Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
65
Favori
43.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun multi kısmını konsol otomatik olarak indirdi. Senaryo kısmını ben Manuel olarak indirdim. Zombi kısmı dosyalar sekmesinde görünmüyor yalnız. Bunu senaryo ya da multinin içinde mi indiriyor yoksa bende mi sıkıntı var bulamadım yerini ? CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Geliye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyun alınır mı arkadaşlar sizce

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Bence en alınabilir serisi codun single hep ortalamanın üstünde oluyor zombi sürekli güncel ve aynı şekilde hikayeyi ilerleterek gidiyor.
    Multi tarafı ise kişisel ben black ops serisini her zaman daha çok sevmisimdir online olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakiyorum bende pri sec bakabiliriz doom heretic hexen den kimler kaldi yahu

• Hikaye modunu merak ediyorum oyunu kiralamak lazım

• Gamepass ile indirdik konsola bekliyoruz açılmasını. PC'de beta oynamıştım, çok hızlıydı oyun, umarım bu yaşta yetişebiliriz gençlere :D

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

bende kasa sürümünü aldım CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

• iyi oyunlar hocam bende @Elfen Lied i bekliyorum bakalım verirse hesabı hikayeyi bir nefeste oturup oynamayı isterim 😁 Elfen lied PlayStation da istediğiniz çoğu oyunu forumda kiralıyor haftalık günlük tüm Black Ops 6 oynamak isteyen arkadaşlara duyurulur

• Piyasa da şaka maka FPS oyunu yok hikayeli olarak cod da olmasa hepten ölüp gidecek bu tür. Hikayesi güzel olacak gibi merakla bekliyorum

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Piyasada doğru düzgün FPS oyunu yokken böyle bir oyun için alınır mı sorusu komik oluyor artık ))

• COD account’umun bölgesini NZ yaparak PS5’te girdim oyuna 14.00’te ama menüye bakıp çıktım. İnanılmaz iş yoğunluğum var şansıma

• Veteran campaign basladik bakalim gamepass sagolsun.

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 24 Ekim 2024; 18:25:50 >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt

Nasıl başlayabildiniz? Ben de 1 gün içinde yayınlanacak diyor menüde sol üst kısımda.

• MisterX06 kullanıcısına yanıt
    Konsol bolgesini ve acti hesabini yeni zelanda yaparak.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Oyunu kardeşlikle aldım. Pri hesap benim ama
    oyuna girince bo6 kısmında gene satın al çıkıyor bu normal mi yada oyun çıkınca mı düzelir?

• Aragonit. kullanıcısına yanıt

Oyun tr de daha erişime açılmadığı için . Yarın açılacak diye biliyorum. Bende yeni indirmeye başladım.

• Ewarrr kullanıcısına yanıt

Hocam bizim oynadığımız hangisi o zaman. Ben indirdim .Hikaye modunu 3 saat önce oynadım.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.