Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.408
Cevap
20
Favori
117.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bari beta bitmeden solo da bir birinciliğim oldu. Yalnız son saniyeler heyecan stress had safhada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 14 Eylül 2018; 7:27:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Win yaptık bile

• Maşallah :) Duo da mı ?

• kabune kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim mehmet haketmissin . map buyuk atmosfer guzel Su cins gibi kosma olmasa alirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 14 Eylül 2018; 11:03:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dil olarak değiştir: İngilizceAyrıca şu güncellemeleri bugün yaptık:

Oynatma listesi güncellemesi:

Öne Çıkan Playlist'i Close Quarters'a değiştir (Yalnızca Solos)

Karakter Güncellemeleri

Mason, Menendez, Reznov ve Woods karakter menüsünde kilitlendi

Çeşitli:

Etkin Killcam

Genel kararlılık düzeltmeleri

UI Hatası düzeltildi

Güncelleme Ayarları:

Zırh:

Seviye 3 Zırh şimdi daha çabuk kırılacak ve giyen oyuncuya daha fazla hasar verecektir. Hala headshot ve diğer hasar azaltma sunuyor. Seviye 2 Zırhı da az da olsa ayarlandı. İlk ve ikinci çekim arasındaki sürenin milisaniye cinsinden ölçülebildiği bir oyunda, benzer oyun Öğeleri arasındaki farkı hissedebileceğinizden emin olmak için tasarım felsefemizin anahtarıdır. Beta'dan veri toplarken buraya gelmek için daha fazla ayar.

Perk Sarf Malzemeleri:

Tüm Perks'i 2 saniyeye çıkarmak için gereken süreyi değiştirdik. Şu anda kalıcı bir değişiklik olup olmadığını değerlendiriyoruz, ancak bir Perk'in kullanım süresinin Perks'in nasıl ve ne zaman kullanıldığını ne kadar etkilediğini öğrenmek için sabırsızlanıyoruz GUNCELLEME NOTLARI 🖐🖐🖐🖐🖐🖐

• quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

Tebrik ederim mehmet haketmissin . map buyuk atmosfer guzel Su cins gibi kosma olmasa alirdim
    Teşekkür ederim. Valla hiç tahmin etmezdim ama Ozan da sevdi oyunu. Sende bir şans ver bence;fazla koşmazsın olur biter :)

• Bu gece deneme fırsatı bulacaz bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESURYUREK_

Şu dil olarak değiştir: İngilizceAyrıca şu güncellemeleri bugün yaptık:

Oynatma listesi güncellemesi:

Öne Çıkan Playlist'i Close Quarters'a değiştir (Yalnızca Solos)

Karakter Güncellemeleri

Mason, Menendez, Reznov ve Woods karakter menüsünde kilitlendi

Çeşitli:

Etkin Killcam

Genel kararlılık düzeltmeleri

UI Hatası düzeltildi

Güncelleme Ayarları:

Zırh:

Seviye 3 Zırh şimdi daha çabuk kırılacak ve giyen oyuncuya daha fazla hasar verecektir. Hala headshot ve diğer hasar azaltma sunuyor. Seviye 2 Zırhı da az da olsa ayarlandı. İlk ve ikinci çekim arasındaki sürenin milisaniye cinsinden ölçülebildiği bir oyunda, benzer oyun Öğeleri arasındaki farkı hissedebileceğinizden emin olmak için tasarım felsefemizin anahtarıdır. Beta'dan veri toplarken buraya gelmek için daha fazla ayar.

Perk Sarf Malzemeleri:

Tüm Perks'i 2 saniyeye çıkarmak için gereken süreyi değiştirdik. Şu anda kalıcı bir değişiklik olup olmadığını değerlendiriyoruz, ancak bir Perk'in kullanım süresinin Perks'in nasıl ve ne zaman kullanıldığını ne kadar etkilediğini öğrenmek için sabırsızlanıyoruz GUNCELLEME NOTLARI 🖐🖐🖐🖐🖐🖐
    Adamlar beta ya bile güncellemeyle dengeleme düzeltme getirdiler ya. Nasıl olsa beta;full sürümde bakarız demediler. Helal olsun.

Özellikle de 3 level zırh düzenlemesine bayıldım. Onu giyeni öldürmek iki kişiyi vurmak gibiydi :)

• kabune kullanıcısına yanıt
    Aynen iki de bir de alicaz diye yazip duruyor mafetti beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece ki oyundan hem komedi hem aksiyon iyi seyirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viera1905_35

Dün gece ki oyundan hem komedi hem aksiyon iyi seyirler.
    Tebrikler guzel oynamisiniz alirsaniz artik oyunu 😊

• AAA abi Önsipariş verdim bile kaçmaz bu oyun gerçekten cod böyle bir beklentim hiç olmadı ama bu sefer iyi bir oyun çıkarıyorlar o kesin ve çevremdeki onca kişi bf den cod a kaydı diyebilirim haa bfv almayacaz değil ama ön siparişi hakkeden bir oyun değil bence rd2 çıkışı daha erken olması ve bfv in önünü kesti benim gözümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viera1905_35 -- 14 Eylül 2018; 15:42:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Maşallah :) Duo da mı ?
    Ortaya karışık soloda var, duoda var, ekiplide var, oynıcak kişi olursa duruma göre değişiyor.

Psn : pinkman060

İsteyenler eklesin müsait olursam gireriz

• quote:

AAA abi Önsipariş verdim bile kaçmaz bu oyun gerçekten cod böyle bir beklentim hiç olmadı ama bu sefer iyi bir oyun çıkarıyorlar o kesin ve çevremdeki onca kişi bf den cod a kaydı diyebilirim haa bfv almayacaz değil ama ön siparişi hakkeden bir oyun değil bence rd2 çıkışı daha erken olması ve bfv in önünü kesti benim gözümde
    Kardesim bf5 duzelirse bi mermi olayi duzelir tahmin ediyorum en iyi haritasi rodertham olcak benim.dusuncem bu 😊

• Bakalım bende çok merak ediyorum açıkçası mermi can işi çok saçma olmuş böyle çıkarsa almam gibi ama baskı yapan arkadaşlar yüzünden alabilirim de oda var bide abi ordaki royal modu merak ediyorum oyun hele bi çıksın abi videolar ve arkadaşların yorumlarını görelim duruma göre alırız diye düşünüyorum düzeltmeler yapılmazsa alınaca oyun değil tabiki ama şunu diyeyim ilk kez cod serilerinini arasında bence en iyisi bu ve satış rekoru kırar diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viera1905_35 -- 14 Eylül 2018; 16:9:50 >
  • quote:

Bakalım bende çok merak ediyorum açıkçası mermi can işi çok saçma olmuş böyle çıkarsa almam gibi ama baskı yapan arkadaşlar yüzünden alabilirim de oda var bide abi ordaki royal modu merak ediyorum oyun hele bi çıksın abi videolar ve arkadaşların yorumlarını görelim duruma göre alırız diye düşünüyorum düzeltmeler yapılmazsa alınaca oyun değil tabiki ama şunu diyeyim ilk kez cod serilerinini arasında bence en iyisi bu ve satış rekoru kırar diyorum
    blackout - battle royal modu güzel diyemi en iyisi yoksa genel olarak mı?
  • selamlar arkadaşlar elinde fazla beta kodu olan var mı?

• Arkadaşlar acil cevap lazım beta sadece blackout bölümü için mi yoksa diğer modlara da erişim var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

Arkadaşlar acil cevap lazım beta sadece blackout bölümü için mi yoksa diğer modlara da erişim var mı?
    Sadece blackout

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.