Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.408
Cevap
20
Favori
117.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaintWOHOOOO

..........
    Pm atıldı reis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintWOHOOOO

..........
    Reis ne olur geç kalmadığımı söyle bana :)

• kod alabilir miyim?
  • Treyarch dalga geçiyor galiba. Dün dağıttığım kodlardan bazılarına geri dönüş oldu, sanırım kodlardan bazılarını kabul etmiyormuş.

Bu sabah maillere bakarken fark ettim. Corrected Codes başlıklı yeni bir mail atmışlar.

Dün kod attığım arkadaşlardan kodu çalışmayanlar varsa geri dönüş sağlasın, yeni kodlardan atayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 13 Eylül 2018; 8:55:49 >
  • Abi gözünüzü sevim biri kod versin be ya dün geceden berri hıdırgen oldum :)

• Redditte birkac baslik vardi kod dagitan bir bak istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Redditte birkac baslik vardi kod dagitan bir bak istersen
    Reditte nedir reis ? Forumdan user mi ?

• Yabanci bir forum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Yabanci bir forum
    Kardeş ben yabanci dil bilmiyorum ki burdan biri verirse makbule geçer bir umut bekliyorum belki biri pm den yollar bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GalacticHope

Abi gözünüzü sevim biri kod versin be ya dün geceden berri hıdırgen oldum :)
    Hıdırgeni bir tarif eder misin? Ne ola ki bu? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Alıntıları Göster
    Yani Dün geceden berri uyumadım deli gibi kod arıyorum forumdan bi kaç kişi pm attı fakat atılan mesajlardaki kodları girdiğimde hep bu kod kullanılıyor diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Alıntıları Göster
    Araştırmalarım neticesinde türk dil kurumu sayfası error verdi. Araştırmayı derinleştirince gümüşhane kelkıt yöresinde kullanılan ve yerinde duramayan anlamına geldiğini öğrendim. Biliyosun bende rizeli olduğum için çocukken evimize gelen arkadaşlarımın şiveden ve farklı kelimelerden dolayı annemin söylediklerini anlayamamaları geldi aklıma. Yazık bir de bozuntuya vermeyip anlıyormuş gibi yaparlardı arkadaşlarım :))

Ya buarada ne solo da ne de duo da bi tane birinciliğim yok. Tek birinciliğim seninde squad ta olduğun 4 kişilik olan.:) Sende durum ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 13 Eylül 2018; 12:15:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dün geceden beri uyumadım bu saate kadar ayaktayım heryeri aradım taradım hala bir kod bulamadım. Forumdan mesajlarımı okuyan 3-5 kişinin de göndermiş olduğu kodları denememe rağmen hepsinde de kodların daha önceden kullanıldığını farkettim şaka ise hiç komik değil arkadaşlar gerçekten kullanılmış kodları ne diye paylaşıyorsunuz? :d ama benim hala umudum var reis :d

• 2007 yılından itibaren bütün cod oyunlarını çıktığı gün almışımdır. İlk kez bir cod oyununu 10 yıl aradan sonra almayacağım.

• 2007 yılından itibaren bütün cod oyunlarını çıktığı gün almışımdır. İlk kez bir cod oyununu 10 yıl aradan sonra almayacağım.

• Yanlis arastirma yapmissin kabune beyyyy Dogrusunu oku da ogren

Hıdır aslin da ortacag lar da yasamis bir hayvan turu gel vaktit git vakit bu hayvanin nesli tukenmis.Aradan yuzyillar gectikten sonra liderligini hasjhone adin da unlu bir arkeolog tarindan bir hayvan fosili bulunmus ve incelemeye alinmis.Bu incelemeyi donemin unlu biyilogo Husjhones adinda bir profesor yapmis.Ozjhones da ekip te yer alan diger bir profesormus ve bir gun tesadufen bir sey bulmuslar evet bu bu yeni bir gen haritasiymis ve Ozjhones labaratuvardan hidir geni buldum hidir geni buldum diye bagira bagira husjhones un yanina gitmis husjhones ta hasjhons a kosmus ve mutlu son goktem uc elma dusmus hepsi de Ceyjhons un kafasina Hastaneye de Mehjhones goturmus Hikaye de burda bitmisss.Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 13 Eylül 2018; 13:44:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Araştırmalarım neticesinde türk dil kurumu sayfası error verdi. Araştırmayı derinleştirince gümüşhane kelkıt yöresinde kullanılan ve yerinde duramayan anlamına geldiğini öğrendim. Biliyosun bende rizeli olduğum için çocukken evimize gelen arkadaşlarımın şiveden ve farklı kelimelerden dolayı annemin söylediklerini anlayamamaları geldi aklıma. Yazık bir de bozuntuya vermeyip anlıyormuş gibi yaparlardı arkadaşlarım :))

Ya buarada ne solo da ne de duo da bi tane birinciliğim yok. Tek birinciliğim seninde squad ta olduğun 4 kişilik olan.:) Sende durum ne?

Alıntıları Göster
    Bayiliyorum senin bu olaylara bilimsel yaklasim tarzina :) boylece bir kelimeyi daha hazneye katmis olduk.

Ben de ayni senin durumdayim, yanlislikla birinci oldugumuz o birincilikten sonra daha da birinci olamadim. Ama rekor bende sanirim. Oyunu ilk defa actim, girdgim ilk elde hem de olerek birinci oldum. Var mi daha iyisini beceren babayigit :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GalacticHope

dün geceden beri uyumadım bu saate kadar ayaktayım heryeri aradım taradım hala bir kod bulamadım. Forumdan mesajlarımı okuyan 3-5 kişinin de göndermiş olduğu kodları denememe rağmen hepsinde de kodların daha önceden kullanıldığını farkettim şaka ise hiç komik değil arkadaşlar gerçekten kullanılmış kodları ne diye paylaşıyorsunuz? :d ama benim hala umudum var reis :d
    Kimse sana saka yapmiyor, activision yanlis kodlar gonderdi herkese. Herkeste var o sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

Yanlis arastirma yapmissin kabune beyyyy Dogrusunu oku da ogren

Hıdır aslin da ortacag lar da yasamis bir hayvan turu gel vaktit git vakit bu hayvanin nesli tukenmis.Aradan yuzyillar gectikten sonra liderligini hasjhone adin da unlu bir arkeolog tarindan bir hayvan fosili bulunmus ve incelemeye alinmis.Bu incelemeyi donemin unlu biyilogo Husjhones adinda bir profesor yapmis.Ozjhones da ekip te yer alan diger bir profesormus ve bir gun tesadufen bir sey bulmuslar evet bu bu yeni bir gen haritasiymis ve Ozjhones labaratuvardan hidir geni buldum hidir geni buldum diye bagira bagira husjhones un yanina gitmis husjhones ta hasjhons a kosmus ve mutlu son goktem uc elma dusmus hepsi de Ceyjhons un kafasina Hastaneye de Mehjhones goturmus Hikaye de burda bitmisss.Tesekkurler
    Ne iciyosan fazla icme flakka hasan 😊😊😊😊

• Fazla destiny oynamanın etkileri

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.