Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.413
Cevap
20
Favori
117.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K0RnTuNeS

evet dün gece 1de denedim. geç ölme süresi hoşuma gitti, ama içerik yine az olacak gibi. ww2de ne varsa açtım, üstüne prestij yapıp bi daha açtım ve bu yaklaşık bir ay sürdü, sonra da sıkılıp bıraktım. oyun kendini çok çabuk tükettiriyor malesef, o yüzden büyük bi indirime girmeden almam ki bu sene yeni bf ve rdr2 geliyo. başka oyuna vakit ayırmak zor olur.

Alıntıları Göster
    Bf ninde eski tadi kalmadi bnce icten tamir balondan mermi alma v.s bnde bf duzelmeden eskiye donmeden kesinlikle almam bf5 te bana gore cop bi oyun olcak 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CESURYUREK_

Bf ninde eski tadi kalmadi bnce icten tamir balondan mermi alma v.s bnde bf duzelmeden eskiye donmeden kesinlikle almam bf5 te bana gore cop bi oyun olcak 👍

Alıntıları Göster
    açıkçası ben alphada oynadığım kadarıyla time to kill sürelerini ve oyunun zorlaştırılmasını baya beğendim. söylediklerin gibi benimde hoşuma gitmeyen şeyler var; mesela içten tamir, sniper silahlarının mermi hızlarının çok yüksek olması, bullet drop çok az olması can sıkıcı. ama benim için buna benzer uzun süreli oynanabilecek başka oyun yok malesef. ayrıca kodamanlar serverı ayrı bi heyecan katıyor oyuna, keşke bf3-bf4 zamanı da olsaydı böyle bir server asıl çarpışma o zaman olurdu. bende artık modern bi bf çıksın istiyodum ama malesef artık beklemekten başka yol yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0RnTuNeS -- 4 Ağustos 2018; 15:15:21 >

• Ps4 pro olmasına rağmen genellikle millet oyuna başladıktan sonra benim yükleme ekranı tamamlanıyor.

Ben oyuna girdiğimde 4-5 kill olmuş oluyor, ne iş anlamadım. Haritaların yüklenme süresi de aşırı uzun.

Performans sorunları bahsedilmiş zaten, fps drop çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 4 Ağustos 2018; 18:39:1 >
  • Arkadaşlar haritalar nasıl? Yine her yerde bi delik vs mi var?

Açıkçası ilk black ops oyunundan bu yana serinin herhangi bir oyunu hoşuma gitmedi. Haritalar büyük ve karışık olunca kim kimi vuruyor belli değil.
  • Beyler beta için fazladan key olan varmı?
  • Beta oynayan dostlar yarin sanirim bitiyo beta cihazda oyunu silmeyin 13 agustostabi beta daha var bilginize 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: CESURYUREK_

Beta oynayan dostlar yarin sanirim bitiyo beta cihazda oyunu silmeyin 13 agustostabi beta daha var bilginize 👍
    acaba battle royale betası da aynı betanın üzerinden oynanabilecekmi? olmadı amazondan tekrar bi önsipariş verip iptal yapıcaz
  • Amazon birgün sonra yollamıs beta kodunu indiriyorum bakalım nasılmiş
  • İndirmeyin kotanıza harcadığınız elektriğe yazık leş çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leşçiler Gelmiş gene oyunu kötülemeye.Sevmiyorsanız Sevenlere Yol Açın çıkın şu sayfadan

• Les olan bi oyun varsa les olmayan oyun oynayin oyunu begenen kismada saygili olalim bence 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: K0RnTuNeS

acaba battle royale betası da aynı betanın üzerinden oynanabilecekmi? olmadı amazondan tekrar bi önsipariş verip iptal yapıcaz

Alıntıları Göster
    Amazon da sürekli senin kötü emellerine alet oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 5 Ağustos 2018; 14:47:19 >
  • Endonezya Psn de Pluslu Beta yok artik?

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Amazon da sürekli senin kötü emellerine alet oluyor

Alıntıları Göster
    onlarda bedavaya versin betayı. deneyip öyle kadar verelim alıp almayacağımıza.
  • Bende onu kastetmeye çalışıyorum işte. Leşciler çöpçüler sardı konuyu ona istinaden yazdım bende :)) Adamlara ne yapsalar yaranamazsın uçuyor dediler tamam dedik kaçıyor dediler tamam dedik şimdi uçmuyor ve kaçmıyor yine çöp yine çöp. Gitsinler Battlefield 1,5 u oynasınlar ne diyelim. Çöp diye diye satış rekorlarını yine alt üst edecek cod :)) Ne istiyorsunuz yani yıl olmuş 2019 CS Go mu istiyorsunuz Cod oyunundan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 5 Ağustos 2018; 15:33:25 >
  • Alper

Beta kaç gün sürecek , bide bana da alalım şu beta kodundan

• quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

Alper

Beta kaç gün sürecek , bide bana da alalım şu beta kodundan
    bi bu haftasonu bir de önümüzdeki haftasonu beta var.
    www.amazon.de
    Call of Duty Black Ops 4 - Standard Edition - [PlayStation 4]: Amazon.de: Games
    https://www.amazon.de/Call-Duty-Black-Ops-PlayStation/dp/B07B9TFGXC/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1533479477
    linkinden ön sipariş ver (parayı hemen çekmiyor sadece 1 euro çekip geri iade ediyor) sonra gelen mailin içindeki kodu www.callofduty.com/beta sitesinden gir, sana ps4 için kod vericek onu ps4e girince betayı indirebilirsin. sonra da amazondaki siparişini iptal et sen bfv'yi naptın aldın mı? şu oyun bir an önce gelsin de kodamanlara dönüş yapalım. vakit geçmiyo oynayacak oyun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0RnTuNeS -- 5 Ağustos 2018; 17:38:24 >

• Beta kod için amazondan ön sipariş verip iptal edenler var, kod geliyormuş galiba.

Oyunu denedim black ops 3 den pek bir farkı yok gibi double jump dışında.
  • Betayi oynayanlarin videolarini seyrettiysenin sizinde gozunuze carpmistir olme oldurme suresi eski codlardan daha iyi bir sureye sahip kafa kafaya silah silah carpisabiliyorsunuz uzak mesafedeki dusmani iki sikmada olduremiyorsunuz saliseler icinde olmeyi duzeltmeri iyi olmus. Cod'da degismeyen tek sey malesef siniper sinifi durbunu acip biraktiginizda hemen dusmana kikitlenip frag aliniyor .

• Cod perklerin silah eklentilerin hangisinin hangi ise yaradigini aciklayan bi bilgi kaynagi olursa cok iyi olur biz oyun severler icin simdiden tesekkurler ☺

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.