Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.408
Cevap
20
Favori
117.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece thebrokenmachine video atmıştı 20dk izledim çok hoşuma gitti oyun ama o'da 2. bitirdi üzücü ama zevki burda biraz , oyunu çok beğendim ben bo3 geldi aklıma , darısı bf v başına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

dün gece thebrokenmachine video atmıştı 20dk izledim çok hoşuma gitti oyun ama o'da 2. bitirdi üzücü ama zevki burda biraz , oyunu çok beğendim ben bo3 geldi aklıma , darısı bf v başına..
    Hic sorma ya sniper yatmis gormedim neyse oyunun zewkide bu olsa gerek 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dün gece thebrokenmachine video atmıştı 20dk izledim çok hoşuma gitti oyun ama o'da 2. bitirdi üzücü ama zevki burda biraz , oyunu çok beğendim ben bo3 geldi aklıma , darısı bf v başına..
    Bf5 in duzelecegini sanmiyorum sahsi gorusum oyun cikinca elle tutulur olacak olan rodertham haritasi bo4 bu sene bu cizgiyi bozmazsa rekor satis yapacaktir 🖐

• Lütfen bilen yazsın bu oyunun açık betası pc de nezaman çıkacak ve origin demi indirilcek?

• düzelsinde hepsini oynayalım kazanan biz oluruz
    cod kesin oynarım dediğim gibi bo3'ten dolayı zaten el alışkanlığı var ama blackout modu ne kadar bana göre tartışılır , ben sabredemiyorum hemen ölürüm .. bf v mangayla oynanacak belki bi ihtimal kurtarır beni
  • quote:

Ya aslında kağıt üzerinde baktığımızda bir battleroyale modu yapmak bf yapımcıları için çok daha kolay;çocuk oyuncağı bir iş olmalıydı. Cod dan bunu görmek daha süpriz oldu. Dolayısıyla bf nin battleroyale için neden bu kadar beklettiğini anlayabilmiş değilim. Neden oyunla beraber çıkmıyor ki?

Yani bir oyunu ezeyim de öbürünün fanı olayım gibi asla bir derdim olmadı. Ama benim gördüğüm malesef bf bu sene dersine iyi çalışmamış öğrenci gibi. İnşallah bundan sonra iyi çalışıp açığı kapatırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Open BETA var mı arkadaşlar bu oyunda_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Open BETA var mı arkadaşlar bu oyunda_?
    Yok private beta var 🖐🖐🖐

• İlk olarak grafikleri meh herzamanki cod işte üstüne hiçbirşey katmamış battleground modu açıkcası çok sıkıcı bir pubg değil fps anlamında sıkıntı yok animasyonlar filan iyi çeşitlişik güzel ama heycanı yok ruhsuz olmuş e bu oyunun hikaye modu da yok zombi modu hiç oynamadım bugüne kadar benim ilgimi çekemedi geriye bi multi kaldı onun içinde 230 tl vermem üstüne bir de ek paketleri ücretli bence olmamış indirimde filan kardeş bulabilirsem düşünürüm yazık valla cod çöple bir olmuş oysaki bo3 çok keyif alarak oynadım üzdün beni cod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyayhan -- 11 Eylül 2018; 15:20:2 >
  • Şu oyunu dolar yükselmeden önce ön sipariş vermediğime ok pişman oldum :) Şuan için bayağı pahalı fiyatlar.
  • Siftah benden

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★

• kabune kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum dediğine bf her geçen sene oyun bozuyordu ben bu sene böyle bir durum olacağını tahmin etmiştim ha demiyorum bfv düzeltsinler onuda oynarım ama hiç sanmıyorum bf bu sene ön sipariş le alınacak oyuın değil düzeltmeleri çok zamana alacak bf1 bi nebze oyun iş görürdü en azından zevk alarak oynanacak bir oyundu ve KODAMANLAR sunucusundaki kapışmalar çok zevkli geçiyordu ama bu sene öyle bir beklentim yok şu mermi can sandıkları bayrağın altındaki millet onlara hücüm ederken zaten çoğu ölecek getirilen sistem bence çok yanlış oldu ben bfv betasında sandığa hiç uğramadım öldürdüklerimin mermilerini alıyordum ama çöpçülükte bi yerden sonra bayıyor.
  • Geçtiğimiz dönemde yoğun bir şekilde bf1 oynadım. Bi kaç saat de bo3 oynamıştım. BO3ü beğenmemiştim.
    Şimdi hem bf5 betasını hem cod bo4 betasını deneyimleme şansım oldu.
    Bu sene BO4 senesi olacak gibi görünüyor. BF5in o ağır savaş atmosferi ortadan kalkınca bir manası kalmamış. Cod'a yakın olmak istemiş gibi bir izlenimi var, e cod'a yakın bir oyun oynayacaksak neden Battlefield oynayalım cod'un kendisini oynarız.
  • Beraber oynamak isteyenler eklesin psnid:bblbayraktar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu 4 saat oynadim biraz yorum yapacak duzeye geldim sanirim. Oyunun en onemli kismi armor eger armorunuz yoksa yakin mesafede hic sansiniz yok. Armor oldugu halde cok kisa surede oldugum de oldu ama armorsuzken cok zor uzun sure hayatta kalmak. Perkler baya ise yariyor arac sesi duyuyorsunuz ama araci goremiyorsunuz diyelim engineer perkini aktif ettiginizde nerde oldugunu gorebiliyorsunuz buyuk arti. Eger cod seven biriyseniz ve battle royale oynamak istiyorsaniz uzun sure oynatacak gibi duruyor. Betadaki en buyuk sorun bence ses sorunu. Rakibin ayak sesleri geliyor evet ama nerden geldigini kestirmek cok zor. Rainbow six ve fortnite’ta sesin nerden geldigini net olarak anlayabiliyorken bunda sadece sagdan mi veya soldan mi geldigini anlayabiliyorsunuz hangi katta veya ne mesafede anlamak pek mumkun degil. Bir de anlamadigim nokta o kadar buyuk harita ama her indigim yerde minimum 2-3 kisi oluyor ve halka daralmaya basladiktan sonra ne kadar alakasiz yerde olursam olayim 2-3 kisi daha geliyor 80 kisi var diyio bizi mi yiyorlar anlamadim 120 kisi var gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Oyunu 4 saat oynadim biraz yorum yapacak duzeye geldim sanirim. Oyunun en onemli kismi armor eger armorunuz yoksa yakin mesafede hic sansiniz yok. Armor oldugu halde cok kisa surede oldugum de oldu ama armorsuzken cok zor uzun sure hayatta kalmak. Perkler baya ise yariyor arac sesi duyuyorsunuz ama araci goremiyorsunuz diyelim engineer perkini aktif ettiginizde nerde oldugunu gorebiliyorsunuz buyuk arti. Eger cod seven biriyseniz ve battle royale oynamak istiyorsaniz uzun sure oynatacak gibi duruyor. Betadaki en buyuk sorun bence ses sorunu. Rakibin ayak sesleri geliyor evet ama nerden geldigini kestirmek cok zor. Rainbow six ve fortnite’ta sesin nerden geldigini net olarak anlayabiliyorken bunda sadece sagdan mi veya soldan mi geldigini anlayabiliyorsunuz hangi katta veya ne mesafede anlamak pek mumkun degil. Bir de anlamadigim nokta o kadar buyuk harita ama her indigim yerde minimum 2-3 kisi oluyor ve halka daralmaya basladiktan sonra ne kadar alakasiz yerde olursam olayim 2-3 kisi daha geliyor 80 kisi var diyio bizi mi yiyorlar anlamadim 120 kisi var gibi
    Betada 80 oyun icin 115 kisi test asamasinda demislerdi 115 fazla gibi geliyo royal modu gayet zewkli 😊

• Şu an fiyat dolar kuru güncellemesi almamış durumda. Oyun E3 sırasında 230₺ olarak fiyatlandırıldı. Oyun US PSN'de 60 USD zaten güncellenirse standart sürümün fiyatı deluxe edition ile aynı olacaktır. 60*6.5=390 gerisini siz düşünün.

• kataaay kullanıcısına yanıt
    Arkadaş eski kurdan us psn den almayı kastetmiş herhalde hocam. Ben de us psn den alacaktım. Acele etmedim, nasıl olsa alırım bir ara diye. Dolar uçunca zaten bir anlamı kalmadı us psn in.

• Helikopterte iken supply drop çarptı hasar aldık ama düşmedik

• quote:

Orijinalden alıntı: kataaay

Şu an fiyat dolar kuru güncellemesi almamış durumda. Oyun E3 sırasında 230₺ olarak fiyatlandırıldı. Oyun US PSN'de 60 USD zaten güncellenirse standart sürümün fiyatı deluxe edition ile aynı olacaktır. 60*6.5=390 gerisini siz düşünün.

Kur güncelleme alıcak mı? Alacaksa da tarihi belli mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.