Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 6 | PS4 - PS5 ANA KONU | 25 EKİM 2024 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.036
Cevap
61
Favori
38.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cod yine mobil oyun yapmış.

• Doom kullanıcısına yanıt

Vardir illaki de, cevabindan kapatabiliyoruz diye anliyorum. Resmi olarak paylastilarsa guzel haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler videolarda göründüğü gibi değildir umarım. 1080p Video'da bile leş gibi görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://big.fileditchstuff.me/b39/FajOrIkuaHBBVvizugFq.mp4

bu eleman ps5 te 10.dk dan sonra botlarla oynuyor. ps5teki grafikler idare eder, bunu izleyince biraz içime sindi bence ps4teki grafikler baya baya kötü keşke hiç çıkartmasalarmış oraya.

• Black Ops 6 dan fazla birşey beklemeyin bence adı üstünde Black Ops. bu oyunun alt yapısı Modern Warfare e göre farklı hep aynı vuruş hissi aynı sound lar aynı atmosfer aynı şekilde hiç değişmeden devam ediyorlar üstüne birşey eklemeden bir sonraki Modern Warfare oyunu öncesi çerezlik bir oyun olarak hesap edin bence 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 5 Ağustos 2024; 9:37:39 >
  • Mw3 ün gölgesinde kalacak gibi görünüyor

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Sızan gameplaylere bakarsak bu da dlc gibi ama yine de sen bilirsin  

• Gorkem.IX kullanıcısına yanıt

Sadece bir movement yeniliği var ileri geri sağa sola gütme yere yatma yerden yuvarlanma 😁

• Facebook fps oyunu kalitesinde

Black Ops 6 DLC > tüm call of duty külliyatı  

• 2013 yilinda cikan konsola da ciktiginin haberini alinca " bir şey beklemeyin " diyordum ve maalesef pek hikayeden bir sey beklemiyorum
    Yapimcisi Treyarch ve bir kac studyo var. Treyarch in en iyi yaptigi oyun Cod Black ops. Hikayesi, oynanisi bugun bile hala PS3 de oynuyorum.

Treyarch daki elemanlarda ayrilinca nasil mutfaktaki asciyi kovup yerine yan sanayide calisan elektrikciyi mutfaga getirence yemek nasil lezzetli olur bu da ayni olay.

Ne kadar Vurus hissiyatini harika yapip ve ilerleyen teknolojinin gucunu kullanmak multiplayer icin iyi olabilir ama hikaye ile ilgili bir umidum yok

Multiplayer a hic girmiyorum zaten. 5$ veriyorsun tum aimbot wallbang ayaginin altinda
    Konsollar da zaten KM serbest. Sen kontrolcu ile o adami vuramazsin.

Tek zevkli yani da, 5vs5 lan party yapip arkadaslarla oynamak olur. Eskiden orjinal MW2 doneminde internet kafede yaptigimiz gibi

• Bu ay sonu Betayı oynayınca az çok anlarız nasıl bir oyun geldiğini...

Ben black opsları hiç sevmiyorum(ilk hariç). Gidip külüstür silahlar gelcek yine her sene her sene oyun çıkarmasalar on numara olcak artık  

• Kırılmış ps4 ler icin sizinti oyun paylaşılmış

• 2013 yılında çıkan konsolu 10 bin den satıyorlar :) Nimet o nimet. Bir 7 8 sene daha desteklenir o konsol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam orjinal mw 1-2 nin tırnağı etmez bence blackops serisi

Her sene aynısının laciverdi Modern Warfare'mı çıksın? Farklılık oluyor ne güzel. WW2 döneminde geçmiyor Black Ops. Külüstür abartı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 6 Ağustos 2024; 11:26:23 >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Ne farklılığı bizi bi rotasyona soktu adamlar durmadan bi döngü içine girdik her sene oyun çıkarmaları gerçekten saçma oluyor artık. Her sene sıfırdan silah kas vs çocukken evet güzeldi ama şimdi durmadan sıfırlanmamız sıkmaya başladı açıkçası  

• resE kullanıcısına yanıt

biliyorum hocam. Görkem ile işin şamatasındayız. açıp videolarını bile izlemiyorum. sıfır heyecan. sıfır beklenti

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.