Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.408
Cevap
20
Favori
117.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evs4evs

pc icin nasil alacagima dair yardim edebilirmi lutfen birisi?

edit: tamamdir cozdum
    Nasıl yapıyoruz tarif varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackout modu çöp, keşke diğer modlar da olsaydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun inanılmaz keyifli ya, çok eleştiriyordum hikayesiz oyunmu olur cart curt , hiç sevmediğim battleroyale türüne aşık etti beni
  • battleroyale ayrımı satılacak öyle bir dedikodu görmüştüm sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Blackout modu çöp, keşke diğer modlar da olsaydı.
    Seni belediye çöplüğüne alalım. Buraya değil.

• Blackout modu cidden çok başarılı olmuş. Kuşkukarımız vardı bu mod hakkında ama şuan o kuşkular terk edip gitti. Sistemi şak diye oturtmuş adamlar çok akıcı ve çok eğlenceli yapısı var tebrik ediyorum valla.

• Arkadaşlar Merhaba,

15-20 dakikaya Blackout yayınına başlıyoruz. Oyunu merak edenler buyursunlar.

Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosuonjx -- 16 Eylül 2018; 14:53:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Nasıl yapıyoruz tarif varmı

Alıntıları Göster
    battlenet app indiriyorsun windows icin

sonra zaten orada gorursun, call of duty secince direk cikiyor black out modu
  • Reznov ağlıyordu. Bilmiyordu ne yapacağını. Aniden Woods ve Mason geldi. Woodsun gözünden bir damla yaş düştü. O koca adam da ağlıyordu. Neden bizde price kadar sevilmedik dedi. Yanına sokuldu Reznovun. Hep birlikte ağladılar.

• Keske oyunun ismi direk cal of duty blackout olsa dlc olarak ghost ve captain price skin ide gelir ileride tamam iste. en azindan hikayeyi salladilar blackout modunda goruruz efsaneleri.

• ps4te oyunu indirdim battle royala girdim harita akıcılık falan adamlar yapmış hakkaten grafikler ps3 gibi diyenler vardı ama bana hiç öyle gelmedi konsolda bu kadar büyük harita için gayet güzel renkler parlaklık texture detayları falan WWII den sonra çok güzel gözüküyor. COD Activision yaptımı yapıyor her oyunları güzel bence her seferinde en güzelini yapıyolar

Yalnız hiç battle royal deneyimim olmadığı için 5 kere oynadım hepsinde hemen öldürdüler bende sıkılıp bıraktım alışmışım normal team deatmatch vs oynamaya değişik geldi baya pek sarmadı bu mod belki oyun çıkınca severim
    yada respawnlı benzer bir mod koyarlarsa güzel olur ölünce çıkıp yeni oyuna girmeye çalışmak çok zaman kaybı gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaisyLucky59

Çok eski bir video,bu söylediklerinin tümünü geri almıştır bu yayıncı. Öncelikle tamamen duyumlar üzerine yorum yapmış, birkaç doğru bilgi var üzerinde. İkincisi, black ops3'ün cod tarihinin en sevilen codlarından biri olduğunu dikkate almadan yorum yapmış.
    Son olarak, herkes blackoutun beklenenden çok daha zevkli oynanış ve sistemle geldiğinde hemfikir. Bu yayıncı da çok büyük ihtimalle pubg oynarım, fortnite oynarım bunun yerine dedikten sonra bu oyunu oynayacaktır eğer ki fortnite fanı değilse.
    Dikkate alınacak bir video değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Çok eski bir video,bu söylediklerinin tümünü geri almıştır bu yayıncı. Öncelikle tamamen duyumlar üzerine yorum yapmış, birkaç doğru bilgi var üzerinde. İkincisi, black ops3'ün cod tarihinin en sevilen codlarından biri olduğunu dikkate almadan yorum yapmış.
    Son olarak, herkes blackoutun beklenenden çok daha zevkli oynanış ve sistemle geldiğinde hemfikir. Bu yayıncı da çok büyük ihtimalle pubg oynarım, fortnite oynarım bunun yerine dedikten sonra bu oyunu oynayacaktır eğer ki fortnite fanı değilse.

Alıntıları Göster
    Cok guzel bir yorum 🖐🖐🖐

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Alıntıları Göster
    Cok guzel bir yorum 🖐🖐🖐

• Arkadaşlar bu oyuna 229 tl verilir mi? Asıl sormak istediğim oyun hemen indirime girer mi? Sec. hesap olarak alsak ds4 yöntemi çalışır mı bu oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Arkadaşlar bu oyuna 229 tl verilir mi? Asıl sormak istediğim oyun hemen indirime girer mi? Sec. hesap olarak alsak ds4 yöntemi çalışır mı bu oyunda?
    Ds4 sistemi calisiyor oyunda oyun indirime girmez dahada zamlanir

• deluxe edition için ortak arıyorum beyler PM
  • ds4 yöntemi sanki multiplayerda değil de singleplayerda çalışıyordu.ama emin değilim ben yapamamış da olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

ds4 yöntemi sanki multiplayerda değil de singleplayerda çalışıyordu.ama emin değilim ben yapamamış da olabilirim.
    her iki betayida multiplayer oynadik bi sorun yasamadik

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.