Divoom Times Gate Pixel Art Bilgilendirici Ekran, WIFI 5 adet 128 * 128 IPS Ekran, LED Dijital Saat Işıkları Oyun Odası Masa Kurulumu Dekorasyonu için APP Kontrollü Dekoratif https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFKHQY59?ref=cm_sw_r_apan_dp_44QQXWB7CGE0BNHDZ5QH&ref_=cm_sw_r_apan_dp_44QQXWB7CGE0BNHDZ5QH&social_share=cm_sw_r_apan_dp_44QQXWB7CGE0BNHDZ5QH&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 Hocam ben aldıgım da 1.500 dü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (23. sayfa)
-
-
1700 veririm uygunsa 😂😂 güle güle kullanın nazar değmesin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bo5 ten daha kötü bir oyun yapmayı başarmışlar. Silahların sekmemesi dışında göze hoş gelen bir oyun olmamış bana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beta daki grafikler leş bildiğin tam sürümde değişecegini sanmam Cod old gen nesli bırakmadığı sürece bok gibi grafiklerle oynamaya mahkum edecek oyuncuları yok abi hala adam akıllı harita yapamadı gitti herifler nerde o balck op 1 ve 2 deki harika tasarımları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 7 Eylül 2024; 1:49:15 >
Mw3 harita ve mod açısından doyurucu ordan devam ederim. Grafik olarakda map olarakda berbat bo6. Yapan ekip farklı sanırım mw ile..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 7 Eylül 2024; 9:11:4 >
Oyun hem grafik olarak hemde oynanış olarak mükemmel olmuş bence. Oyunu oynayamayanlar çamur atıyor
Oyun ps5 için optimize gelmedi bana 120 fps modunda oynadım fps düşüşü hisettim sürekli. Grafik-fps olarak sıkıntılı geldi. Önceki cod'ların betalarında böyle değildi optimize edilmişti oyun. Ayrıca hep 70-80 arası ping aldım mw3'de 40-45 arası alıyordum. Optimize sorununu elbet çözerler ama ping işi kafamı karıştırdı, server altyapısı şimdiye hazır olmalıydı. Oyun çıkınca pc gamepassla bir bakarım düzeltilmişse alırım ps5'e.
"-Remember, no pre-order..."
Yıllardır oynayan biri olarak
hem grafik hemde haritalar tam aksiyon odaklı olması gereken cod olmuş.
Online olamıyorum var mı problem yaşayan? Psn internete bağlı, bağlantı testi de yaptım problem gözükmüyor ama cod online olmuyor
Edit: Düzeldi kendi kendine, ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 7 Eylül 2024; 11:29:41 >
Klavye+Mouse bağlayanlar da geliyor kol kullananlar da. Crossplay kapalı durumda da böyleydi değişmediyse. Klayve+mouse artı değil aslında kol ile karşılaştırıldığında bence Aim assist güçlü çünkü. Ama crossplay kapalı oynamak çok iyi hileci yok çünkü ve oyuncu sıkıntısı da olmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar şöyle bir sıkıntı yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Oyunu monitörde oynuyorum. Oyun ayarlarinda 120 hz yenileme açık. Oyun esnasında hiç bir sıkıntım yok yalnız round bittiğinde menü ekranına dönerken 5-10 saniye siyah ekranda kalıyor ancak ben kolun tuşlarına bastığımda menu sesini duyabiliyorum. Daha sonra sanırım görüntü 4 k ya geçiyor. Her Oyun sonu bunu yaşamak can sıkıyor. Oyunun ya da konsolun görüntü ayarlarından yapmam gereken bir şey var mı acaba? Destekleyen oyunlar da 120 hz desteği açık konsol ayarlarında.
Bu anlattığınız şey sadece black ops 6 da yaşanıyor değil mi hocam?
Aynen hocam. Monitörü daha yeni aldım sayılır. Önceki cod oyunlarını ya da warzone u oynamadım. Oynadığım diğer oyunlarda da böyle bir problem yaşamadım.
Bunu ben de yaşıyorum hocam betada. Hatta bu dediklerinize ek olarak bazen de mape girdiğimde 120’den 60’a düşmüş oynatıyor. Mecburen çıkıp tekrar oyun bulmaya çalışıyorum. Beta kaynaklı diye düşünüyorum.
Düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıçağın Gölgesi -- 7 Eylül 2024; 16:50:46 >
Belki benim fps düşüşü dediğim sebep bundandır. Fps göstergesi kapalı bende normalde
Evet Nerde Kalmıştık
-
Şu oyunun grafikleri bir banamı kötü geldi. 10dk dayanamadim çamur gibi.. koca nesil geldi geçiyor adam gibi ng bir oyun göremeden bitecek ömrü..
aynısı benimde dün başladı geçen hafta yoktu , saçma sapan tüm kabloları falan kontrol ettim yaaa Allahtan oyun içinde olmuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X