Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
65
Favori
43.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle sensivity sorunu var. Ben hep 3 de oynarim ve bu 3 ayari bana cok agir geldi. 4 yapinca da asiri hareketli oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Ops 6 bence bu yoklukta gene gider ama bu Sony fiyat politikası biraz sıkıntı. Şu Delta Force PlayStation a gelse de birde ona baksaydık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Ben 4 oynarken 6 yaptım bu sefer yağ gibi akıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • papeneser P kullanıcısına yanıt
    İnternet olmadan offline da giremiyorsunuz hocam

• Ben @veteran_gamer sız Black Ops 6 ya Black Ops dimem bilek ops derime :d

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024Sadece Miraçyoutube
    İsmail Abi Fenerbahçe'de orta sahada görev alan Raul Meireles ile ilgileniyor. 100k için teşekkürler.* 350k olmuş, helal la size.** 400k zengin oldum, sonunda!***
    https://www.youtube.com/watch?si=0LmyVbqp_spVAhKr&v=8ROuWyM2EGw&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 25 Ekim 2024; 12:56:45 >

o sırada 13 sensivity ile oynayan ben CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024  çok hantal kalmıyor mu hocam 3-4 seviyesi. anlık tepkiyi rahat verebiliyor musunuz?

• rockNblack kullanıcısına yanıt

O sırada tüm sensleri en sonda oynayan ben 13 az değil mi hocam ? :d

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

sonu gelmez diyorsunuz bu işin CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

• Bende 19 oynuyorum kontrol freek ile

• TV'ye geçmiştim, monitörden sonra çok tuhaf geldi oynanışCALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 Varsa TV'de oynayıp ayar önerebilecek alırım tavsiye CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

Bir de henüz BP yok değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 25 Ekim 2024; 14:40:20 >
  • CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Dogru deigl mi ? Sensitive degisik. Eski cod gibi degil

• rockNblack kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 3 disinda zor ya. 2 agir geliyor 4 cok oynak. Sensivity 3 ile iyiyim baya eger ciddi oynarsam ve hevesim varsa az

• MW3 de multiplayer için silah almaya warzone gibi bi şeye gidiyorduk sanırım çok hatırlamıyorum. Oradan istediğimiz silahı alıp helikopter ile çıkış yapıyorduk. Bunun gibi bi şey BO6'de de var mı?

Hocam 3le adam dönene kadar akşam olur, ben 10da oynuyorum o bile dönüşlerde yavaş kalıyor CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

yanlız bende sensivity sorunu yaşadım bugün. Daha önce olmuyordu bu nedense.çok hızlı geldi 5 te.

Ben 2 senedir yükselttim hocam anlık dönüşler hele bu oyunda çok önemli yavaş yavaş yükseltmeyi deneyebilirsiniz birde kesinlikle Kontrolfreek şart

• Beta ile farklar varmı arkadaşlar tam sürüm yorumları alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.