Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.413
Cevap
20
Favori
117.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Dedicated serverda falan oynatırlar herhalde

Alıntıları Göster
    Dedicated sistemi pahalı,Activision başka ucuz bir yol bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battle Royale modunun war modu ile benzerliği şu, o modda strateji yaparak takım oyunu şeklinde ilerlemek önemli ama cod olduğu için pata küte dalıyosun bireysel olarak. Cod’un pata küte dalınan Battle Royale modunu düşünsene bir ne kadar kötü. Battle Royale modunda gizlilik önmeli iyi strateji önmeli bunlar cod oyunlarında da ne yazıkki yok. O yüzden War modundan değişik birşey olmaz diye söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 23 Ağustos 2018; 20:8:54 >
  • Ya beyler merak ediyorum bu cod neden bu kadar hizli bir oyun oldu. Yani sen codsun bir quake degilsin yada half life da crossfire oynamiyoruz sanki arkamizdan atla kovaliyolar neden daha oturakli sakin bi oynanisi yok sarjoru degisirken bile bir acelecilik cok itici geliyor bana cod nasil Boyle sacma sapan bir hale geldi anlamak zor.

• Neden olduğunu söyliyeyim. Çünkü en başta respawn olayı çok saçma. Adamların base dalıyosun iyi camp yaparsan vurduğun adam tekrardan aynı yerde doğuyor filan. Ondan sonra harita küçük olduğu için adam vuruyosun şarjör değiştiriyosun öteki geliyor vuruyor. O yüzden mesela Battlefield bu konuda çok iyi takım halinde ilerleyip zevk almak istiyorsan Battlefield oynayacaksın. Ha şuda var Cod’da Search And Destroy modu da çok zevkli oluyor,tabi arkadaşlarla toplanıp güzel bir takım kurup kulaklık mikrofon ile konuşarak oynamak çok zevk veriyor.Yoksa tek başına oyunun diğer yabancılar ile rastgele gönderdiği bir oyun öyle zevkli olmuyor.

• Battle royale hariç ww2 de olan war modu gibi bir mod var mı oyunda acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turtle Punch

Bu sene cod’u pre-orderladım fakat battle royale’den pek ümitli değilim, sonuçta codun mermi gidişatları felan hiç uzun menzil çatışmalarda göremedik. Baştan aşağı mekanik değiştiriceklerini düşünüyorum battle royale özel. Fortnite ve pubg ile kıyaslayıp onlara kötü demişsiniz ama pubg’i temellerini oturttu vuruş hissi harika oynanış keyf veriyor kemik kitlesini oluşturdu. fortnite ile kıyaslamanız saçma geliyor çünkü fortnite arcade bir oyun ve gerçekten başarılı. İyi bir oyun olursa cod battleroyale eğer ayrı olarak satarlarsa belki diğer kitlelerden oyuncu çalabilir ama onun haricinde battleroyale oyuncu kitlesinden pek oyuncu çalabiliceğini düşünmüyorum. Zaten sırf laf olsun diye battleroyale yapıyorlar yada prototip olarak cod bo4’te bir denicekler tutarsa devamını getiririz diye. Ama mekaniklerini nasıl battleroyale çok uygun bir oyun diyorsunuz anlamıyorum cod ve uzun menzil çatışması ? Battlefield’ın mekanikleri çok kafama yatıyor ama onuda EA yapınca güvenmiyorum. Oynadığım oyunlar arasında keşke battleroyale modu olsaydı dediğim tek oyun ghost recon wildlands olmuştu. bakalım cod nasıl bir harita tasarımı yapıcak araç sürüşlerini nasıl yapıcak. Umarım güzel yapar sonuçta bu sene BF yerine cod önsiparişi verdim umarım beni şaşırtır
    Hakikaten ghost recon da battle royale modu gelse efsane olur. O silah çeşitlemesine,o vuruş hissine,o map e vs oyunun herşeyine cuk oturur valla o mod. Bir güncellemeyle öyle bir kıyak yapsalar keşke ama bu saatten sonra imkansız heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Neden olduğunu söyliyeyim. Çünkü en başta respawn olayı çok saçma. Adamların base dalıyosun iyi camp yaparsan vurduğun adam tekrardan aynı yerde doğuyor filan. Ondan sonra harita küçük olduğu için adam vuruyosun şarjör değiştiriyosun öteki geliyor vuruyor. O yüzden mesela Battlefield bu konuda çok iyi takım halinde ilerleyip zevk almak istiyorsan Battlefield oynayacaksın. Ha şuda var Cod’da Search And Destroy modu da çok zevkli oluyor,tabi arkadaşlarla toplanıp güzel bir takım kurup kulaklık mikrofon ile konuşarak oynamak çok zevk veriyor.Yoksa tek başına oyunun diğer yabancılar ile rastgele gönderdiği bir oyun öyle zevkli olmuyor.
    Battlefield o konuda tabiki cok iyi sonucta savas oyunu ve savas atmosferini cok iyi veriyor isterdim ki cod sacma sapan bir evrilme yoluna gitmeseydide battlefield ile rekabet edebilseydi ikisi cok farkli oyunlar ikisinin tek ortak noktasi fps olmasi baska birsey yok.

• Arkadaşlar black ops 4 ile ilgili whats up grubu kuruyoruz katılmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir.

(Oyunla ilgili bilgiler, online konular , yardımlar bilgi paylaşımları ... )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kabune kullanıcısına yanıt
    Bir ara yapıcaz dediler sonra vazgeçtiler. Hep istemişimdir o kadar silah var o kadar silah ekipmanı var, koskoca harita ama ubisoft işte naparsın

• vdnh123 V kullanıcısına yanıt
    Adam işden geliyor iki tur atıyım diyor sonra çıkıyor, diğer oyunlar öyle değil bfde mesela bir adam vurman uzun sürüyor. Zamanı az olan için cod ideal
  • Cod ile bf fps oyunu ama arada daglar kadar fark cod bfye nazaran daha seri olman gereken bi oyun bfde ise bf1 den sonra dahada benim gozumde eskiye nazaran bf3 bf4 e gore kolay olan bi oyun he bf goruntu grafik acisindan cod a gore dahada iyi o gercek yanliz benim dusuncem grafigin iyi olmasi yada goruntunun oynayis acisindan iyi degilse bisey fark etmiyor benim icin bi bf ci olarak cod4 gectim bu sene umarim bf5 iyi bi oyun olur trailerden gordugum kadariyla bf1 kopyasi olacak gibi duruyor umarim yanilirim 😊

• Black ops 4 için black ops 3 gerekli herhalde değil mi?

• Cod bf'ye kıyasla çok kolay oyun

• 👍👍👍

• Benim anladığım bu beta da sadece ve sadece battleroyale modu olacak di mi? Diğer modları (tdm,s&d vs ) oynayamayacağız sanırım.

• Bana görede cod BF’den daha zor geliyor belkide yıllarca BF oynadığım içindir bilmiyorum, codda sürekli tam konsantre oyuna odaklanmalısın çünkü sürekli bir aksiyon ve tehdit altındasın, bf de çatışma alananına gidiyorsun o sırada zaten bir aksiyon yok çatışma alanına giriyorsun girerken haritadan görüyorsun takımın ne taraftan bastırıyor sende o taraftan arkalanma riskin düşük düşmanın yönünü genelde bilerek oynuyorsun BF oyunlarını, ama codda herzaman heryerden tehdit gelebiliyor. BF oyunlarında 2 den aşağı Kd’em olmadı suana kadar ama Cod oyunlarında 1.50 civarlarında takıldım hep.

• Cod'da kd'nin daha az olması normal. Yakın çatışma ve yerden kaldırma olayı yok . Bence oynanış olarak bf daha zor. Nişan alma daha komplike

• quote:

Orijinalden alıntı: Turttle Punch

Bana görede cod BF’den daha zor geliyor belkide yıllarca BF oynadığım içindir bilmiyorum, codda sürekli tam konsantre oyuna odaklanmalısın çünkü sürekli bir aksiyon ve tehdit altındasın, bf de çatışma alananına gidiyorsun o sırada zaten bir aksiyon yok çatışma alanına giriyorsun girerken haritadan görüyorsun takımın ne taraftan bastırıyor sende o taraftan arkalanma riskin düşük düşmanın yönünü genelde bilerek oynuyorsun BF oyunlarını, ama codda herzaman heryerden tehdit gelebiliyor. BF oyunlarında 2 den aşağı Kd’em olmadı suana kadar ama Cod oyunlarında 1.50 civarlarında takıldım hep.

Aynen harfi harfine sana katılıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeslikle FIFA 19 ve Black Ops 4 almak isteyen var mi ?
  • Arkadaşlar biliyorsunuz Call of Duty oyunlarında split screen özelliği vardı. Bu oyunun da zombi ve standart multiplayer modlarında olacaktır ama blackout modu için de Split screen deneme aşamasında olduğunu söylemiş Treyarch. Güzel haber, iki kişi aynı ekranda oynanan battle royale gerçekten güzel olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.