< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (32. sayfa)
-
-
Black Ops 6 bence bu yoklukta gene gider ama bu Sony fiyat politikası biraz sıkıntı. Şu Delta Force PlayStation a gelse de birde ona baksaydık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 4 oynarken 6 yaptım bu sefer yağ gibi akıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnternet olmadan offline da giremiyorsunuz hocam
Ben @veteran_gamer sız Black Ops 6 ya Black Ops dimem bilek ops derime :d
Sadece Miraçyoutubeİsmail Abi Fenerbahçe'de orta sahada görev alan Raul Meireles ile ilgileniyor. 100k için teşekkürler.* 350k olmuş, helal la size.** 400k zengin oldum, sonunda!***https://www.youtube.com/watch?si=0LmyVbqp_spVAhKr&v=8ROuWyM2EGw&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 25 Ekim 2024; 12:56:45 > -
o sırada 13 sensivity ile oynayan ben çok hantal kalmıyor mu hocam 3-4 seviyesi. anlık tepkiyi rahat verebiliyor musunuz?
-
O sırada tüm sensleri en sonda oynayan ben 13 az değil mi hocam ? :d
-
sonu gelmez diyorsunuz bu işin
-
Bende 19 oynuyorum kontrol freek ile
-
TV'ye geçmiştim, monitörden sonra çok tuhaf geldi oynanış Varsa TV'de oynayıp ayar önerebilecek alırım tavsiye
Bir de henüz BP yok değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 25 Ekim 2024; 14:40:20 > -
-
Dogru deigl mi ? Sensitive degisik. Eski cod gibi degil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam 3 disinda zor ya. 2 agir geliyor 4 cok oynak. Sensivity 3 ile iyiyim baya eger ciddi oynarsam ve hevesim varsa az
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MW3 de multiplayer için silah almaya warzone gibi bi şeye gidiyorduk sanırım çok hatırlamıyorum. Oradan istediğimiz silahı alıp helikopter ile çıkış yapıyorduk. Bunun gibi bi şey BO6'de de var mı?
-
Hocam 3le adam dönene kadar akşam olur, ben 10da oynuyorum o bile dönüşlerde yavaş kalıyor
-
yanlız bende sensivity sorunu yaşadım bugün. Daha önce olmuyordu bu nedense.çok hızlı geldi 5 te.
-
Ben 2 senedir yükselttim hocam anlık dönüşler hele bu oyunda çok önemli yavaş yavaş yükseltmeyi deneyebilirsiniz birde kesinlikle Kontrolfreek şart
Beta ile farklar varmı arkadaşlar tam sürüm yorumları alalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X