Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.413
Cevap
20
Favori
117.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BV’i de görünce kararımı verdim. Zombi modu ve battle royale modunuda düşününce + (fiyatı daha ucuz) açık ara codbo4. Ön siparişimi verdim. Gönlüm rahat Özel beta erişimini bekliyorum. BattlefieldV’ide 49.99TLye düşünce alırız. :))) hemen düşüyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirBayR -- 27 Mayıs 2018; 12:20:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GameStop Almanya, Black Ops 4 Beta’nın Ağustos ayında olacağını açıkladı.

• Zombi modunun karakter afişleri

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Son 7-8 seriden beri ilk kez almayacağım cod serisi. Demek oyunda single yok he. Ben iddia ediyorum satış rakamlarında belirgin bir düşüş olacak
    herkes single yok diye kızgın ama adamlar açıklamış BO3te single bitirenlerin oranı yüzde on bile değilmiş. benimde şahsen 12 gün WWII oynama sürem var single ında 1 bölüm bile bitirmiş değilim
    oyuncular artık direk multiye girip oynamak istiyor bencede singleın iptal edilip tüm kaynakların mültiye aktarılması ve dlclerin ücretsiz olması çok iyi olmuş
  • oyun motorunu görselleri beğenmeyen arkadaşlara BFV videosunu izlemesini tavsiye ederim . Hele WWII oynadıktan sonra BO4 görselleri çok güzel geldi bana. bundan daha güzel nasıl olabilir bugünkü teknolojiyle merak ediyorum doğrusu
  • Black Ops Pass adı altında season pass duyurulmuş dlcler ücretli yine anlayacağınız

• quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Black Ops Pass adı altında season pass duyurulmuş dlcler ücretli yine anlayacağınız

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0002-CUSA12443_00-CODBO4DELUXEPRE1
    dlc haritalari ucretsiz olacak herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: wyldechild

herkes single yok diye kızgın ama adamlar açıklamış BO3te single bitirenlerin oranı yüzde on bile değilmiş. benimde şahsen 12 gün WWII oynama sürem var single ında 1 bölüm bile bitirmiş değilim
    oyuncular artık direk multiye girip oynamak istiyor bencede singleın iptal edilip tüm kaynakların mültiye aktarılması ve dlclerin ücretsiz olması çok iyi olmuş

Alıntıları Göster
    Aynen yaa bende bo3 te single oynarken bi bölümde elime sheiva geldi ondan sonra single oynamayı bıraktım tekrar dönmedim online oynarken silahım oldu tek faydası o oldu bana sıkıyor hikaye oynamayı bo1 den sonra bıraktım öncesi full hikayedir ne mangalar vardı cod serisinde hey gidi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wyldechild

Alıntıları Göster
    DLC ler ücretsiz sanıyoduk ama değilmiş eski Season Pass Black Ops Pass olmuş değişen birşey yok
    artı 16 yerine 12 DLC map gelicek WWII deki gibi o da kötü olmuş. en azından WWII ta DLC silahların hepsini alma şansımız oluyor BOPS3 te ben hiçbir DLC silahı açamamıştım BOPS4tede BOPS3 sistemi
    olacak gibime geliyor

• Yeni zombi modları iyi gözüküyor. Battle royal ı ne kadar sevmesemde iyi yedirilirse güzel iş çıkarmış olurlar. Fiyatı da şu anki oyunlara göre daha uygun.
  • yuvanacuu kullanıcısına yanıt
    Adi herifler bizleri ümitlendirip yine ücreti dayadilar! Cok paragöz bi Firma bunlar varya. Rakibi BF kaldiriyor, bunlar hala paraya devam. Cok müsteri kaybederler yine bunlar.

Tüm hevesim gitti yemin ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Bende umitlenmistim ama klasik Activision yapti yine yapacagini artik indirimle alirsam alirim belki.

• Tamamda ilk tanıtımda Sezon Pas yok dediler her içerik ücretsiz olacak dediler. Tüm bunların ardından şimdi kalkıp sezon pass mi çıkartıyorlar? Böyle bir kimya bozukluğu nasıl olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 15 Haziran 2018; 8:58:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle birsey dememislerdi aslinda hocam.Sadece o konu hakkinda birsey soylenmedi ve onsiparislerde de bir surum gozukunce oyuncular ortaya atmisti bunu.

Var hocam ama pass diye bir içerik?

• Hayir hocam ilk dediginizden bahsettim yapimci hicbir zaman season pass yok demedi bu oyuncularin uydurmasiydi.

Nasıl demedi hocam yanlışın var? Ekranda çıkan no sezon pass yazısı fake miydi?

• Hocam yayini izledim ama oyle birsey hatirlamiyorum bulabilirseniz atar misiniz? Cunku spekulasyondan ibaretti bu iddialar yapimci tanitimda hic bahsetmedi dedigim gibi.

Vay be. Demekki herkes yanlış biliyormus olayı. Şu konuda bile arka sayfalarda konusuldu bu iyi keklediler bizi helal olsun. Geri iade edeyim ozaman Pre order I.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.