor
sistemin iyi olduğu halde fps drop sorunu yaşıyorum. böyle bir sorun var mı ? çözümü var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: afsinedremitli
sistemin iyi olduğu halde fps drop sorunu yaşıyorum. böyle bir sorun var mı ? çözümü var mı ?
hocam oyun optimizesi baya kötü.bende dropdan oynuyamıyorum.multiplayer modu bir nebzede fakat blackout feleket kötü.yeni patchle dahada kötüleşti.
Arkadaşlar silahlar kaç levele kadar çıkıyor
Bucalı#2820 eklerseniz sevinirim benide.Birde pubg mobiledeki gibi aynı dili konuşanları bul şeçeneği yok mu peki bunda teşekkürler
Oyun ölmüs ne yazikki.10 dkde anca bi blackout maci basliyor.daha apexe solo modu ve bf5 e battleroyale gelince iyice biter isi.oyun cok guzel fakat boyle olmasi uzucu