|
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (35. sayfa)
-
-
Dayanamiyorum alacagim heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam,
vault edition alındığında eklentiler kardeşlikte kullanılabiliyor mu? ikimizde yan hesap olarak ekleyip indirip ana hesaplarımızdan oynayacağız.
-
Yapılmış en kötü Campain olabilir galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 27 Ekim 2024; 19:49:52 >
Prestije girince neler sıfırlanıyor? Atıyorum stim shot perkler vs gidiyor mu?
Edit: Gidiyormuş ya nerden çıktı yine bu sistem ne zevk alıyorlar sıfırlanınca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 27 Ekim 2024; 22:20:53 > -
hayatım boyunca hep bf oynayan birisi olarak ilk defa cod aldım bf ye göre daha shooter aşırı zevkli tabii kişiye göre değişir almayan arkadaşlara tavsiye ederim fifayla beraber kombinliyorum😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Piyasa ikiye bölünmüş hikaye için kimisi iyi diyorlar kimisi kötü Black Ops 6 hikaye modu kaç puan aldı global oyun puan sisteminde acaba?
-
Herkes çok övüyor kötü mü? Ben multiden daha oynayamadım
-
Kendi içinde iyi olabilir ama Cod ile alakası yok. Kemdi adıma zombi bölümlerini hiç beğenmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 28 Ekim 2024; 11:44:41 >
hangi silahı önerirsiniz hangisi daha iyi?
ona göre oynayıp geliştirelim çok değişik silahlar var herkeste hele bi uzunlamasına kısa var büyük dürbün takıyolar baya mobil silah
Hikaye tarafına epey özen göstermişler. Sinematik anlatım, ana karakterler arası etkileşimler bölüm çeşitliliği vs. gayet başarılı olmuş. Fakat emergence isimli zombilerle savaştığımız fantastik bölümü ben de hiç beğenmedim. Zombilerle savaşmak istesem girer zombi modunu oynarım. Oyuncuyu ana senaryodan koparan gerçeklikten uzak gereksiz bölümü campaign'e koyarak cılkını çıkarmışlar.
-
Çabucak 1 el atıveriyim diyorum 200 ping'e kadar gidiyor. Bekle allah bekle. Herkeste böyle mi bu? Superonline kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Payback mapi bugüne kadar oynadığım en kötü fps mapi sanırım
Ben sildim oyunu, anladım ki bana artık hitap etmiyor bu seri. 17 sene oynadım bu seriyi rekabetçi düzeyde.Seri öyle bir hale geldi ki bedava verseler açıp da oynamam. Işık hızıyla koşmalar, spawn olduğun an ölmeler, kıçında spawn olan düşmanlar, taktik veya kontrol unsurları olmayan rastgele dizayn edilmiş full kaotik haritalar, 1 vur 1 öl yapısı, hayatta kalma süresi en fazla 3 saniye, at yarışı gibi herkesin sağ sola koşuşturması, bunca kaotikliğin üzerine bir de hala TR'den yarım saniye geç görme problemi falan hiç gerek yok sinir stresle oynamaya. Becerememek değil bu saydıklarım, çok basit kill almak eski COD'lara kıyasla 50 kat daha kolay her el en az 25-30 kill alıyorsun adam vurmak dert değil zaten firmanın mottosu da bu artık kaotik oyun yapısı, absürt hız, vurduğun adamın sırtında doğması ile hayatında ilk defa FPS oynayanı bile başarılı hissettirmek. Oynanacak oyun değil bu ben saldım devam edenlere iyi oyunlar
-
teknoloji haberleri - shiftdelete.netBlack Ops 6, bu özellik için para isteyerek oyuncuları delirtti!https://shiftdelete.net/black-ops-6-bu-ozellik-icin-para-isteyerek-oyunculari-delirtti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de superonline fiber kullanıcısıyım ping 50-51 ms multiplayer'da.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X