Oyunu kutulu olarak alan varmı? MW2 ve MW3 yüklemeleri çıktı Black Ops 6 yüklemesi yok sorun nedir? |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (33. sayfa)
-
-
Oyun genel olarak çok iyi olmuş. İlk izlenimlerim gayet iyi. Yeni cod ve bf çıkana kadar rahat götürür beni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun güzel. Vuruş hissi MW3'e göre çok farklı olmuş. Ps4 Pro'da oynuyorum oyunu. Fps çok iyi değil, arada takılıyor ama güzel görünüyor oyun. TTK artmış demişti biri ama TTK sanki daha azalmış. Herkes sensivityden şikayet etmiş, sanırım namlunun bir türlü dönmemesinden bahsediyorlar. Ben sensivity 20 getirdim, hala namlu dönmüyor. Tek hoşuma gitmeyen şey bu oldu. Combat anında namluyu tam karşı oyuncunun üzerine getiremediysem bir türlü düzeltme yapamıyorum, sanki kamyon gibi namlu. Herkes XM4 kullanyor ama 2. açılan SMG ve 2. açılan hangun çok iyi geldi bana.
Son olarak, bıçağı nasıl kullanıyoruz arkadaşlar ? Tabanca ve bıçak taşıyoruz ama ben bir türlü bıçağa geçemedim.
Not: Bıçağı çekebilmek için melee tuşuna [r3] basılı tutuyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 26 Ekim 2024; 13:32:21 > -
Arkadaşlar en ucuz nerden alırım?
gamepass
-
Betanin guncelleme almis hali iyiydi. Bu ilk beta versiyonuna donmus. Kesinlikle zoom aim'i ve sensivity sorunu var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun enfes olmuş bayıldım. Campaign modundan bahsediyorum 😀 Grafikler inanılmaz iyi büyük para harcamışlar. Adamlar resmen yakmış dolarları 😄 Diyaloglardaki seçenekler güzel olmuş sanki rpg oyunu gibi 😀 Bilmiyorum önceki cod lara göre aşırı bir gelişim var gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı fikirdeyim hocam. Oyun efsane olmuş.
Görsel kalite eski nesile her zamanki gibi kurban edilmiş.
-
Hem single hem multi çok güzel. Özellikle single'ın grafikleri inanılmaz iyi çok beğendim.
modern warfare 3 yanında çok çok sönük kalmış bir oyun multi kısmıda aynı şekilde daha fazla dayanamadım iade ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 26 Ekim 2024; 12:46:55 > -
Böyle olacağı belliydi hersene cod çıkmaz hep aynı şeyler hala mw19 u arıyorum mw3 idare eder ama bo6 aylar önce yazdığım gibi ölü doğdu yeni mw beklemeye devam
Oyun güzel,harika, ben beğendim. Mw-bops karışımı oynanış.
Bugünden itibaren mw3 ü silerim.
Bedava diye Gamepass ile oynayayım dedim. Teknik anlamda sorun olmasa da oyuna girmek çok zaman alıyor. Ana ekrana gir, oyunu seç, yeniden başlat, hikaye moduna gir, campaign seç ve başla :) Keşke paraya kıyıp PS5'te oynasaydım ya :)
Hocam COD'un doğuşu ve yükselişine şahit olmuş bir oyuncu olarak sadece Woods var diye bu oyunu oynarım.
MW3 ve BO6 kutulu olarak var elimde fakat ikisini farklı şekilde kuruyor makineye 2 tane aynı oyun gibi bunu çözmenin yolu var mı acaba?
Single baya iyi yapmislar, mw3 faciasindan sonra iyi geldi.
Hocam seneyede bence yine black ops çıkaracaklar dlc’yi ayrı oyun diye satacaklar bak görün Bu sene yapılanlar da seneye aktarılır.
Her yerde aynı. HQ denen zırvalık yüzünden.
-
Klasik yapsalar ölürler. Yap işte start continue bas geç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X