Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.413
Cevap
20
Favori
117.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4 için Call of duty black Ops 4 Beta kod nerden bulabilirim?

Burdan veya satan site var mı?
  • Arkadaşlar beta kodu nerden bulabiliriz bilen var mı? Eski kapalı betalardaki gibi hong kong psn vs gibi bi psn'den direkt indirebiliyorduk bu sene de olur mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 28 Temmuz 2018; 19:20:25 >
  • Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    Olur diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Arkadaşlar beta kodu nerden bulabiliriz bilen var mı? Eski kapalı betalardaki gibi hong kong psn vs gibi bi psn'den direkt indirebiliyorduk bu sene de olur mu acaba
    Bo3'den beri çıkan betaları endonezya psn den betanın ilk başlangıç tarihinden itibaren açık bir şekilde oynayabilmiştik,bunda da öyle olur tahminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dark Poison-

Bo3'den beri çıkan betaları endonezya psn den betanın ilk başlangıç tarihinden itibaren açık bir şekilde oynayabilmiştik,bunda da öyle olur tahminim.

Alıntıları Göster
    İnşallah Betaya 2 ayrı tarih verilmiş birisi kapalı diğer açık beta mı acaba... Bol bol oynarız gelsin gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 29 Temmuz 2018; 12:33:41 >

• Cod black ops 4 standart edition almayi dusunuyorum paketin icinde back in black paket hemen oynanabilir yaziyo bu nedir. Bilen varmi ????

• Black ops 3 için eski maplerin remakelerinden oluşan bir paket
  • İlk black ops ne kadarda güzeldi haritalar falan on numaraydı ne zamanki şu duvarda yürüme uçma vs. çıktı black ops serisi almamaya başladım.
  • BETA icin kod nereden alabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crank444

İlk black ops ne kadarda güzeldi haritalar falan on numaraydı ne zamanki şu duvarda yürüme uçma vs. çıktı black ops serisi almamaya başladım.
    Bu seride ucma duvarda yurume olayi yok bildigim kadariyla. 👍

• Beyler ön sipariş verdim Betayı Markettenmi indiricem.. ne zaman gelir

• Okuduğum kadarıyla dijital ön sipariş verenlerin hesapları direkt olarak betaya erişebilir hale gelecekmiş. Kod vs. girmeye gerek kalmayacak yani. Beta 3 Ağustos'ta başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes81

Okuduğum kadarıyla dijital ön sipariş verenlerin hesapları direkt olarak betaya erişebilir hale gelecekmiş. Kod vs. girmeye gerek kalmayacak yani. Beta 3 Ağustos'ta başlayacak.
    Dedigin dogrudur yanliz kaynak varmi ?? Bazi haberler balon haber oluyo benim gibi sifreyi unutan mail adresinin cok kisi var cunku ☺

• Şimdi bu battleroyale modunda helikopterde mi kullanıcaz yoksa ben mi yanlış anladım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun ciktiginda Standart editionu adligimiz zaman yine Black Ops 3 haritalari olacak mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

https://charlieintel.com/2018/07/29/bo4-mp-beta-faq/
    Tesekkurler yanliz turkceye cevirdigimde ps4 platformu icin mail adresine kod gelecek yaziyo senin dedigin pc icin olmasin ?

• Nereyi çevirdiniz bilmiyorum ama eğer digital pre order yaptıysanız yani ps storedan aldıysanız gerekli bölüm şu şekilde;

DIGITAL PRE-ORDERS: If you pre-ordered Call of Duty: Black Ops 4 digitally on PlayStation Store, Xbox One Store, or Battle.net for PC, you do not need a code. Once the beta becomes available on your platform, you will be available to visit your platform’s store and download the beta.

Buradan anladığımız üzere mail gelmeyecek.Beta mağazada gözüktüğünde yani indirilebilir olduğunda ön sipariş yaptıysanız direkt indirebileceksiniz kod girmenize gerek yok.
  • Gecen yillarda PSN storedan alinca direk betaya erisiminiz oluyordu fakat gelen e-mailde de istediginize yollayabildiginiz 3 beta codeu veriyordu. Yine ayni sekilde olur buyuk ihtimalle
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.