Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 19yusuf05 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.202
Cevap
65
Favori
43.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skin vs servs islerini sevenler orjinal mw serisine yada bops serisine baksin ..adanlar korkudan mw 2 remasterd in online modunu acmadilar diger oyunlari oynanmaz diye suanki oyunlardan kat ve kat daha iyiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 10 Haziran 2024; 11:24:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekçi olmak lazım. siz şirketin başında olsanız siz de bu skinleri getirirsiniz. yüzlerce milyon belki milyar dolar kazanıyo adamlar bu skinler sayesinde. 1 milyar dolar kazanacağımıza 100 milyon dolar kazanalım ama oyun gerçekçi olsun demez oyunu yöneten adam.

• shad0w S kullanıcısına yanıt

Bu skinleri kim icad ettiyse artık mezarında ters dönsün iyice etraf hello kity yok nikiy manaj yok kedi tırmalaması hareketi yapan japon kızları bilmemnesi tavşan savaşcı yok ayıboğan pofuduk bilmem nesi abi bu ne ya  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 10 Haziran 2024; 14:4:52 >
  • Mil-sim kostümler gelmez artık çünkü alıcısı küçük bi oranda. Oyunu oynayanlarin büyük orani ise Z kuşağı ve bu kitleye yönelik abudik gubudik skinler yapıyorlar. Blackcell denen 30 usd fiyatla satilan saçma sapan bundlelar bile cok satiyor, her girdigim lobide garanti bi kiside oluyor.

Bence on sipariş için acele etmeyin bi betayi deneyip öyle karar verin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum warzone blackops 6 çıkınca onun üzerinden mi devam edecek yoksa modern warfare 4 de mi çıkacak?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bo6 ile devam edecek. Ayrica mw2den mw3e geciste oldugu gibi Mw2 ve mw3 üstünden alinan icerikler wz de kullanilabilecek ama bo6 ya aktarilmayacak, yani mw3 icin skin almak bu saatten sonra yersiz.

• Tamam hocam teşekkür ettim. Çok oynamak istiyorum oyunu ama aşırı amatörüm. Multide bi şekilde ben de kill almaya başlamıştım ama warzone bir türlü oynayamıyorum. En ufak adımımda öldürülüyorum hemen. Black ops ile beraber biraz daha zaman ayırmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 10 Haziran 2024; 16:5:17 >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

Bu tarz skinlere ben de gıcık oluyorum ama kabullendim artık. Ciddi para kaldırmasalar bu kadar azıtmazlardı bunlar. Esas 60-70$ Single Player oyunları eksik çıkartıp sonra 30-40 $ lık Dlc ile hikayeyi devam ettirenlere yazıklar olsun.😣

• Hocam beğensekte beğenmesekte mecbur alacaz çünkü adamlar piyasada rakipsiz Ekim ayına kadar kur ne olur oyunlara ne kadar zam gelir belirsiz ön sipariş şu an için en mantıklısı

• supressor kullanıcısına yanıt

en sevdiğim olay almayacağım diyip oyun çıkamadan almak 

• Call of Dutyyoutube
    Black Ops 6 - Vault Edition Trailer
    https://www.youtube.com/watch?si=esG5ZryoAv2Q2MnP&v=bgdVM75wGQU&feature=youtu.be

• Vault edition alacak pek adam çıkmaz gibime geliyor buradan 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım Legion Go da bu oyun kaç FPS verecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Haziran 2024; 11:2:41 >
  • Her CoD oyununda değişmeyen tek gerçek bu olabilir  

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Call of Duty konuları her yeni COD oyunlarI çıkma arifesinde forumda ki ana COD konuları çoşardı taşardı curcuna kıyamet yok BF COD dan daha iyi yok COD BF ye bin basar felan fistan muhabbetleri şimdi nerede o eski zamanlar nerede o eski muhabbetler tartışmalar hepsi yok oldu gitti hacım kimse uğramaz oldu artık eskisi gibi nerede bu insanlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 12 Haziran 2024; 12:25:11 >
  • @Bartınoğlu reis sen nerelerdesin reisssssssssss Black Ops 6 yı bedavaya getirdin hadi gene iyisin  

geçen gün Xdefiant sayfasına girdim. eski kuşak orda. hepsi orda.

BF sahalardan çekildi gibi bir şey oldu, rakibi yok ki şu an COD'un  

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Sizin öneriden sonra mw 3 almayıp indirmiştim ama daha deneme şansım olmadı, diablo'dan sıra gelmedi.

MW3'ü de iyi ki tekrar almamışım, bütçeyi burada kullanmış olduk  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.