Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.413
Cevap
20
Favori
117.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ww2 son 10 yılda çıkan en iyi cod oyunu bence. En oturaklı en stabil cod oyunu diyebilirim. Hele dlc leri okadar güzel ki açıp açıp tekrar tekrar oynuyorum. Bo4 ü henüz deneyemedim ama izlediğim kadarıyla her şartta oynatacak kendisini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Ww2 son 10 yılda çıkan en iyi cod oyunu bence. En oturaklı en stabil cod oyunu diyebilirim. Hele dlc leri okadar güzel ki açıp açıp tekrar tekrar oynuyorum. Bo4 ü henüz deneyemedim ama izlediğim kadarıyla her şartta oynatacak kendisini.
    Ayin 10 unda ikinci beta gelcek kacirma derim amazondan bu forumda siparis edip kod geldikten sonra iptal edenler vardi ☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 7 Ağustos 2018; 12:8:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki betada kastığımız silahlar falan sıfırlanmayacak di mi arkadaşlar?

• Open beta olackmi arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mg3

Open beta olackmi arkadaslar.
    Open beta sadece PC kullanıcıları için olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Önümüzdeki betada kastığımız silahlar falan sıfırlanmayacak di mi arkadaşlar?
    Öyle birşey yaparlarsa çok ayip etmiş olurlar. Ben pek sıfırlayacaklarını sanmıyorum.

• Perk Tier 1

Mühendis

Düşman ekipmanlarını ve scorestreaks göster. Araçlara daha hızlı kilitleme.

Kurşun geçirmez yelek

Düşman patlayıcıları, ateş ve radyasyondan daha az hasar alın.

Direnç

9 Bang, Concussion, Razor Wire ve Counter İHA'ya karşı dayanıklıdır.

Soğuk kanlı

Scorestreak hedefleme sistemlerine dayanıklıdır.

Perk Tier 2

Çöpçü

Düşmüş oyunculardan cephane doldurun.

beceri

Mantar, tırman, kaydır ve silahları daha hızlı değiştir. Zıplarken ya da mantık yaparken silah doğruluğunun artması.

Gung-Ho

Silahınızı ateşleyin ve sprinting yaparken ekipman kullanın. Süratle daha hızlı kurtarın. Yeniden yükleme yaparken tam hızda hareket edin.

Hafif

Daha hızlı hareket edin ve düşerken hasar görmeyin.

Perk Tier 3

Ortaya çıkartmak

Artan Sis Savaşları, ben ve takım arkadaşları için yarıçapı ortaya çıkardı.

Ölüm sessizliği

Sessizce hareket edin ve akustik sensörden algılamaya direnin.

Takım Bağlantısı

Duvarlardan dost takım arkadaşlarını görün.

Hayalet

Bombaları hareket ettirmek, dikmek ya da etkisiz hale getirirken ya da scorestreaks'ları kontrol ederken düşman UAV'ları tarafından fark edilmez. COD BLACK OPS 4 BAZI PERKLER. 👍👍👍👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 8 Ağustos 2018; 8:41:43 >

• Sanırım oyuna bayılan herkes yurtdışında veya COD server'ına yakın bir lokasyonda 15-30 arası ping ile oynuyor.

VDSL2 35/3 bağlantı ve 60-75 arası ping (oyunun gösterdiği) ile resmen düşmanlar beni 1 saniye önceden görüyorlar.

Butün serileri alıp oynadım hatta Black Ops 3'de Prestige 7 olmuştum. Geçen sene WW2 Season Pass aldım ama ben bu kadar bariz bağlantı farkı görmedim hiçbir oyunda.

Zaten bu bağlantı şartlarıyla kesinlikle Hardcore oynanması gerekiyor ki her sene HCD oynarım fix. Yalnız betada olmadığı için HC modunu deneyemedim yalnız bu şekilde olursa serinin bu zamana kadar çıkış yapmış oyunlarından almayacağım tek oyun olacak.
  • kabune kullanıcısına yanıt
    Sıfırlanmayacak.Betalar arasında tüm ilerlemeler aktarılacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Sıfırlanmayacak.Betalar arasında tüm ilerlemeler aktarılacak.
    Betayi oyunu almayanlarda oynayabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Betayi oyunu almayanlarda oynayabilir mi

Alıntıları Göster
    Hayır, bir şekilde beta kod bulmalisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 8 Ağustos 2018; 10:24:36 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce bir karşılaştırma videosu izledim. BO3 BO4 ten grafik olarak daha iyi. BO4te silah modelleme renk ve gölgelendirme detayı çok daha düşük. çevre daha az detaylı renkler çok parlak ve soluk
    genel anlamda BO3 daha iyi grafik olarak. aradan 3 sene geçmiş hiç mi
    gelişme olmaz bir oyunda. WWII çıktığında bile şok olmuştum bu nasıl grafik böyle diye. IW den sonra resmen geriye gidiş var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Sanırım oyuna bayılan herkes yurtdışında veya COD server'ına yakın bir lokasyonda 15-30 arası ping ile oynuyor.

VDSL2 35/3 bağlantı ve 60-75 arası ping (oyunun gösterdiği) ile resmen düşmanlar beni 1 saniye önceden görüyorlar.

Butün serileri alıp oynadım hatta Black Ops 3'de Prestige 7 olmuştum. Geçen sene WW2 Season Pass aldım ama ben bu kadar bariz bağlantı farkı görmedim hiçbir oyunda.

Zaten bu bağlantı şartlarıyla kesinlikle Hardcore oynanması gerekiyor ki her sene HCD oynarım fix. Yalnız betada olmadığı için HC modunu deneyemedim yalnız bu şekilde olursa serinin bu zamana kadar çıkış yapmış oyunlarından almayacağım tek oyun olacak.
    Aynı sorun bende var Nerden bakılıyor oyunda pinge
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Bunun nedeni, oyun herkese açık olmadığı için bölgemizde bulunan oyuncu kıtlığı olabilir. Hangi saat diliminde oynadığın da önemli olduğundan mesajı attığın saatlerde böyle şeyler yaşanabilir. Bana göre Avrupa sunucusuna bu ping değerlerinden bağlanman çok normal geliyor. Ve bu sana çok dezavantaj yaratmaz diye düşünüyorum.

Black ops 3'ü çıkışından itibaren (Trabzon kırsal bölge) 150 ping ile oynadım. Rakiplerim 15-30 ping arasında oynuyorlardı. Oyuna alışınca çok sorun olmadı. Bu sene bağlantım biraz güçlenirlerken G.DMT tipi bir bağlantıya çevrildi. Dilerim ping bu sene yüzün altında olacak. Yaptığım ping testlerde Almanya 70 ping çıkıyor. WW2'de genellikle yeşil çubuk alıyorum.

Oynadığım maçlardan bir video ekliyorum:

• gesso kullanıcısına yanıt
    Maşallah :) Pharo için bir setup alabilir miyim?

• Betaya katılanlara soruyorum; ilk black ops oyununa aşık olan biri bu oyunu da sever mi?

Özellikle haritalarda çok fazla delik vs var mı?

• Merhaba arkadaşlar, ön siparişi hangi sitelerden verdiniz acaba? İkinci olarak seasonn pass alınmalı mı sizce?
    Teşekkür ederim şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes81

Betaya katılanlara soruyorum; ilk black ops oyununa aşık olan biri bu oyunu da sever mi?

Özellikle haritalarda çok fazla delik vs var mı?

Black ops1 gibi bir oyun gelmedi, asla da gelmeyecektir. O oyunun heryerin’den kalite akiyordu :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda payday/GTA V gibi heist modu olacakmış.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.