Oyun tamamen 1k/d üzerine kurulmuş tryhard oynamıyorsanız eğer < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 28 Ekim 2024; 18:59:37 > |
CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (36. sayfa)
-
-
Genel olarak 1.5 2 kd ile oynuyorum ve gayet keyif alıyorum. Fc 25de birkaç saniyelik hatalar yüzünden 20 dk çöp olmasındansa bu oyun gayet sardı, herşey anlık ya vurdun ya vurmadın. Ölümler beni çok etkilemiyor, 25ms ile oynuyorum oynuyorum. cod2 den beridirde oynarım, black opsun yeri hep ayrı. Bu sene de niyeyse ikiye bölündük :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gayet keyifli oyun,2 gündür oynuyorum 24 lvl oldum.2-3 harita dışında diğer haritaları beğendim ama asıl Nuketown gelmesini bekliyorum:)
Yayıncıları izliyorum oyunda kim kimi vuruyor belli değil oyun aşırı hızlı ve herşeyin aşırısı bence işi bok eder. Modern Warfare 2019 gözünü seveyim ne güzel oyundu ne aşırı hızlı ne aşırı yavaş saçma sapan movementi de yoktu normal oturaklı bir oyundu şimdi hileden geçilmiyor oynamaz halde. Delta Force u beklemekten başka çare kalmadı.
Yapma hocam meat tadında en iyi harita olabilir Vorkuta’dan sonra , nedense blackops karlı haritaları bi başka oluyor…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beni çok sardı o map doğru diyosun ağam. Bu arada omnimovement mıdır nedir çok saçma gelmişti ilk başta betayı bile oynamamıştım bu ne diyip şu an bağımlılık yaptı çok fena sardı.
-
Ya zaten forumun favori serisi blackops bence , tanıdığım herkes bo seviyor.. haritalarda lowtown ile redcard dışında aman aman bi sıkıntı yok onuda seçim ekranıyla topluluk oturdukca atlatıyoruz bence …
Yeni movementı çok kullananı pek görmüyorum benim derdim zıplama belası aynısını yapmama rağmen ping kurbanı oluyorum barizz yani.
TTK bu kadar kısa olunca her tarafta bu kadar çok açıklık olmamalıydı. Bana da çok saçma geliyor. MW II’yi satın almıştım III ve BO6’yı gamepass’ten dolayı almadım TTK’yı yakında micro saniyelere düşürecekler sanırım iyice suyu çıktı.
Bu oyun yetenek değil silah ve internete bakıyor. Başka açıklaması yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıp ground war kasarım gün de 2 3 el her oyundan da keyif alarak 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 29 Ekim 2024; 9:4:10 >
LethalHKyoutubelegends say game has more than 1m bugs...https://www.youtube.com/watch?si=ELAu7oNPdw7pmZ47&v=U9lBxCZdm-s&feature=youtu.be
İnternetiniz ve bulunduğunuz il neresi acaba , ben Kayseride 55 ms den aşağı göremiyorum. Allahın belası Superonline dan başka fiber yok binada. aylık 750 tl fatura ödeyip bu pinglere mecbur kalıyorum
-
kısa ve net bir özet
-
Beyler campaign nasıl, MW3 gibi tırt mı?
Oyun çok güzel oyuncu kitlesi les artık her oyun böyle ne görev yapan var yarısı pusuyo zaten iyi kitle gelince çok zevkli
Ortalamasi 9, ben de bakmadim henuz ama evo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun hızlı olması kişiden kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla, ben mesela bf de sıkılıyodum ama cod u ilk defa aldım hiç sıkılmıyorum sanırım hızlı olmasından kaynaklı sürekli aksiyon içinde olmaktan oluyor
En çok sevindiğim nokta ise fifa da her sinir krizi geçirdiğimde kapatıp cod a geçiyorum oyunda adam vurunca sinir stres gidiyor :)
İstanbul Ataşehirdeyim internet genel anlamda hızlı ve sorunsuz. Bende 1800 cp varmış aklıma battle pass geldi. Bu oyunda yok mu yoksa sonra mı gelecek anlamadım?
Sonra gelecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X