Olurmu olur hocam :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (34. sayfa)
-
-
var tabi. mw3'ü, kutusuyla bana gönderiyorsun. sorunun çözülüyor
-
hocam sen en son PC de oynuyordun. konsola mı döndün?
sensivity 3 ile 4 arasında bahsettiğin oynanış farkı olmamalı. 4 e alıştırmaya çalışsan iyi olur. Ortalama 6-8 arası tavsiye ediyorlar.
İyi oyunlar
-
Keşke dijitalde öyle olsa mw3 ü 2 kez indirmek zorunda kaldım çorba ettiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mw2 single gibisi gelmedi ondan da iyimi 6
Arkadaşlar silaha eklenti takıyorum ama kaydedemiyirum MW3 de l2 ye basınca kaydediyordu.bunda nasıl yapacaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun güzel ama eli ayağı düzgün bir tane map yok. Hiç beğenmedim map'leri.
-
O kadar saçma çalışıyor ki, hem MW3 hem BO6 sahibiyim, 2 HQ kuruyor. İçinde oyun olmayan hali 50-60 gb.
-
Artik konsolda oynuyorum hocam. Ve iyiyim konsolda
Iskence fare kullanmak valla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Series s’te beleş diye orda başladım abi böyle leş grafik yok sövecektim oyuna ps5’e geçince insan kıymetini anlıyor aletin MW shipmentlik girmek lazım arada modern tüfekler iyidir
Merhabalar, oyunu aldım ps5 versiyonu olarak ama saçma sapan durumla karşı karşıyayım. Oyundaki karakterler fotodaki gibi mavi düşmanlar kırmızı görünmekte. Hiçbir ayarla oynamama rağmen böyle. Ne yapmalıyım?
-
hoş gelmişsin hocam
fare işi, gamepadin rahatlığına alışan için gerçekten zor ya. PC de gamepad çalışıyor Allah'tan pek sıkıntı yaşamıyorum.
-
"Neyse ki bu, oyunu bozan büyük bir hata gibi görünmüyor. Bunun yerine, oyunun erişilebilirlik ayarlarındaki Yüksek Kontrast modunun bazı oyuncular için varsayılan olarak etkinleştirildiği, dolayısıyla mavi renk tonunun etkinleştirildiği görülüyor"
Yüksek kontrast modunu kapatın hocam. Bazı oyuncularda default olarak açık geliyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 26 Ekim 2024; 19:15:36 >
-
mw19 dan sonra çıkan bütün codları aynı arayüzün içine gömüp içine wz ve dmz ekleme ile kolay yoldan bütün oyunları erişilebilir yapacağız diye öyle bir düğüm ettiler ki dosya yapısını kendi yazılımcısı bile düzeltemiyor galiba dayı bir oyun bir logo yap basalım x e girelim bu ne karmaşıklık daha zombi modu da var bi manage files kısmı var evlere şenlik bide yeni güncelleme gelince eski dosyaları silme var nerden tutsan elinde kalıyor en son mw2 yi satın aldım wz oynuyordum bügün gireyim dedim yine silmiş dosyaları 50 gb + 3 gb bişi indirecen knk diyo oyunu satın almadım değerlendirme yapamam ama dosya sistemi harbiden ibretlik herkese iyi oyunlar
-
teşekkür ederim hocam
-
Hareket sistemindeki değişiklik dışında yeni veya farklı hissiyat yaşatan bişey yok. Bu hareket sistemi bana göre hiç güzel olmamış sırtı dönük ve yanlara doğru aim'i çevirmeden ileri bakarak hızlı koşuyor karakter tam bir saçmalık. Oyun zaten yıllardır kaotik bir yapıda, karakterler ışık hızıyla koşuyor iken yeteri kadar kaotiklik yokmuş gibi sırtı dönük hızlı koşma 10 metre zıplama gibi şeyler gelmiş. Ölmeden hayatta kalma süre ortalamasını 1 saniyeye indirmeye çalışıyorlar herhalde.
Haritaların bazıları dikkat ederseniz Mw2(2022) haritalarının neredeyse aynısı. Yeni harita isimleri aklımda değil ama 1 tanesi mw2'deki El Asilo haritası, kroki bire bir aynı sadece çevresel tasarım ve yapılar farklı genel olarak haritalar iyi değil. Bo2'den sonra kaotik oyun tarzına geçildiğinden beri iyi değil aslında. 50 tane pencere 50 tane kapı her yerden girme çıkma çevre kontrolü falan mümkün değil.
Harita seçme kriteri olsa süper olur onu da yapmıyorlar yıllardır. Leş gibi map'lerde zorla oynatıyorlar. 1 tane harita çok hoşuma gitti inanır mısınız tüm gün boyunca sadece 1 kere geldi o harita orjinal mw2'deki Wasteland'e benzer bir harita.
Zaman geçsin, birkaç saat kafa dağıtayım diye hırs yapmadan oynuyorum yoksa Call Of Duty benim kişisel zevkime göre Bo2'den sonra ölmüş bir seri.
-
Zombie oynayacaklar ozelden psn gondersin ekleselim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gamepass + 21 bin vermem lazim :)
yaklasik 3000 tlyi gercekten veresim yok su an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 27 Ekim 2024; 0:37:11 >
Dayanamadık gene ihaleye girdik 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya arkadaşlar Adleri kurtarma bölümü neydi öyle😬 Kesin yılın oyunu. Acayip beğendim oyunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X