< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (31. sayfa)
-
-
oyun ne zmn açılacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun acilmis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
multiye girebilen var mı?
MW2 ve MW3'teki karakterleri bu oyunun online kısmında kullanabiliyor muyuz? Snopp Dogg ve Rick Grimes ile oynamak iyi olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dex1907 -- 25 Ekim 2024; 1:10:24 > -
oyun açılmış diyorlar neden girmiyor acaba satın almıştım da
-
Malesef her şey yine gitti bu durumdan nefret ediyorum. Sıfırdan başlayıp duruyoruz durmadan sıkıyor oynayası gelmiyor insanın Oyun mw3’ten geriye gitmiş resmen.
Oyun harika olmuş beklediğimden çok iyi üç modunda suyunu çıkartırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özlemişiz.
Yeni oyun heyecanı her zaman iyi geliyor da yeni hareket sistemini de beğendim. Betada iki maç yapıp kapatmıştım.
Vuruş hissine bayıldım.
-
Arkadaşlar hikaye modu ne kadar sürüyor? En sevdiğim mod bi sefer uzun olsa keşke.. 120 hz modu açık 60-120 hz arasında değişiyor. Ps5i performans moduna alırsam 120 hz tam olur ama grafik kalitesi düşer diye düşündüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan81 -- 25 Ekim 2024; 10:23:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hikaye modu harbi kaç saat sürüyor acaba bitiren bir arkadaş yazarsa sevinirim.
oyuna girdim dün gece 3 maç attım level 30-40 nasıl oluyor bu oyuncular sırf pc oyuncuları var dağıttılar gittiler bu nasıl iş arkadaş
-
Hikaye modu 6 saat te bitiyor
-
normalde bir oyunun deluxe sürümünü alınca başka birr hesapta deluxe sürümünü oynayabiliyoruz. Her ne hikmetse kasa sürümünü sadece aldığımız hesapta oynayabiliyoruz.
-
PlayStation da Crosplay muhabbeti gene aynı mı zorunlu tutmuyordur umarım PC ye karşı oynamayı malum firma el değiştirdi Xbox aldı
yok ben kapadım direk
-
Hikaye modu için hesap sırası bekliyorum bende bakalım. iddiaa kupon tutarsa oyunu satın alırım tutmazsa almam 2800 TL çok para abi
Bu firma grafiksel olarak hiç geliştirme yapmazmi arkadaş bok gibi grafikleri var oyunun karekter modelleri çok kötü mw serisinin gerisinde grafikleri mw oyunun grafik motorunu neden kullanmıyorlar ilginç old gen konsollara çıkmaya devam ettiği sürece geliştirme beklememek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 25 Ekim 2024; 12:12:12 >
Betada 5 dk dayanabilip sildim dediğimde yok bunlar mw fanı yok bilmem ne diyolardi. Sadece grafik mi arcadein dibi bu seri.. Hoş mwde hep aynı değişen tek şey haritalar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X