Oyunun multi kısmını konsol otomatik olarak indirdi. Senaryo kısmını ben Manuel olarak indirdim. Zombi kısmı dosyalar sekmesinde görünmüyor yalnız. Bunu senaryo ya da multinin içinde mi indiriyor yoksa bende mi sıkıntı var bulamadım yerini ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (30. sayfa)
-
-
Geliye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyun alınır mı arkadaşlar sizce
-
Bence en alınabilir serisi codun single hep ortalamanın üstünde oluyor zombi sürekli güncel ve aynı şekilde hikayeyi ilerleterek gidiyor.
Multi tarafı ise kişisel ben black ops serisini her zaman daha çok sevmisimdir online olarak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bakiyorum bende pri sec bakabiliriz doom heretic hexen den kimler kaldi yahu
Hikaye modunu merak ediyorum oyunu kiralamak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass ile indirdik konsola bekliyoruz açılmasını. PC'de beta oynamıştım, çok hızlıydı oyun, umarım bu yaşta yetişebiliriz gençlere :D
-
bende kasa sürümünü aldım
-
iyi oyunlar hocam bende @Elfen Lied i bekliyorum bakalım verirse hesabı hikayeyi bir nefeste oturup oynamayı isterim 😁 Elfen lied PlayStation da istediğiniz çoğu oyunu forumda kiralıyor haftalık günlük tüm Black Ops 6 oynamak isteyen arkadaşlara duyurulur
Piyasa da şaka maka FPS oyunu yok hikayeli olarak cod da olmasa hepten ölüp gidecek bu tür. Hikayesi güzel olacak gibi merakla bekliyorum
Piyasada doğru düzgün FPS oyunu yokken böyle bir oyun için alınır mı sorusu komik oluyor artık ))
-
COD account’umun bölgesini NZ yaparak PS5’te girdim oyuna 14.00’te ama menüye bakıp çıktım. İnanılmaz iş yoğunluğum var şansıma
-
Nasıl başlayabildiniz? Ben de 1 gün içinde yayınlanacak diyor menüde sol üst kısımda.
-
Konsol bolgesini ve acti hesabini yeni zelanda yaparak.
Teşekkürler.
-
Oyunu kardeşlikle aldım. Pri hesap benim ama
oyuna girince bo6 kısmında gene satın al çıkıyor bu normal mi yada oyun çıkınca mı düzelir?
Oyun tr de daha erişime açılmadığı için . Yarın açılacak diye biliyorum. Bende yeni indirmeye başladım.
Hocam bizim oynadığımız hangisi o zaman. Ben indirdim .Hikaye modunu 3 saat önce oynadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X