< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 7 Eylül 2024; 15:49:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (24. sayfa)
-
-
Zaten bu betanın başından beri maç başlarken oyunun cihazda doğru çalışmadığını görüyor herkes ps5 slim(çöp) kullanıyorum ama gerçekten koca nesil hüsran ps5 benim için Ps5 haricinde bunlar ufak tefek sorunlar bununla ilgili msj atmadım hiç , oyun keyif versin yeter.. ama bu ekran kararma hoşuma gitmedi major sorun benim için.
sizin yaşadığınız sorunu yaşamadım ama 5 ve üzeri oyundan attı bu sefer beni raporlama yapmıştım her seferinde.
-
Fat kasa kullanıyorum kararma ya da oyundan atma yaşamadım hiç ben ama bende de bu var. Packet loss da değil bu yukarı açık çünkü veriler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benzer durumu bende yaşıyorum. Ps5 ile 120 hz TCL marka TV de oynuyorum. Oyun içinde 120hz iken hiç bir sorun olmuyor fakat oyun bittikten sonra menüye dönünce otomatik olarak 60hz e düşüyor.
MW3 te böyle bir sorun yoktu. Tekrar oyun için ayarlara girip 120hz seçeneğini kapatıp tekrar açıyorum ve öyle kendine geliyor. Bu her oyun bitiminde tekrarlanıyor. Çok can sıkıcı bir durum.
Benzer durumu yaşayan insanlar var.
-
60 hz e düştüğünü nereden anlıyorsunuz hocam ? Ayarlarda bununla alakalı bir gösterge var mı açabileceğimiz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kulaklığımı bağlamak için optik adaptör kullanıyorum. Hdmi 2.1 kablom ama adaptör hdmi 2.0 destekli olduğu için ondan şüphelenmiştim ama genel bir sorunsa dediğiniz gibi yapacak bir şey yok.
Bazen bu siyah ekran süresi uzayınca Monitör de hdmi cihaz algilanmadi uyarısı verip kapanıp daha sonra tekrar açılıyor ben de. Beta bitmeden bir güncelleme getirirler umarım.
@LuffyBey beta bitmeden görürsem seni taciz edeceğim Serhat müsait olursan gireriz
Crossplay kapalı oynamak istediğim için kapattım. Fakat oyunu kapayıp açtıktan sonra crossplayi kendiliğinden tekrar açıyor. Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan bir arkadaş mevcut mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunun tepkimeleri geç grafikler mw3 ten kötü betadandır diye tahmin ediyorum
Optimize değil (fps düşüşleri, anlık takılmalar ), serverlar berbat... Arayüz sıkıntılı örnek; silahi modifiye ederken parçaların dezavantajı gözükmüyor. (eğer beta diye parçalara hiç dezavantaj eklemedilerse durum daha kötü zaten betada birkaç silah var ) Oyun dünyasının dahi çocuğu Phil Spencer abim yine yapacağını yapıyor. Umarım activisionun sonu diğer xbox firmalarına benzemez. Çünkü bu sıkıntıların hiçbiri mw2 ve mw3 betada yoktu yani Microsoft, actiyi resmi olarak satın almadan önceki zaman...
Oynanış olarak omni mekaniği güzel olmuş ama ben nadiren kullanıyorum, slide cancel çoğu pozisyonda daha efektif. Tabi fazlada mekaniğe hayır demem :D
Oyun maalesef mw 2019un yeni bir kopyası
Senelerce bo2den sonra rezelat oyunlar yaptilar mw19 biraz sevilince senelerdir her oyunu ona biraz makyaj yapip sunuyorlar
Bu oyun son umudumdu seriye dair black ops 3 ve 4 eski guzel arcade oynanisli codlara yani mw123 wawbo1bo2 gibi oyunlara benziyordu black ops cold war mw19 kopyasiydi hadi dedik onu covid doneminde yaptılar ondan kötü vs vs ama treyach bu kez harbiden çok üzdü ya gözünü seveyim abi xdefiant oynarken daha cok eski cod vibeı alıyorum bu nasil olabilir
Bütün oyunu mw19 ve warzonea endeksli yapıyorlar artık her yerden adam doguyor silah sesleri vurus hissi cok cirtlak offf anlatasim bile gelmiyor ekiple fortnitea dönüyorum oynadikca o kadar canımı sıkıyor oyun çok kötü
Benden bu kadar muhtemelen bir daha cod almayacagim cod serisiyle isim bitti gecen oyuncu bir kardesimiz var 10 yaşlarında bana şöyle dedi " abi cod FPS oyunu mu?" Çocuklar artik o kadar uzak ki oyuna eski kitle o kadar bıraktı ki...
Eski oyunlari remake yapmadıkları surece boş...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önceki betada o kadar oyunu övdülerki bende cuma indirdim. 2 gün oynadım bende mi sorun var diye düşündüm. Oyun kopyala yapıştır. Hiç gram zevk vermedi. Grafikler ayrı leş. Yeni nesilde oynuyor muyuz oynamıyor muyuz bilmiyorum. Bende cod serisini 3 sene önceden noktaladım. Eskisi gibi fps oyunu yok. Fps açlığı hala sürüyor. Umarım cod a rakip güzel oyunlar gelir de fps açlığımızı gideririz
cod vanguard, mw2, mw3, bo6 hepsi ayni oyun ,2019 mw'nin yanina yaklasamazlar. Söğüşlemeye devam demisler bu senede
Hangi cod hoşunuza gidiyorsa onunla devam edin beyler. Ben oyunu beğendim Bo6 la devam edeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
karakter çok ağır yahu. 2109 dan beri hızlı oynamaya alıştır, şimdi gel taş yutmuş karakter ver.
double time ve hızlı koşma perklerini açınca bakalım toparlanacak mı? bunları denemeden yorum yapmak benim adıma erken.
-
Ben bütün cod oyunlarını seviyorum valla. Hepsinin kendine göre farklı harita tasarımları oynanışı ve vuruş hissi var. Kesinlikle aynı gibi görünse bile çok farklılar..
Hepsi aynı demek için kör olmak ya da oyun cahili olmak lazım ne istiyorsun farklı oyun olması için silahları bırakıp lazer kılıçlarına mı geçsinler üstelik omni movementa rağmen aynı oyun diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıçağın Gölgesi -- 8 Eylül 2024; 11:47:15 > -
2 gündür açık betayı oynuyorum. Eh işte fena değil. Bu yıl BF çıksaydı onu oynardım da bu sene daha COD oynamaya devam ederim.
Maplar da en iyisi SKYLINE ile DERELICT hoşuma gitti diğerleri çok kötü. Tam sürümde 16 tane daha map ekleneceği söylenmiş sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X