Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.413
Cevap
20
Favori
117.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StativeDread

WW2'nin MP maplerinin rezaleti sonrası BO4'ün maplerini çok beğendim. Treyarch map konusunda iyi iş çıkartıyor. Oyuna gelirsek klasik CoD işte. BO3'ün DLC'si gibi duruyor. Singleplayer olmaması üzücü tabi. Yine de CoD seven arkadaşları mutlu edecek bir oyun. Çıkmış son 3-4 CoD oyunundan iyi bir oyun kısacası. Fiyatı ise 60 Euro(440 TL)'dan satılıyor. Ülkemizde euro almış başını gitmişken o fiyata alınmaz tabi ki. Maksimum 70-80 TL'yi hakediyor.
    Ww2 maplerinin neresi kötü ya :) İlk kez Ww2 maplerine kötü diyen birine rastladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Base maplerden bahsediyorum. DLC maplerini oynamadım. WW2 MP olarak çok kötü bir oyun bana kalırsa. Birçok nedeni var sadece mapler değil tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu sabahtan bu yana oynuyorum hemen 2 el atıp yorum yazmak istemedim öyle yorumda yorum olmaz zaten.

Bir kere menüyü ben hiç beğenmedim nedir o menünün hali arkadaş neden mause imleci koyuyorsun konsola anlam vermedim çok kötü olmuş.

Oyuna başladığınız ilk silah olan ıcr ile ilk etapta çok ölebilirsiniz ben şahsen baya bir öldüm taki eklentilerini açana kadar. Silahın damage i düşük Red dot ve grip takarak biraz daha iyi hale geliyor.

Karekterlerdem Nomad ile oyunuyorum şuan K9 köpeği var saldımmı millete ızdırap oluyor resmen :) Diğer karekterleri henüz denemedim. Oyun genel yapı olarak iyi durumda özellikle yerde geçmesi harika bıktık uçan kaçanlardan. Betada sunulan maplerden en çok sahil kıyısı olan map i beğendim hem görsel açıdan hem tasarım açısından oldukça iyi.

Karekterin biri ismi aklıma gelmedi tel örgü bırakıyor kapılara giriş çıkışlara ilk başta can götürür ölmeyiz sandım sonra bir baktım ciddi öldürüyormuş :) güzel bir mekanik olmuş oyunda.

Ölüm süresi bakımından gayet iyi saniyeler içinde ard arda ölmüyorsun can basma olayıda buna etken oluyor. Çatışmalar kıvamında oynarken haz veriyor sana. Öyle abartı bir mekanik yok sıkmıyor. Keşke Battle Royale modu da açık olsaydı onada çıkınca bakacağız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 12 Ağustos 2018; 5:27:31 >

• Yok hocam ya son dönemde çıkmış en oturaklı cod bence Ww2 çok oynadım hala oynuyorum. Yani sana nasıl öyle geldi bilemiyorum ama Ww2 genel olarak beğenilen bir oyun oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Oyunu sabahtan bu yana oynuyorum hemen 2 el atıp yorum yazmak istemedim öyle yorumda yorum olmaz zaten.

Bir kere menüyü ben hiç beğenmedim nedir o menünün hali arkadaş neden mause imleci koyuyorsun konsola anlam vermedim çok kötü olmuş.

Oyuna başladığınız ilk silah olan ıcr ile ilk etapta çok ölebilirsiniz ben şahsen baya bir öldüm taki eklentilerini açana kadar. Silahın damage i düşük Red dot ve grip takarak biraz daha iyi hale geliyor.

Karekterlerdem Nomad ile oyunuyorum şuan K9 köpeği var saldımmı millete ızdırap oluyor resmen :) Diğer karekterleri henüz denemedim. Oyun genel yapı olarak iyi durumda özellikle yerde geçmesi harika bıktık uçan kaçanlardan. Betada sunulan maplerden en çok sahil kıyısı olan map i beğendim hem görsel açıdan hem tasarım açısından oldukça iyi.

Karekterin biri ismi aklıma gelmedi tel örgü bırakıyor kapılara giriş çıkışlara ilk başta can götürür ölmeyiz sandım sonra bir baktım ciddi öldürüyormuş :) güzel bir mekanik olmuş oyunda.

Ölüm süresi bakımından gayet iyi saniyeler içinde ard arda ölmüyorsun can basma olayıda buna etken oluyor. Çatışmalar kıvamında oynarken haz veriyor sana. Öyle abartı bir mekanik yok sıkmıyor. Keşke Battle Royale modu da açık olsaydı onada çıkınca bakacağız artık.
    Blackout ( Battle Royal ) modu Eylül ayında beta ile denenebilecek hocam, çıkışı beklemenize gerek yok.

• Oyun benim acimdan cok zewkli bi oyun haritalarda gercekten iyi tasarlanmis bence en sevdigim haritada HACIANDE oldu ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Sanırım oyuna bayılan herkes yurtdışında veya COD server'ına yakın bir lokasyonda 15-30 arası ping ile oynuyor.

VDSL2 35/3 bağlantı ve 60-75 arası ping (oyunun gösterdiği) ile resmen düşmanlar beni 1 saniye önceden görüyorlar.

Butün serileri alıp oynadım hatta Black Ops 3'de Prestige 7 olmuştum. Geçen sene WW2 Season Pass aldım ama ben bu kadar bariz bağlantı farkı görmedim hiçbir oyunda.

Zaten bu bağlantı şartlarıyla kesinlikle Hardcore oynanması gerekiyor ki her sene HCD oynarım fix. Yalnız betada olmadığı için HC modunu deneyemedim yalnız bu şekilde olursa serinin bu zamana kadar çıkış yapmış oyunlarından almayacağım tek oyun olacak.
    Bende eve kadar fiber bağlantı var pingler 60-70 civarı karşımdaki adamlar bariz 1,1.5 saniye önceden beni görüyor.Buradaki yorumların çoğu boş.Yurt dışındaki adamlar bile lag den yakınıyor ama burada lag yaşamadığını iddia eden çok insan oluyor.ABD deki CoD severlerin çoğu seriye doğru dürüst adanmış server,lagsız oynanış gelmedi diye oynamayı bıraktı,bizde lagsız oynayan bol oyuncu bulursun.Nasıl oluyorsa artık.

• Beta boyutu kaç gb arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

Beta boyutu kaç gb arkadaşlar?
    Yaklaşık 31 gb. Sonrasında 3-4 gb ta güncelleme geldi geçen.

• Hayatimda ilk defa cod oyunu aldim aldigimada pisman oldum. Pc platformuna aldim adamlarin oyle cop serveri ve sistemi var ki oyuna girilmiyor restart game using battlenet diyip kaliyor kapali betayida kacirdim acik betayida adamlara ticket atalim dedik ticket atilmiyo activisiona topluluga yonlendiriyor Boyle bir rezillik olamaz zaten beta diye adamlarin umrunda bile olmadi ne cozum sundular nede bise benden uzak olsun bu activision.

• vdnh123 V kullanıcısına yanıt
    Beta'da sunucular P2P mi?

• vdnh123 V kullanıcısına yanıt
    Ön siparişinizi iptal edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Dark Poison-

Bende eve kadar fiber bağlantı var pingler 60-70 civarı karşımdaki adamlar bariz 1,1.5 saniye önceden beni görüyor.Buradaki yorumların çoğu boş.Yurt dışındaki adamlar bile lag den yakınıyor ama burada lag yaşamadığını iddia eden çok insan oluyor.ABD deki CoD severlerin çoğu seriye doğru dürüst adanmış server,lagsız oynanış gelmedi diye oynamayı bıraktı,bizde lagsız oynayan bol oyuncu bulursun.Nasıl oluyorsa artık.

Alıntıları Göster
    Kardeşim 60-70 ms pingin varsa nasıl 1-1,5 sn erken görebilir karşıdaki adam? Velev ki erken görüyor olsun, ki avrupada olmadığın için bir miktar görecektir, o adamın da en az 30-35 ms pingi var, o da en az. Yani aranızdaki fark 30 ms, yani seni 30 ms erken görüyor görüyorsa.

Olabilecek en iyi pingle oynadığını söylüyorsun Türkiye için. O bahsettiğin pinglerle neredeyse hiç problem yaşanmaz. Oyunda neredeyse hiç netcode hatası görmedim. Beta olmasına rağmen gözle görülür lag çok az oldu. 40 lvl ile kapattım betayı. Hele ki 2. betada ilk betadaki hatalar da azalmıştı.

Çıkışına daha var, daha da düzelecektir. Bop3 betası lagdan oynanmaz haldeydi. Oyun ilk çıktığında seni ortadoğu ve Arabistan'a bağlıyordu, yine oynanmıyordu onu da daha sonra düzelttiler.

Lagsız problemsiz oynuyorum diyenlere bakma demişsin ama oynanıyor be kardeşim, oynuyoruz işte.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 13 Ağustos 2018; 23:2:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CESURYUREK_

Cod nasıl oynanır en güzel video işte. Çamur atanlar izlesin bu oyunu.

• Betayı 40 level ile kapattım. 2 gün boyunca kesintisiz oynadım diyebilirim ve genel olarak hoşuma gitti.

Karakterden favorim Recon oldu. Seçebildiğim sürece hep Recon ile oynadım. Sensör kullanması ve malum süre dolunca herkesi görebiliyor olması hoşuma gidiyor.

Silahlar ise fena değildi. Ancak sniper olayı kesinlikle yanlış. Tüm silahlar ile rakibi öldürmek zorlaşmış ancak sniper hala aynı. Rakibe yarım saat ateş etmeniz anlam ifade etmiyor. Tek mermi ile iş bitiyor. Eğer adam öldürmek zorlaşacak ise sniperla da en azından 2 mermiye bakmalıydı bu iş.

Haritalar fena değil. Her ne kadar her yerde yine delik olsa da aksiyon hep belli başlı noktalara kayıyor.

Oyun modlarından ise control favorim. Alanın genişliği, son dakikalarda artık respawn şansının olmaması olayı eğlenceli kılıyor. Nefret ettiğim mod ise kill confirmed oldu. Birincisi her delikten adam çıkıyor, ikincisi adam öldürmek zaten çok üçüncüsü bir de kolyeleri toplamak resmen işkence.

Black Ops 1'den sonra Call of Duty serisi ile yollarını ayırmış biri olarak geri döneceğim gibi duruyor. Umarım ön sipariş fiyatı yakın zamanda değişmez. Blackout betasını da denedikten sonra ön sipariş ile almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Cod nasıl oynanır en güzel video işte. Çamur atanlar izlesin bu oyunu.

Alıntıları Göster
    Tesekkur ederim eyvallah 👍

• bo4 beta benim acimdan cok iyiydi en zewk aldigim mod KILL Confermied beta ciktigindan beri oynadim level 40 oldum oyle eski codlardaki gibi pusmaya yonelik haritalar yok haritalar on numara olmus benim acimdan sevdigim silahlar assaultun en sondaki silahi sprint fire ve mx9 ☺ asil merak ettigim konu su ? Acaba ekim ayinda oyun ciktiginda bo3 teki gibi kutulardan mi silah cikmAsini beklicez yoksa gorev yapilip mi almak gerekecek ? Bi dahaki beta eylulde tarihi aciklasalar bari bir an once ☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 14 Ağustos 2018; 3:42:35 >
  • Lagla ilgili problemi olanlar, çok çabuk indiklerini söyleyenler ve karşı tarafın erken gördüğünden şikayetçi olanlar hemen yukarıdaki videoyu izlemeli. Problem olmuyor mu? Elbette oluyordur. Ama betanın geneli bu şekildeydi.

Bravo ceyhun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 14 Ağustos 2018; 12:4:43 >
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Valla ben oynayamadığım lagden.Bir maçta iyi olsa ötekinde, hareket dahi ettirmedi.Genel olarak bu tür oyunları oynayanlar lag ve oyunun akıcı oynanışını birbirine karıştırıyor.Ben Pc'de BF4,ps4 de bf1 oynuyorum.Orada 60-70 ping görsem karşımdaki adamı alabiliyorum.Ama bu cod oyunlarında 60,70 ping aynı oynanış rahatlığını veremiyor hybrit serverlar sayesinde..Bf1 solo oynuyorum adsl bağlantıdayken bile (solo infantry oynayan adamım takımım vs em yok)tüm silahları da açtırmak için bir çok sınıfla farklı oynanışlarda oynarım bir kere lag yaşamadım o oyunda.BF3 le birlikte bf serisinde lag sorunu komple bitti.Ama bu Cod serisinde hybrid server saçmalığı herkese farklı oyun deneyimi veriyor.O yüzden kimi maçlar lagsiz gibi hissettirirken kimisi oynanamaz deneyimler yaşatıyor.Daha şimdiden resmi forumlarda lag başlıkları açılmaya başlanmış.Her sene aynı sorun....
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.